صندلی داغ نهایی
-
zeinab dehghanireplied to ابوالفضل ریسی on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی خب الان سوالمون همینه..
حذفی ازگنج حکمت و روانخوانی و شعرحفظی ها هست
یعنی ازش سوالی نمیدن...
حالا برای شعرحفظ ک اصن عنوانش حفظی هست ک نمیان مثل سالای قبل یه تیکه بدن و بگن تیکه بعدش رو بنویسیم؟!
آیا میدن یا نه؟! -
-
ابوالفضل ریسیreplied to Negin_M on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی گفته است:
zeinab dehghani در صندلی داغ نهایی گفته است:
عجب زیاد و مفید و گوهربار
خسته نباشن واقعن!!
یه سوال الان متن شعرحفظ رو ک باید حفظ باشیم دیگه ...ن!!من از دبیرمون پرسیدم گفت امسال شعر حفظی نمیادمنم هنوز حفظ نکردم نوبت اول هم از کتاب نوشتیمبقیه هم اگه به دبیر هاتون دسترسی دارید برای شعر ازش بپرسید تا مطمئن بشیم
مگه شعر خوانی حذف نشد
نوبت اول که کتاب و... -
ابوالفضل ریسی خواهش میکنم موفق باشید
-
@kosar-mortazavi در صندلی داغ نهایی گفته است:
ابوالفضل ریسی حذفیات رو توی یک جذوه نوشتن استاد گفتن برید از ته کتاب حذفش کنید.
اسم اون قسمت جلسه حذفیات بود فکر کنم
ممنون
-
Opalreplied to ابوالفضل ریسی on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط Opal انجام شده
ابوالفضل ریسی حذفیات رو توی یک جزوه نوشتن استاد گفتن برید از ته کتاب حذفش کنید.
اسم اون قسمت جلسه حذفیات بود فکر کنم
-
Negin_Mreplied to zeinab dehghani on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani در صندلی داغ نهایی گفته است:
عجب زیاد و مفید و گوهربار
خسته نباشن واقعن!!
یه سوال الان متن شعرحفظ رو ک باید حفظ باشیم دیگه ...ن!!من از دبیرمون پرسیدم گفت امسال شعر حفظی نمیادمنم هنوز حفظ نکردم نوبت اول هم از کتاب نوشتیمبقیه هم اگه به دبیر هاتون دسترسی دارید برای شعر ازش بپرسید تا مطمئن بشیم
-
@kosar-mortazavi در صندلی داغ نهایی گفته است:
ابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی گفته است:
واژگان فارسی دوازدهم با اعمال حذفیات رو کسی نداره
@دانش-آموزان-آلاءآرش فارسی دارید؟
اونجا یه جزوه از حذفیات هست.دارم
یعنی لغات رو با اعمال حذفیات گذاشتن یا خود حذفیات که مثلا کدوم بخش حذفه؟ -
@kosar-mortazavi سلام
ساقی هستش؟ -
ابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی گفته است:
واژگان فارسی دوازدهم با اعمال حذفیات رو کسی نداره
@دانش-آموزان-آلاءآرش فارسی دارید؟
اونجا یه جزوه از حذفیات هست. -
zeinab dehghanireplied to ابوالفضل ریسی on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
zeinab dehghanireplied to Negin_M on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani واسه ادبیات فقط شعرخوانی و روان خوانی و اون یکی چی بود؟! آها حکایت یا گنج حکمت حذف شده
منم کتاب دوازدهمم سفیدهعجب زیاد و مفید و گوهربار
خسته نباشن واقعن!!
یه سوال الان متن شعرحفظ رو ک باید حفظ باشیم دیگه ...ن!! -
Amin Rm دانش آموزان آلاءreplied to ابوالفضل ریسی on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی منم تقریبا نزدیکه ۳۰ درصد
-
بچه ها یه سوال امتحان نهایی هست که میگه....آزمایشی طراحی کنید بشه باهاش ثابت فنر K رو بدست آورد
یه جواب خلاصه و مفید ازش میخوام که بتونم یاد بگیرم اگه کسی داره بفرسته ممنون
@دوازدهم @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @بچه-های-کنکور-ریاضی-1400ابتدا یک فنر را از سقف آویزان می کنیم و طول آن را اندازه میگیریم و این طور را به عنوان طول اولیه یا همان ال صفر یادداشت می کنیم
سپس یک وزنه را به فنر متصل کرده و وقتی فنر به حالت تعادل قرار گرفت طول آن را اندازه میگیریم و به عنوان طول ثانویه یادداشت می کنیم
نه اینو میدونیم که وقتی فنر در حالت تعادل باشه نیروی فنر یعنی همان اف ، با وزن جسم یعنی همان ام جی برابر است(Fفنر=mg)
و هم این رو میدونیم که نیروی فنر برابر است با تغییرات طول ضربدر ثابت فنر
پس به جای اف مینویسیم تغییرات طول ضربدر ثابت فنر برابر با ام جی
اینطوری کا به دست میاد
-
Negin_Mreplied to ابوالفضل ریسی on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی عا اون دیگه نمیدونم چون واژه های درس و شعر ها کنار هم هست فکر نکنم جدا پیدا بشه
-
خوبه من تنها نیستم فارسی دوازدهمم سفیده
-
ابوالفضل ریسیreplied to Negin_M on ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی واسه نهایی اگه میخوای واژه نامه آخر کتاب رو بخون کافیه
همون رو میگم
میخوام حذفیات هم ازش کم بشه بلکه بهش برسم
پست 3777 از 4192