استفاده از کتابای موضوعی ادبیات نشر الگو
-
سلام دوستان
ببخشید دوستان من کتابای موضوعی ادبیات نشر الگو رو تهیه کردم(تاریخ و قلمرو، قرابت معنایی، لغت و املا، ارایه های ادبی،دستور زبان و نون شب حفظیات میدونم نون شب برای دوازدهمیاس گفتم بگیرم حالا 😶😅)
اما نمیدونم چطوری استفاده کنم که توی برنامه هر روزم ادبیات باشه و مثلا به کدوم یکی از موضوعات ادبیات بیشتر اهمیت بدم میشه دوستانی که دارین از این کتاب ها استفاده میکنین راهنمایی کنین متشکرم 🌹🌹
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیا -
سلام
اول هر کتاب یه توضیحاتی داره برای اینکه هر درس رو چیکار کنین
خود استاد عبدالمحمدی هم تو سایتشون برای کنکوریای 1400 فکر کنم یه برنامه داده بودن
اینطور که شبی 25 دقیقه قرابت به همراه شبی 15 دقیقه ارایه و دستور به صورت یکی در میون (لینک : https://abdolmohamadi.com/learn/shorou-1400/ )
خودتون باید همچین برنامه بریزین. من خودم اول از درسنامه صفر تا صد استاد حسن خانی استفاده میکنم بعد میرم سراغ تستای الگو
-
سلام دوستان
ببخشید دوستان من کتابای موضوعی ادبیات نشر الگو رو تهیه کردم(تاریخ و قلمرو، قرابت معنایی، لغت و املا، ارایه های ادبی،دستور زبان و نون شب حفظیات میدونم نون شب برای دوازدهمیاس گفتم بگیرم حالا 😶😅)
اما نمیدونم چطوری استفاده کنم که توی برنامه هر روزم ادبیات باشه و مثلا به کدوم یکی از موضوعات ادبیات بیشتر اهمیت بدم میشه دوستانی که دارین از این کتاب ها استفاده میکنین راهنمایی کنین متشکرم 🌹🌹
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیاMaryam Nateqi در استفاده از کتابای موضوعی ادبیات نشر الگو گفته است:
سلام دوستان
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیاسلام
قرابت ، دستور و آرایه رو حتما حتما هر روز بزار
لغت و املا و تاریخ رو هفته ای دو یا سه بار داشته باشی کافیه
قرابت نشر الگو بخشی رو داره به اسم نون شب حتما شبی یکی از اونا رو بزن
برای دستور و ارایه هم اول درسنامه رو انتخاب کن بعد برو راجبه همون تست بزن البته تستای مضربی بزن که بعد ها که خواستی دوباره اون ارایه یا دستور رو مرور کنی تست تکراری نزنی
اوایل که شروع میکنی خیلی به تایم و درصدت توجه نکن
تمرکزتو بزار رو یاد گیری بعد از یه مدت خود به خود هم تایمت میره بالا هم تمرکزت بیشتر میشه و هم قلق تستا دستت میاد و راحت میتونی قرابت و دستور و ارایه رو بزنی به شرطی که پیوسته این کارو انجام بدیقرابت ۹ تا سوال داره و بخشیه که درصدی از افراد ازش میترسن با وجود اینکه خیلی مبحث امتیاز بیاریه اگر قلقشو یاد بگیری
و بعدم دستور و ارایه
برای لغت هم بیشتر تمرکزتو بزار رو متن کتاب و لغات اخر کتاب که مربوط به هر فصل هستن
برای املا هم کلماتی که توی درس میان رو سعی کن تو ذهنت تصویر سازی کنی
مثلا قدغن و غدقن اینکه ببینی کدوم درسته بستگی به تصویری که از اون درسی که توش این لغت اومده داره -
سلام
اول هر کتاب یه توضیحاتی داره برای اینکه هر درس رو چیکار کنین
خود استاد عبدالمحمدی هم تو سایتشون برای کنکوریای 1400 فکر کنم یه برنامه داده بودن
اینطور که شبی 25 دقیقه قرابت به همراه شبی 15 دقیقه ارایه و دستور به صورت یکی در میون (لینک : https://abdolmohamadi.com/learn/shorou-1400/ )
خودتون باید همچین برنامه بریزین. من خودم اول از درسنامه صفر تا صد استاد حسن خانی استفاده میکنم بعد میرم سراغ تستای الگو
amirmohammad shakeri
آها
متشکرم 😁🌹
ولی خب منی که دهم هستم باید کمی برنامه ام متفاوت باشه نظر تون چیه؟ -
