راه ابریشم فیزیک طلوعی با تدریس ناقص
-
سلام.راه ابریشم استاد طلوعی ناقص هست و توی فرسنگ 7 گفتن که میخوان تداخل رو توی فرسنگ 8 بگن.الان من فرسنگ 9 رو تموم کردم ولی تداخل امواج نه توی جزوه هاشون بود نه توی تدریس.قرار بود توی فرسنگ 8 بگن که متاسفانه فرسنگ 8 رو با فصل 5 شروع کردن و ظاهرا اون قسمت رو جا انداختن.ممنون میشم رسیدگی کنید.
-
دانش-آموزان-آلاء @M-an @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی ادمین
-
سلام.راه ابریشم استاد طلوعی ناقص هست و توی فرسنگ 7 گفتن که میخوان تداخل رو توی فرسنگ 8 بگن.الان من فرسنگ 9 رو تموم کردم ولی تداخل امواج نه توی جزوه هاشون بود نه توی تدریس.قرار بود توی فرسنگ 8 بگن که متاسفانه فرسنگ 8 رو با فصل 5 شروع کردن و ظاهرا اون قسمت رو جا انداختن.ممنون میشم رسیدگی کنید.
Mohammed Hossein Ebrahimi در راه ابریشم فیزیک طلوعی با تدریس ناقص گفته است:
تداخل آخر فرسنگ 7 تدریس شده و به تازگی ویدیوهاش اضافه شده
-
Mohammed Hossein Ebrahimi در راه ابریشم فیزیک طلوعی با تدریس ناقص گفته است:
تداخل آخر فرسنگ 7 تدریس شده و به تازگی ویدیوهاش اضافه شده
Abolfazl Sattari داداش دمت گرم.الان دیدم.اومده بود.هی فرسنگ 8 و 9 رو چک میکردم.برم ببینم فرسنگ های دیگه چیزی اضافه کردن یا نه.مرسی
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد