سلام همگی
دوستان من غروب هاردمو به سیستم وصل کردم که خیر سرم فیزیک ببینم ی پیام اومد اصن دقت نکردم بهش تاییدش کردم دوباره اومد بازم تاییدش کنم
همه هاردم توی یک ثانیه پاک شد
همه فیلمایی که توی این 3 4 سال خریده بودم توش بود نزدیک 10 تومن داده بودم برا این فیلما
الان پاک شده میگن نمیتونم برشون گردونم فقط ی شرکت هس تو تهران اونم 6 7 تومن میگیره ک برشون گردونه تازه فقط برای موارد خیلی حیاتی انجام میده
کسی تجربه نداره که الان باید چیکار کرد؟
اگه راهی هست برای برگشتن فیلما یا کسی برنامه ای میشناسه لطفا دریغ نکنید.
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
گروه مشاوره تیـــک آبی
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-مهندسی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام خدمت همه دوستان آلایی😍💙💙💙
امیدوارممم حال دلتون هر جایی که هستید عالیه عالیه عالی باشه😁🔥
این تایپیک واس این زدیم که اگر دوست داشتین تایپ شخصیتی تون رو باهم دیگه به اشتراک بزاریم 🙂💙
اول از همه هم خودم استارتشو میزنم😂😂🤝🏻
Screenshot_۲۰۲۳۱۰۲۴-۱۹۴۰۴۹_Samsung Internet.jpg
خب بنده enfp درصد ها هم که پیداست😂💙
خوشحالم میشم شمام همراهی کنینن🥺💙🤝🏻😁✨️💞🥰
واسه شرکت تو آزمون هم به این سایت سر بزنید
https://www.16personalities.com/fa
اسکرین یادتون نره بگیرینااا🙃💙💙
دعوت میکنم از همه بچه های آلایی✨️
سلام
ايام به کامتون❤️
امیدوارم عالی باشید
از امشب استارت یه کتاب رو باهم میزنیم
یه کتاب روانشناسی که کمک میکنه در زمنیه های خودشناسی گاها رفتار شناسی و همچنین خودپیدایی🌱
لزومی نداره تما بخش های کتاب رو بخونید بلکه من عناوین هر مبحث رو میزارم و هر بخش که فکر میکنید مورد نیازتونه بخونید.
اینو باید بگم و همیشه به یاد داشته باشید:
همه کتاب ها کامل نیستن و همه مطالبش برای ما ممکنه مفید نباشه اما قطعا هر کتابی یه منطق و فلسفه ای داره برای خودش....
پس با خوندن چند خط از یک صفحه یک کتاب اونو نقد نکنید و کنارش بزارید،شاید حتی یک جمله وسط اون کتاب زندگیتونو متحول کرد :))🦋
با آرزوی تحولات خوب و لحظات ناب برای تک تکتون 💕
و امیدوارم براتون مفید واقع بشه این تاپیک🌿
IMG_20240402_194204.jpg
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @یازدهم @دهم
آرامش برای آینده
-
سلام به همه
این تاپیک رو ایجاد کردم تا نگرانیتون رو درباره آینده دور بریزید و بیشتر بانگاه روشن توام با آرامش پیش برید(عجب کلماتی)اینجا میتونید از چیزایی که ناراحتی دارید نسبت بهش بگید و خودتون رو خالی کنید از هرچیز منفیدعوت میکنم از بهترین ها:
@دانش-آموزان-آلا
@تجربیا
@انسانیا
ریاضی فیزیکدعایی برای همگان:
خدایا
روشنایی رو به دل هامون
لبخند رو به چهره هامون
عشق رو چاشنی زندگیمون
عقل رو شرط زندگیمون
و وجودت رو راهنما و نیازمون قرار بده -
Narin Hashempour
اولین عکس تاپیک -
این پست پاک شده!
-
اهالي روستايي به دليل بيآبي تصميم گرفتند براي نزول باران، نماز استسقا بخوانند. نزد روحاني روستا رفتند و از او خواستند تا زماني براي نماز باران مشخص نمايد. روحاني به آنها گفت: روزي با پاي برهنه همه بيرون از آبادي همه حاضر شويد تا نماز باران بخوانيم. روزي كه تمام اهالي براي دعا و نماز در محل مقرر جمع شدند، روحاني به جمعيت نگاهي كرد و توجه او به يك پسربچه جلب شد كه با چتر آمده بود. روحاني جمعيت را رها كرده و بهطرف خانه بازگشت. مردم متعجب دور او حلقه زدند كه پس چرا نماز باران نمیخوانی؟ او به مردم گفت: چون در ميان شما فقط اين پسربچه اعتقاد واقعي به خدا دارد و با توكل به او، به اينجا آمده و اشارهاي به پسربچهاي كه با چتر آمده بود، نمود.
منبع: کتاب داستانها و حکایتها/ص ۱۲۰.
داستان قشنگی بود
-
Narin Hashempourreplied to Narin Hashempour on آخرین ویرایش توسط Narin Hashempour انجام شده
شماهم موافقید که آرامش فقط با خدا اتفاق می افته؟
-
[وقتی تلاش می کنی همه چیز را کنترل کنی، هیچ لذتی نمی بری
آرام باش، نفس بکش، رها کن
فقط در لحظه زندگی کن
زندگی هیچگاه بی مشکل نخواهد بود، مشکل جزیی از دنیای مادی است
در واقع همه چیز مساله است نه مشکل
فقط روح متعالی است که فارغ از رنج و مشکلات است
به رنجهایتان اهمیت ندهید تا کم رنگ شوند.] -
این پست پاک شده!
-
وزی مهندس ساختمانی، از طبقه ششم میـــخواهد کـه با یکی از کارگرانش حرف بزند، خیلی وی را صدا میزند اما بـه خاطر شلوغی و سر و صدا، کارگر متوجه نمیشود.
بـه ناچار مهندس، یک اسکناس ۱۰دلاری بـه پایین می اندازد تا بلکه کارگر بالا را نگاه کند، کارگر ۱۰دلار را برمیدارد و توی جیبش میگذارد و بدون این کـه بالا را نگاه کند مشغول کارش می شود.
بار دوم مهندس ۵۰دلار می فرستد پایین و دوباره کارگر بدون این کـه بالا را نگاه کند پول را در جیبش میگذارد، بار سوم مهندس سنگ کوچکی را می اندازد پایین و سنگ بـه سر کارگر برخورد می کند. دراین لحظه کارگر سرش را بلند میکند و بالا را نگاه میکند و مهندس کارش را بـه او میگوید.
این داستان همان داستان زندگی انسان اسـت. خدای مهربان همیشه نعمتها را برای ما می فرستد اما ما سپاسگزار ا نیستیم و لحظه اي با خود فکر نمی کنیم این نعمتها از کجا رسید. اما وقتی کـه سنگ کوچکی بر سرمان میوفتد کـه در واقع همان مشکلات کوچک زندگی اند بـه خداوند روی می آوریم. بنابر این هر زمان از پروردگارمان نعمتی بـه ما رسید لازم اسـت کـه سپاسگزار باشیم قبل از این کـه سنگی بر سرمان بیفتد.
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Narin Hashempourreplied to Narin Hashempour on آخرین ویرایش توسط Narin Hashempour انجام شدهاین پست پاک شده!
-
-
https://forum.alaatv.com/topic/11918/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون-4/4
اینجا میتونید از نگرانیا و ناراحتیاتون بگید -
چندتا از پست هاتون هم آیدی داشتن و این خلاف قوانین هستش
لطفا رعایت کنید از این به بعد
Narin Hashempour