Maryam Nateqi در استفاده از کتابای موضوعی ادبیات نشر الگو گفته است:
سلام دوستان
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیاسلام
قرابت ، دستور و آرایه رو حتما حتما هر روز بزار
لغت و املا و تاریخ رو هفته ای دو یا سه بار داشته باشی کافیه
قرابت نشر الگو بخشی رو داره به اسم نون شب حتما شبی یکی از اونا رو بزن
برای دستور و ارایه هم اول درسنامه رو انتخاب کن بعد برو راجبه همون تست بزن البته تستای مضربی بزن که بعد ها که خواستی دوباره اون ارایه یا دستور رو مرور کنی تست تکراری نزنی
اوایل که شروع میکنی خیلی به تایم و درصدت توجه نکن
تمرکزتو بزار رو یاد گیری بعد از یه مدت خود به خود هم تایمت میره بالا هم تمرکزت بیشتر میشه و هم قلق تستا دستت میاد و راحت میتونی قرابت و دستور و ارایه رو بزنی به شرطی که پیوسته این کارو انجام بدیقرابت ۹ تا سوال داره و بخشیه که درصدی از افراد ازش میترسن با وجود اینکه خیلی مبحث امتیاز بیاریه اگر قلقشو یاد بگیری
و بعدم دستور و ارایه
برای لغت هم بیشتر تمرکزتو بزار رو متن کتاب و لغات اخر کتاب که مربوط به هر فصل هستن
برای املا هم کلماتی که توی درس میان رو سعی کن تو ذهنت تصویر سازی کنی
مثلا قدغن و غدقن اینکه ببینی کدوم درسته بستگی به تصویری که از اون درسی که توش این لغت اومده داره@dr-rashidi
سلام
خیلی ممنونم متوجه شدم فقط یه چیزی این نکات رو با توجه به این گفتین که من دهمم یا نه (منظورم اینه میدونستین دهم هستم و اینا رو گفتین یا فکر کردیم یازدهم یا دوازدهمیم؟) -
amirmohammad shakeri
آها
متشکرم 😁🌹
ولی خب منی که دهم هستم باید کمی برنامه ام متفاوت باشه نظر تون چیه؟مخالفم
به نظر من دانش اموزای دهمی و یازدهمی بهترین فرصت رو دارن که
ادبیات : بخش قرابت و دستور و ارایه
و عربی هم : همه قسمت ها به غیر از لغاترو ببندن تا موقعی که میرن دوازدهم کارشون خیلی راحت باشه و فقط تست بزنن ازین مباحث
شما اگر تا پایان یازدهم ادبیات و عربی رو بتونی ببندی خیلی از بقیه جلو افتادی
درسنامه هاش هم هم داخل سایت هست هم کتاب های درسی هست
-
مخالفم
به نظر من دانش اموزای دهمی و یازدهمی بهترین فرصت رو دارن که
ادبیات : بخش قرابت و دستور و ارایه
و عربی هم : همه قسمت ها به غیر از لغاترو ببندن تا موقعی که میرن دوازدهم کارشون خیلی راحت باشه و فقط تست بزنن ازین مباحث
شما اگر تا پایان یازدهم ادبیات و عربی رو بتونی ببندی خیلی از بقیه جلو افتادی
درسنامه هاش هم هم داخل سایت هست هم کتاب های درسی هست
amirmohammad shakeri
بله بله درسته
متشکرم بخاطر تایمی که گذاشتین 😊🌹 -
سلام دوستان
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
انسانیاMaryam Nateqi سلام
چرا همه رو با هم گرفتید😳 خدا بخیر کنه -
Maryam Nateqi سلام
چرا همه رو با هم گرفتید😳 خدا بخیر کنهYazdan Gonabadi
نمیگرفتم 😐؟
خب گرفتم از الان کار کنم خب 😶😅
نکنه چون ممکنه کتاب کمی تغییر کنه گفتین 😬
که فکر نمیکنم خیلی مهم باشه 🧐 -
Yazdan Gonabadi
نمیگرفتم 😐؟
که فکر نمیکنم خیلی مهم باشه 🧐Maryam Nateqi چرا اتفاقا قرار بود خیلی تغییر کنه
-
Yazdan Gonabadi
نمیگرفتم 😐؟
که فکر نمیکنم خیلی مهم باشه 🧐Maryam Nateqi خود نشرالگو اعلام کرده بود بعد از کنکور سراسری سوالات کنکور اضافه میشه به همراه سوالات کنکور های آزمایشی
-
@dr-rashidi
سلام
خیلی ممنونم متوجه شدم فقط یه چیزی این نکات رو با توجه به این گفتین که من دهمم یا نه (منظورم اینه میدونستین دهم هستم و اینا رو گفتین یا فکر کردیم یازدهم یا دوازدهمیم؟)Maryam Nateqi در استفاده از کتابای موضوعی ادبیات نشر الگو گفته است:
