چشم
-
سالار باقری به نظرم با توجه به شکل کتاب سرخرگ و سیاهرگ خارج از کره چشم هست همینطور هم که متن کتاب میگه محل خروج عصب بینایی از شبکیه(که درونی ترین لایه چشم هست)میگن نقطه کور پس هم اعصاب بینایی خارج از کره چشم هستن هم سرخرگ سیاهرگ ها که ازبین اعصاب بینایی رد میشن. شکل ص 23
donya shariati یعنی توی چشم سرخرگ نداریم؟ پس سرخرگایی که داخل کره چشم هستن چی هستن تو گوگل سرچ کنین میاره که
-
donya shariati
@sania-Andiravan
احمد قادری
سالار باقریپاسخنامه ماهیچه های مویرگ رو درنظر گرفته،حالا چه جوری قسمت ج
برای ماهیچه های مویرگ درسته@kosar-mottaghi فکر کنم اشتباه شده درنظر گرفتن ماهیچه سرخرگ داخل چشم بهتر از ماهیچه مویرگه شاید توی پاسخنامه اشتباه چاپ شده
-
@kosar-mottaghi فکر کنم اشتباه شده درنظر گرفتن ماهیچه سرخرگ داخل چشم بهتر از ماهیچه مویرگه شاید توی پاسخنامه اشتباه چاپ شده
سالار باقری نمیدونم
اخه داخل چشم میشه مویرگ نه؟ -
@kosar-mottaghi فکر کنم اشتباه شده درنظر گرفتن ماهیچه سرخرگ داخل چشم بهتر از ماهیچه مویرگه شاید توی پاسخنامه اشتباه چاپ شده
سالار باقری
کتاب یه همچین چیزی گفته یعنی داخل کره چشم (جایی که لایه های چشم وجود داره)سرخرگ نداریم اما بین اعصاب بینایی سرخرگ هست که البته موضوع این نیست حتی اگه فرض بر این بذاریم که کره چشم دارای سرخرگ هست(که بنظر من نیست!) بازم زلالیه از مویرگ ها ترشح میشن حالا شاید بتونیم بگیم که چون مویرگ ها زلالیه ترشح میکنن و باعث تغذیه و.. عدسی میشن به طور غیر مستقیم در همگرایی نور هم میتونن نقش داشته باشن
همینطور که کتاب دهم چاپ 98-99 گفته مویرگ لایه ماهیچه ای نداره
شاید چاپ قدیمی کتاب همچین چیزی نگفته باشه و شاید هم سوال ایراد داره -
سلام
قسمت ج توضیح میدین چرا درسته؟؟
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@تجربیا -
@kosar-mottaghi نگاه کن به صورت کلی هر چی تو دید بهتر نقش داره را درست گرفته از رگ خونرسان تا ...
من این طور متوجه شدم -
@kosar-mottaghi
آهان
به طور کلی اگر خوب عمل نکنند دقت و تیز بینی کم میشه، اینو درست گرفته.
عجب سوالی -
@kosar-mortazavi در چشم گفته است:
@kosar-mottaghi
آهان
عجب سوالیآری سوال نامفهومی بود
من همچنان قانع نشدم -
@kosar-mortazavi در چشم گفته است:
@kosar-mottaghi
آهان
عجب سوالیآری سوال نامفهومی بود
من همچنان قانع نشدم -
-