درصد پایین توی آزمون
-
سلام بچه ها
من هرچقدر آزمون ریاضی میگیرم از خودم، ساده ترین سوالات رو هم نمیتونم حل کنم. یعنی از اشتباه محاسباتی بگیر تا خطای دید و.... نمیگذارن اون سوال حل بشه
تازه جدیدا یه مشکل دیگم هست. اونم اینه که وقتی یه سوالی نمونش رو بارها حل کردم، توی جَوّ آزمون نمیتونم اونارو حل کنم😭(روش حلش یادم نمیاد) -
سلام بچه ها
من هرچقدر آزمون ریاضی میگیرم از خودم، ساده ترین سوالات رو هم نمیتونم حل کنم. یعنی از اشتباه محاسباتی بگیر تا خطای دید و.... نمیگذارن اون سوال حل بشه
تازه جدیدا یه مشکل دیگم هست. اونم اینه که وقتی یه سوالی نمونش رو بارها حل کردم، توی جَوّ آزمون نمیتونم اونارو حل کنم😭(روش حلش یادم نمیاد) -
سلام بچه ها
سلام بچه ها
تازه جدیدا یه مشکل دیگم هست. اونم اینه که وقتی یه سوالی نمونش رو بارها حل کردم، توی جَوّ آزمون نمیتونم اونارو حل کنم😭(روش حلش یادم نمیاد)@m-sina جو آزمونو حرفای اینو اونو کنار بذار وقتی کنکور تموم شه این جوم تموم میشه و میبینی که چقدر الکی و بیخودی بوده و شما نباید بهش توجه میکردی
برای محاسبات در کنار تست تمرینی زدن از این کتابای محاسبات سریع لقمه بگیرید شاید بتونه کمکتون کنه
استرستونو بیارید پایین تا تمرکزتون بالا بره حالا چجوری؟
هیچی فکر کنید ته تهش میخواد چی بشه همه کشتی هاتون که غرق نمیشه
اعتماد به نفس داشته باشید و بدونید همه ما از این اشتباها میکنیم مخصوص شما نیست -
سلام بچه ها
تازه جدیدا یه مشکل دیگم هست. اونم اینه که وقتی یه سوالی نمونش رو بارها حل کردم، توی جَوّ آزمون نمیتونم اونارو حل کنم😭(روش حلش یادم نمیاد)