استاد ثابتی یا امینی
-
سلام دوستان شب بخیر
میخوام ریاضی رو خوب خوب بخونم البته پایه یازدهم هستم ریاضی صفر تا صد کنکور استاد ثابتی بهتره یا استاد امینی؟ ممنونم راهنمایی کنید -
-
سلام دوستان شب بخیر
میخوام ریاضی رو خوب خوب بخونم البته پایه یازدهم هستم ریاضی صفر تا صد کنکور استاد ثابتی بهتره یا استاد امینی؟ ممنونم راهنمایی کنید -
سلام دوستان شب بخیر
T Mg سلام این نظر منه.🙂
وقت دارید صفر تا صد هر پایه رو ببینید بعدا سال کنکور، صفر تا صد کنکور رو ببینید@kosar-mortazavi بله کاملا درست میفرمایید اما ریاضی یازدهم رو فقط آقای صدری تدریس میکنن که هیچی از تدریسشون نمیفهمم
-
@kosar-mortazavi بله کاملا درست میفرمایید اما ریاضی یازدهم رو فقط آقای صدری تدریس میکنن که هیچی از تدریسشون نمیفهمم
-
سلام منم یازدهم تجربی هستن و به شدت از ریاضی متنفر بودم ولی وقتی تدریس آقای ثابتی رو دیدم واقعا نظرم درباره درس ریاضی عوض شد و الان باهم دوستیم☺️
-
@kosar-mortazavi ممنون دوست خوب
-
سلام منم یازدهم تجربی هستن و به شدت از ریاضی متنفر بودم ولی وقتی تدریس آقای ثابتی رو دیدم واقعا نظرم درباره درس ریاضی عوض شد و الان باهم دوستیم☺️
reyhane nakhei ممنون دوست عزیز
-
reyhane nakhei ممنون دوست عزیز
T Mg خواهش میکنم😊
-
اول از همه اینکه مهم نظر خودتونه
ولی من استاد ثابتی رو ترجیح میدم چون : 1. کلا استایل خیلی باحالی داره استاد که باهاش حال میکنم
- مهم ترین علت اینه که استاد مدرس ریاضی هر دو رشته تجربی و ریاضی هستن و هم اینکه ایشون همزمان مدرس حسابان و گسسته و هندسه هستن و همین باعث شده خیلی دید متفاوتی داشته باشن به مسائل و راه حل های خیلی مختلفی بلد هستن
-
سلام دوستان شب بخیر
سلام انتخاب نهاییو خودتون باید کنین به نظرم مبحث مثلثات رو ببینین هر کدوم بهتر بود اونو برگزینید
ولی من میگم اقا ثابتی -
استاد حیدری:expressionless_face: :growing_heart:
-
سلام دوستان شب بخیر
میخوام ریاضی رو خوب خوب بخونم البته پایه یازدهم هستم ریاضی صفر تا صد کنکور استاد ثابتی بهتره یا استاد امینی؟ ممنونم راهنمایی کنیدT Mg جاست کینگ ثابتی و تمام