@dr-rashidi
سلام
خیلی ممنونم متوجه شدم فقط یه چیزی این نکات رو با توجه به این گفتین که من دهمم یا نه (منظورم اینه میدونستین دهم هستم و اینا رو گفتین یا فکر کردیم یازدهم یا دوازدهمیم؟)خب قطعا دوازدهم نبودین
چرا ؟
چون دوازدهمی که تقریبا ۳۰ روز دیگه کنکور داره الان نمیره این کتابارو بخره که بخواد تازه شروع به زدنشون کنه
من پیش فرض رو گذاشتم رو یازدهم بودنتون حالا اگه دهمی میتونی یکم سبک تر کنی کارو مثلا هفته ای سه شب اینارو تو روتینت بزاری
فشارشو کمتر کنی -
Maryam Nateqi خود نشرالگو اعلام کرده بود بعد از کنکور سراسری سوالات کنکور اضافه میشه به همراه سوالات کنکور های آزمایشی
Yazdan Gonabadi
مشکلی نیست خب حداقل من تا اون موقع دو قدم جلو ترم 🙂
من میخوام مفهمومی برم و پایه ام قوی شه
همین قدر که تست داره هم کافیه اینکه یه تست بزنی و کامل متوجه شی بهتر از 10 تسته
من خیلی مهم نیست تموم کردنشون برام اما اگه تموم کنم چه بهتر بعدش دیگه میرم سراغ کتابای فقط تستی -
Maryam Nateqi در استفاده از کتابای موضوعی ادبیات نشر الگو گفته است:
@dr-rashidi
سلام
خیلی ممنونم متوجه شدم فقط یه چیزی این نکات رو با توجه به این گفتین که من دهمم یا نه (منظورم اینه میدونستین دهم هستم و اینا رو گفتین یا فکر کردیم یازدهم یا دوازدهمیم؟)خب قطعا دوازدهم نبودین
چرا ؟
چون دوازدهمی که تقریبا ۳۰ روز دیگه کنکور داره الان نمیره این کتابارو بخره که بخواد تازه شروع به زدنشون کنه
من پیش فرض رو گذاشتم رو یازدهم بودنتون حالا اگه دهمی میتونی یکم سبک تر کنی کارو مثلا هفته ای سه شب اینارو تو روتینت بزاری
فشارشو کمتر کنی@dr-rashidi
آها اوکی 😅
ممنونم 😊❤️🌹 -
Yazdan Gonabadi
مشکلی نیست خب حداقل من تا اون موقع دو قدم جلو ترم 🙂
من میخوام مفهمومی برم و پایه ام قوی شه
همین قدر که تست داره هم کافیه اینکه یه تست بزنی و کامل متوجه شی بهتر از 10 تسته
من خیلی مهم نیست تموم کردنشون برام اما اگه تموم کنم چه بهتر بعدش دیگه میرم سراغ کتابای فقط تستیMaryam Nateqi پیشنهاد میکنم حتما کانال های استاد عبدالمحمدی عضو بشید در تلگرام
ایدی شو بفرستم -
Maryam Nateqi پیشنهاد میکنم حتما کانال های استاد عبدالمحمدی عضو بشید در تلگرام
ایدی شو بفرستمYazdan Gonabadi
خیلی ممنون بخاطر پیشنهاد تون اما من نمیتونم تلگرام نصب کنم -
Yazdan Gonabadi
خیلی ممنون بخاطر پیشنهاد تون اما من نمیتونم تلگرام نصب کنمMaryam Nateqi حیف شد چون اونجا مولف کتاب به سوالات جواب میدن و تست هایی میزارن
ولی خب حتما به سایت شون سر بزنید دقیقا تو گوگل نام مولف رو بنویسید سایت شون میاد اونجا برنامه میدن برای درس خوندن و.... که فکر میکنم مشکل شما حل بشه که از هر کتاب جقدر بخونید -
Maryam Nateqi حیف شد چون اونجا مولف کتاب به سوالات جواب میدن و تست هایی میزارن
ولی خب حتما به سایت شون سر بزنید دقیقا تو گوگل نام مولف رو بنویسید سایت شون میاد اونجا برنامه میدن برای درس خوندن و.... که فکر میکنم مشکل شما حل بشه که از هر کتاب جقدر بخونیدYazdan Gonabadi
بله خیلی ممنونم از لطف تون 😁🌹 -
Yazdan Gonabadi
بله خیلی ممنونم از لطف تون 😁🌹Maryam Nateqi موفق باشید
-
@Dr-Rashidi di
سلام ببخشید یه سوال داشتم اینکه من اگه بخوام مفاهیم پر تکرار رو بخونم خب طول میکشه همه مفاهیم رو یه جا بخونم بعد برم نون شب بزنم چیکار کنم همه رو باهم بخونم یا نه یدونه بخونم یه نون شب کار کنم؟ یا چند تا بخونم یه نون شب؟
ممنون میشم راهنمایی کنید 🌺🌺❤️