هدیه آرش فیزیک ریاضی برای راه ابریشمی های ریاضی
-
باسلام خدمت تمام راه ابریشمی های درس فیزیک رشته ریاضی عزیز.
دوستان عزیزم من یه سوال داشتم از شما.میخواستم بدونم شمایی که هم آرش فیزیک استاد کازرانیان رو دارید و هم آرش استاد طلوعی کدوم رو می پسندید؟ به نظر شما کدوم آرش تست های احتمالی بیشتر و قوی رو داره؟تدریس کدوم استاد برای شما بهتره و نکات جوندار و بدردبخور بیشتری گفته میشه؟ و خلاصه با کدوم استاد ارتباط بهتری برقرار می کنید؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی -
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Amir Hossein Gh on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Hossein Gh من با آقای طلوعی.
-
Abolfazl Sattarireplied to Amir Hossein Gh on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
Amir Hossein Gh در هدیه آرش فیزیک ریاضی برای راه ابریشمی های ریاضی گفته است:
دوستان عزیزم من یه سوال داشتم از شما.میخواستم بدونم شمایی که هم آرش فیزیک استاد کازرانیان رو دارید و هم آرش استاد طلوعی کدوم رو می پسندید؟ به نظر شما کدوم آرش تست های احتمالی بیشتر و قوی رو داره؟تدریس کدوم استاد برای شما بهتره و نکات جوندار و بدردبخور بیشتری گفته میشه؟ و خلاصه با کدوم استاد ارتباط بهتری برقرار می کنید؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیمن در طول سال با راه ابریشم دکتر طلوعی اومدم جلو (علیرغم اینکه رشتم تجربیه)
و صد درصد انتخابم دکتر طلوعیه -
ابوالفضل ریسیreplied to Amir Hossein Gh on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ممنون میشم پاسخ بدید.
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضیمن راه ابریشم هر دو استاد رو دیدم(رشته تجربیم)
و صد در صد استاد طلوعی رو میپسندم(البته با احترام کامل به استاد کازرانیان و تستهای خوبشون) -
Artin Asadireplied to Amir Hossein Gh on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط Artin Asadi انجام شده
Amir Hossein Gh و علیکم السلام
من پارسال آرش آقای کازرنیان رو دیدم، امسال از آقای طلوعی استفاده کردم و از آرش طلوعی رضایت خیلی بیشتری دارم
آقای طلوعی با روش های عادی کار نمیکنه و راه حل های کنکوری خیلی خوبی ارائه میده طوری که سخت ترین مباحث (مثل دمای تعادل و کار و انرژی و فشار و لوله های U شکل) به نقطه قوتت تبدیل میشن -
Amir Hossein Ghreplied to Artin Asadi on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Artin Asadi سلام مجدد به دوست گلم
خیلی ممنون از اینکه راهنماییم کردی.
فقط یه سوال دیگه داشتم.اونم اینه که به نظرت کدوم آرش تست های احتمالی بیشتری داره؟ -
Amir Hossein Ghreplied to Abolfazl Sattari on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari
سلام دوست عزیزم.
ممنونم از راهنماییت
فقط یه سوال دیگه داشتم.اونم اینه که به نظرت کدوم آرش تست های احتمالی بیشتری داره؟ -
Abolfazl Sattarireplied to Amir Hossein Gh on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
Abolfazl Sattari
سلام دوست عزیزم.
ممنونم از راهنماییت
فقط یه سوال دیگه داشتم.اونم اینه که به نظرت کدوم آرش تست های احتمالی بیشتری داره؟از نظر کیفی دکتر طلوعی
از نظر کمی استاد کازرانیان
(ولی اگه فیزیکتون ضعیفه گارانتی میکنم اگه واقعا هر تستی رو با دکتر طلوعی قشنگ تحلیل کنید به 50 درصد میرسید) -
Amin Rm
ممنونم -
Amir Hossein Ghreplied to Abolfazl Sattari on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari سخت شد انتخاب
-
Abolfazl Sattarireplied to Amir Hossein Gh on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari سخت شد انتخاب
پیام رو ادیت کردم حتما بخونید
بعدم میتونید یه مبحث رو به عنوان نمونه با هردو استاد ببینید -
Amir Hossein Ghreplied to Abolfazl Sattari on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Abolfazl Sattari
آره خوندم.
خیلی ممنونم ازت خیلی کمک کردی -
Artin Asadireplied to Amir Hossein Gh on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط Artin Asadi انجام شده
Amir Hossein Gh سلام
از هر نظر طلوعی. شک نکن -
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to Amir Hossein Gh on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Hossein Gh خواهش میکنم
-
-
4/14