جانوری 
-
در هر جانوري که گوارش میکروبی قبل از گوارش آنزیمی رخ میدهد، بهطور معمول . . . . . . معده . . . . . .
1 .نزدیکترین بخش - به محل جذب غذا، داراي نقش شبیه رودة ملخ است.
2 .بزرگترین قسمت – توانایی ترشح آنزیمهاي تجزیه کنندة نوعی پلیساکارید را دارد.3 .بخشی از- که از طریق منفذ خود با روده در ارتباط است، در ترشح آنزیمهاي گوارشی نقش دارد.
4 .محل ترشح آنزیمهاي گوارشی توسط یاختههاي- امکان ندارد غذا را بلافاصله پس از عبور از خود وارد روده کند.
سلام
بچه ها توضیح کامل بدید لطفا براش
@تجربیادریا دریایی در جانوری
گفته است:
در هر جانوري که گوارش میکروبی قبل از گوارش آنزیمی رخ میدهد، بهطور معمول . . . . . . معده . . . . . .
2 .بزرگترین قسمت – توانایی ترشح آنزیمهاي تجزیه کنندة نوعی پلیساکارید را دارد.3 .بخشی از- که از طریق منفذ خود با روده در ارتباط است، در ترشح آنزیمهاي گوارشی نقش دارد.
4 .محل ترشح آنزیمهاي گوارشی توسط یاختههاي- امکان ندارد غذا را بلافاصله پس از عبور از خود وارد روده کند.
سلام
@تجربیاسلام
منظور نشخوار کننده هستگزینه 1)نزدیک ترین به روده سیرابی هست که نقشش مثل روده ملخ نیست ( روده ملخ بازجذب اب و یون هاست )
گزینه 2)منظور سیرابی هست که یاخته های سیرابی سلولاز نمی سازند بلکه باکتری های درون اون سلولاز میسازن
گزینه 3)بنظر من گزینه صحیحه . منظور شیردانه که خب جزء معده هست و توانایی ترشح انزیم گوارشی داره
گزینه 4)میتونه سیرابی باشه در این صورت غذا بعدش میره روده .
موفق باشی
-
دریا دریایی در جانوری
گفته است:
سلام
@تجربیاسلام
منظور نشخوار کننده هستگزینه 1)نزدیک ترین به روده سیرابی هست که نقشش مثل روده ملخ نیست ( روده ملخ بازجذب اب و یون هاست )
گزینه 2)منظور سیرابی هست که یاخته های سیرابی سلولاز نمی سازند بلکه باکتری های درون اون سلولاز میسازن
گزینه 3)بنظر من گزینه صحیحه . منظور شیردانه که خب جزء معده هست و توانایی ترشح انزیم گوارشی داره
گزینه 4)میتونه سیرابی باشه در این صورت غذا بعدش میره روده .
موفق باشی
گزینه 4 شیردانه اشتباه شد
-
حل شد یا بگم
️؟
دریا دریایی -
دریا دریایی سلام
جانور منظورش نشخوارگنندگانه
گ۱:نزدیک ترین بخش معده به روده سیرابی،اصلا نقشی شبیه روده ملخ نداره(کتاب درمورد نقش روده ملخ چیزی نگفته)
گ۲:بزرگترین قسمت باز سیرابی،که سیرابی آنزیمی ترشح نمیکنه
گ۳:منظورش شیردان که بله آنزیم گوارشی ترشح میکنه
گ۴:باز منظورش شیردان چرا امکان داره خوب پس کجا وارد میکنه غذا رو
پاسخ گ۳ -
من دقیقا با جوابتون موافقم.
️
روده ملخ محل جذب آب و یون بود فکر میکنم چون جذب مواد تو معده و رودش معادل روده بزرگ ماست.
@kosar-mottaghi -
@kosar-mortazavi در جانوری
گفته است:
️
روده ملخ محل جذب آب و یون بود فکر میکنم چون جذب مواد تو مغده و رودش معادل روده بزرگ ماست.
@kosar-mottaghiآخه راست روده محل جذبشون بود
-
@kosar-mortazavi حساب میشه
-
گفته است:
️
روده ملخ محل جذب آب و یون بود فکر میکنم چون جذب مواد تو مغده و رودش معادل روده بزرگ ماست.
@kosar-mottaghiآخه راست روده محل جذبشون بود
@kosar-mottaghi روده ملخ محل بازجذب یون ها و اب هست ک از طریق لوله های مالپیگی اومده بودن
-
@kosar-mortazavi ببخشید سلام
-
گفته است:
@kosar-mottaghi مگه راست روده بخشی از روده حساب نمیشه
نه اونوقت چرا اسمش گذاشتن راست روده
-
@kosar-mottaghi روده ملخ محل بازجذب یون ها و اب هست ک از طریق لوله های مالپیگی اومده بودن
-
گفته است:
@kosar-mottaghi مگه راست روده بخشی از روده حساب نمیشه
نه اونوقت چرا اسمش گذاشتن راست روده
@kosar-mottaghi نمیدونم درسته یا نه . ولی شکل انسان تو کتاب راست روده چین خوردگی های روده رو نداره فکر کنم برای همین راست روده میگن .
-
-
@kosar-mottaghi اره راست روده ولی خب راست روده هم روده هست .
-
@kosar-mottaghi نمیدونم درسته یا نه . ولی شکل انسان تو کتاب راست روده چین خوردگی های روده رو نداره فکر کنم برای همین راست روده میگن .
-
@kosar-mottaghi
از اون جهت فکر کنم تستی نباشه که بگه در روده جذب میشه بعد غلط بگیره بخاطر اینکه نگفته راست روده... ولی خوب همونطور که میگید فکر میکنم طبق کتاب بهتر باشه همون راست روده بگیم@kosar-mortazavi در جانوری
گفته است:
@kosar-mottaghi
از اون جهت فکر کنم تستی نباشه که بگه در روده جذب میشه بعد غلط بگیره بخاطر اینکه نگفته راست روده... ولی خوب همونطور که میگید فکر میکنم طبق کتاب بهتر باشه همون راست روده بگیمآری ولی اونوقت کتاب تاکید نمیکرد
-