ثبت نام قلمچی
-
سلام وقت همگی بخیر
ما در شهرمون یک مرکز قلم چی هست که هرموقع مراجعه میکنم بسته س ، بنظرتون بصورت اینترنتی میتونم ثبت نام کنم؟! اگر ممکنه راهنمایی کنید ممنون -
سلام وقت همگی بخیر
ما در شهرمون یک مرکز قلم چی هست که هرموقع مراجعه میکنم بسته س ، بنظرتون بصورت اینترنتی میتونم ثبت نام کنم؟! اگر ممکنه راهنمایی کنید ممنون -
سلام وقت همگی بخیر
سلام وقت همگی بخیر
ما در شهرمون یک مرکز قلم چی هست که هرموقع مراجعه میکنم بسته س ، بنظرتون بصورت اینترنتی میتونم ثبت نام کنم؟! اگر ممکنه راهنمایی کنید ممنونTara Mm بستس؟🤔🤔🤔 فکر میکنم موسسات از ساعت ۵ بعد از ظهر تا ۹ باز باشن ، این ساعات مراجعه کردین؟
-
سلام وقت همگی بخیر
ما در شهرمون یک مرکز قلم چی هست که هرموقع مراجعه میکنم بسته س ، بنظرتون بصورت اینترنتی میتونم ثبت نام کنم؟! اگر ممکنه راهنمایی کنید ممنونTara Mm برو تو سایت قلمچی اینترنتی ثبت نام کن
-
Tara Mm برو تو سایت قلمچی اینترنتی ثبت نام کن
Hossein Delikhon سلام
چطور ميشه ثبت نام كرد ؟ -
Hossein Delikhon سلام
چطور ميشه ثبت نام كرد ؟r sh توی سایت قلمچی نوشته روش ثبت نام رو
-
سلام وقت همگی بخیر
ما در شهرمون یک مرکز قلم چی هست که هرموقع مراجعه میکنم بسته س ، بنظرتون بصورت اینترنتی میتونم ثبت نام کنم؟! اگر ممکنه راهنمایی کنید ممنونTara Mm بله
ولی تهش باید مراجعه کنی باز
قبلشهماهنگ کن بعد برو
اما اگه قصدت بورسیه اس کلا تو خونه بنویس نیازم نیست حضوری بری تااازشم خودشون (اگه غیبت نداشته باشی و یا پیشرفتت خوب باشه) برات کتابو دی وی دی با ارسال رایگان میفرستن -
r sh توی سایت قلمچی نوشته روش ثبت نام رو
Hossein Delikhon خيلى ممنون🌸