آوند های لان دار
سوال کنکور ۹۸
-
)
بچه ها مگه آوند های لان دار فقط آوند های چوبی هستن؟؟؟؟
-
)
-
)
Ilya kiani
تو کتاب نظام قدیم یکی از نوع های آوند چوبی آوند لان دار بود این تست احتمالا مال نظام قدیم هست
تو کتاب ما فقط عکسشون اومده
تو نظام قدیم لان دار و نردبانی و حلقوی و اینا اسما اوند چوبی بودن -
Ilya kiani
تو کتاب نظام قدیم یکی از نوع های آوند چوبی آوند لان دار بود این تست احتمالا مال نظام قدیم هست
تو کتاب ما فقط عکسشون اومده
تو نظام قدیم لان دار و نردبانی و حلقوی و اینا اسما اوند چوبی بودن81Sobhan ولی داخل کتاب عکسی ک داره مشخصه فقط چوبی ها لان دارند انگار
-
81Sobhan ولی داخل کتاب عکسی ک داره مشخصه فقط چوبی ها لان دارند انگار
Ilya kiani یعنی باید بگیم آوند های آبکش کلا لان ندارن؟؟؟..
-
Ilya kiani یعنی باید بگیم آوند های آبکش کلا لان ندارن؟؟؟..
Ilya kiani
نه
هر سلول زنده ای لان داره چون با سلول مجاورش ارتباط باید برقرار کنه -
81Sobhan ولی داخل کتاب عکسی ک داره مشخصه فقط چوبی ها لان دارند انگار
Ilya kiani
حالا عکس شاید
ولی خب در صورت کلی سلول زنده هم لان داره و ه پلاسمودسم واسه برقراری ارتباط با سلول مجاور -
)
Ilya kiani سلام. من این مورد رو سرچ کردم و تو سایت کانون کسی نوشته بود که عناصر آوندی و آبکشی هم لان دارن، ولی خوب، محض اطمینان من اگر باز چیزی فهمیدم بهتون می گم.
این هم لینکش:
https://www.kanoon.ir/Article/267060 -
Ilya kiani سلام. من این مورد رو سرچ کردم و تو سایت کانون کسی نوشته بود که عناصر آوندی و آبکشی هم لان دارن، ولی خوب، محض اطمینان من اگر باز چیزی فهمیدم بهتون می گم.
این هم لینکش:
https://www.kanoon.ir/Article/267060Niki Finn دیدمش مرسی ، آخه سولل کنکور ۹۸ هم هستش مال نظاگ قدیم نیست ، مبهمه لامصب
-
Niki Finn دیدمش مرسی ، آخه سولل کنکور ۹۸ هم هستش مال نظاگ قدیم نیست ، مبهمه لامصب
Ilya kiani
من عذر خواهی میکنم تو کتاب چاپ 97 هم بودش الان که کتاب قدیمی یکی از دوستان رو نگاه کردم
اسمشون بوده
الان حذف شده -
Ilya kiani
من عذر خواهی میکنم تو کتاب چاپ 97 هم بودش الان که کتاب قدیمی یکی از دوستان رو نگاه کردم
اسمشون بوده
الان حذف شدهاین پست پاک شده! -
Ilya kiani
اسمشون بوده
الان حذف شده -
81Sobhan آها پس میشه گفت صرفا اسمش آوند لان داره و الا بقیه هم لان دارند ، آبکش ها ک حتما لان خواهند داشت
-
81Sobhan آها پس میشه گفت صرفا اسمش آوند لان داره و الا بقیه هم لان دارند ، آبکش ها ک حتما لان خواهند داشت
Ilya kiani
بله دقیقا -
Ilya kiani
بله دقیقا81Sobhan مرسی عزیز⚘⚘⚘