جانوری 
-
@kosar-mottaghi نمیدونم درسته یا نه . ولی شکل انسان تو کتاب راست روده چین خوردگی های روده رو نداره فکر کنم برای همین راست روده میگن .
-
@kosar-mottaghi
از اون جهت فکر کنم تستی نباشه که بگه در روده جذب میشه بعد غلط بگیره بخاطر اینکه نگفته راست روده... ولی خوب همونطور که میگید فکر میکنم طبق کتاب بهتر باشه همون راست روده بگیم@kosar-mortazavi در جانوری
گفته است:
@kosar-mottaghi
از اون جهت فکر کنم تستی نباشه که بگه در روده جذب میشه بعد غلط بگیره بخاطر اینکه نگفته راست روده... ولی خوب همونطور که میگید فکر میکنم طبق کتاب بهتر باشه همون راست روده بگیمآری ولی اونوقت کتاب تاکید نمیکرد
-
-
@kosar-mortazavi عجیبه
کتاب مرجعه
ولی تعریف علمی راست روده میشه انتهای روده بزرگ -
@kosar-mortazavi میدونی اگه بخواهیم ریز بشیم فکر کنم گیج بشیم
صفحه 32 زیست دهم راست روده رو توی تیتر روده بزرگ بررسی کرده -
صفحه 32 زیست دهم راست روده رو توی تیتر روده بزرگ بررسی کرده -
شاید تعریف علمی راست روده باعث شده باشه که با روده متفاوت باشه که یه جا بخشی از روده بزرگه یه جا جدا از روده.(البته ملخ روده بزرگ نداره ولی شاید این راست روده همون روده بزرگش باشه... نظورتون چیه؟)
@kosar-mortazavi روده ملخ جای درشت و باریک داره ولی نمیدونم کلا یه روده هست یا همون قسمت هم تقسیم میشه به روده بزرگ و باریک .شکل ص 37 رو ببینید
درباره راست روده که کلا باشه روده بزرگ نمیدونم . -
صفحه 32 زیست دهم راست روده رو توی تیتر روده بزرگ بررسی کردهشهیده sh
@kosar-mottaghiببینید با اینی که میگم موافقید از کتاب همینو میشه دریافت کرد
%(#ff0000)[معده ملخ معادل روده انسان محل جذب مواد گوارش یافته است. درباره روده چیزی نگفته....راست روده معادل روده بزرگ در انسان محل جذب آب و یون هاست...]درسته دیگه؟؟
دیگه تهش همینو از کتاب میشه فهمید مگه نه؟؟
-
شهیده sh
%(#ff0000)[معده ملخ معادل روده انسان محل جذب مواد گوارش یافته است. درباره روده چیزی نگفته....راست روده معادل روده بزرگ در انسان محل جذب آب و یون هاست...]درسته دیگه؟؟
@kosar-mortazavi اره موافقِ موافق
-
در هر جانوري که گوارش میکروبی قبل از گوارش آنزیمی رخ میدهد، بهطور معمول . . . . . . معده . . . . . .
1 .نزدیکترین بخش - به محل جذب غذا، داراي نقش شبیه رودة ملخ است.
2 .بزرگترین قسمت – توانایی ترشح آنزیمهاي تجزیه کنندة نوعی پلیساکارید را دارد.3 .بخشی از- که از طریق منفذ خود با روده در ارتباط است، در ترشح آنزیمهاي گوارشی نقش دارد.
4 .محل ترشح آنزیمهاي گوارشی توسط یاختههاي- امکان ندارد غذا را بلافاصله پس از عبور از خود وارد روده کند.
سلام
بچه ها توضیح کامل بدید لطفا براش
تجربیادریا دریایی در جانوری
گفته است:
در هر جانوري که گوارش میکروبی قبل از گوارش آنزیمی رخ میدهد، بهطور معمول . . . . . . معده . . . . . .
1 .نزدیکترین بخش - به محل جذب غذا، داراي نقش شبیه رودة ملخ است.
2 .بزرگترین قسمت – توانایی ترشح آنزیمهاي تجزیه کنندة نوعی پلیساکارید را دارد.3 .بخشی از- که از طریق منفذ خود با روده در ارتباط است، در ترشح آنزیمهاي گوارشی نقش دارد.
4 .محل ترشح آنزیمهاي گوارشی توسط یاختههاي- امکان ندارد غذا را بلافاصله پس از عبور از خود وارد روده کند.
سلام
بچه ها توضیح کامل بدید لطفا براش
تجربیا1.این شیردانه دیگه، که وصله به روده اصن، روده ملخم نقش فقط انتقال مواد گوارش نیافته به راست روده س که باش یردان زیمن تا آسمونه
2.سیرابیه که اصن تو فاز آنزیم نیست بجاش میکروب داره
3. اینم باز شیردانه و آنزیمم داره
4.اینم باز شیردانه که آنزیم داره و جمله غلط میشه -
یا خدا این همه پست دادید
حالا کدومو بخونم
از کجا بخونم -
یا خدا این همه پست دادید
حالا کدومو بخونم
از کجا بخونم -
شهیده sh
@kosar-mortazavi در جانوری
گفته است:
شهیده sh
بلی درسته
-
دریا دریایی در جانوری
گفته است:
یا خدا این همه پست دادید
حالا کدومو بخونم
از کجا بخونممال منو
دریا دریایی دورغ میگه
از اول بشین همرو بخون تا متوجه بشی قضیه چیه
-
دریا دریایی در جانوری
گفته است: