امتحان نهایي فیزیک
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Negin_M on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-محمدیان من اصلا نخوندمش
کلاس نوشتم دقیقا اونجا ک 3 رو تدریس میکرد برا من مشکل پیش اومد
فیلم اموزشیشو ببینم؟ -
Negin_Mreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی در امتحان نهایي فیزیک گفته است:
@نگین-محمدیان من اصلا نخوندمش
کلاس نوشتم دقیقا اونجا ک 3 رو تدریس میکرد برا من مشکل پیش اومد
فیلم اموزشیشو ببینم؟عام آره میتونی از فیلم استفاده کنی ولی خیلی نذار وقتت گرفته بشه...اگه هدفت فقط نهایی هست که به نظرم یه درسنامه و نمونه سوالای پارسال کافیه...ولی اگه هدفت کنکوره میتونی فیلم ببینی تا کامل یاد بگیری بعد امتحان هم تستش رو بزنی
-
مرسی از همگی
mahdi nosrati 0
خانومِ_دوست_داشتنی
@نگین-محمدیان -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Negin_M on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
خانومِ_دوست_داشتنی
درود
دوستان فیلم امتحان نهایی اقای طلوعی هم اومد -
Negin_Mreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی خواهش
-
سلام ببخشيد
در كدام مرحله از دستگاه الكترو كارديو گراف همه دريچه ها بازن -
Arman Khodei دانش آموزان آلاءreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مسعودي ببين
-
دوستان هر كي تو درس هاي دهم تجربي مشكل داشت
كمكش ميكنم
و حل امتحان با نازلترين قيمت -
z Gheibireplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@n-n-good در امتحان نهایي فیزیک گفته است:
سلام این سوال منم هست
سلام
نمونه کتاب هایی که نمونه سوال دارن با خلاصه درس ، مثل شب امتحان خیلی سبز اون قسمت فصل سوم و چهارم را بخونید ، فکر کنم دوره نهایی الا هم به همین منظوره
چهار راحته اول چهار رو بخونید و بعد کنش امواج
در آخر اگه رسیدین موجبعد هم سوالات نهایی را که حل کنید و اون قسمت های فصل چهار و سه را دقیق از پاسخ نامه یاد بگیرید
-
نمونه سوالات الا و تحلیلاش فوق العاده اند
-
Uranium فارغ التحصیلان آلاءreplied to z Gheibi on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
z Gheibi
مرسی
15/18