رادیوایزوتوپها
-
سلام دوستان
چرا سومین ایزوتوپ هیدروژن، رادیوایزوتوپه؟ مگه نیمه عمرش 12 سال نیست؟
ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا -
سلام دوستان
ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا@m-sina در رادیوایزوتوپها گفته است:
سلام دوستان
ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیامهم اینه که دچار واپاشی میشه
نمیه عمرش مهم نیست -
سلام دوستان
ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا -
@m-sina سلام یکی از ویژگی های ایزوتوپ ها اینه که اغلبشون نسبت نوترون به پروتون بزرگتر یا مساوی 1/5 هست
ایزوتون ³H هم ۲ تا نوترون داره ۱ پروتون
و نسبت اینا بزرگتر از 1/۵ میشه پس رادیوایزوتوپ به حساب میاد@نگین-محمدیان در رادیوایزوتوپها گفته است:
@m-sina سلام یکی از ویژگی های ایزوتوپ ها اینه که اغلبشون نسبت نوترون به پروتون بزرگتر یا مساوی 1/5 هست
و نسبت اینا بزرگتر از 1/۵ میشه پس رادیوایزوتوپ به حساب میادولی این ویژگی الزاما رادیو ایزوتوپ ایجاد نمیکنه
-
@نگین-محمدیان در رادیوایزوتوپها گفته است:
و نسبت اینا بزرگتر از 1/۵ میشه پس رادیوایزوتوپ به حساب میادولی این ویژگی الزاما رادیو ایزوتوپ ایجاد نمیکنه
-
@نگین-محمدیان در رادیوایزوتوپها گفته است:
Bio منم گفتم اغلب اونا قید کلی بکار نبردم
تو جزوه من دلیل ³H رو اینجوری نوشتهاین هم یکی از دلیل هاشه ولی این دلیل کلا نمیتونه به تنهایی پرتوزا بودن رو توجیح کنه
-
سلام دوستان
ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا@m-sina بالاخره تموم میشه چه ۱۲ چه ۱۰۰ سال.
-
سلام دوستان
ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا تجربیا@m-sina
سلام. به نظر من چون نسبت نوترون به پروتون بیشتر از ۱/۵ هست ، هستش ناپایداره
تو متن سوالا شیمی دهم همون صفحه که جدول ایزوتوپ های هیدروژن نوشته شده(صفحش متاسفانه یادم نیست) این رو گفته که اگه نسبت نوترون به پروتن بیشتر از ۱/۵ باشه هسته ناپایداره