صندلی داغ نهایی
-
@saghi-mortazavi
ولی من بهش فکر میکنم
ای خدا
یه ساعته انجمنم میخوام قبول هم بشم
برم حداقل یه دور بخونم میانگین کشوری خراب نشهنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شدهابوالفضل ریسی
در حد قبول و میشیم ان شاء الله -
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
المپیادیانوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۵ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
Bio @Saghi-Mortazavi بزای مدرسه ما میخونن
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
المپیادیانوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam
آخهههههههه بز داره مدرستون -
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohsen-sari در صندلی داغ نهایی
گفته است:
Bio اونی که سلامت و نوشته چی بوده خدا بهش رحم کنه
برغاله بوده
-
Amirreza Vafaei Moghadam
آخهههههههه بز داره مدرستونالمپیادیانوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi آره کلاس ما خودش انبوه از بز ها هستش... توی حوزه امتحانی میریم صدای بز ها گوش نوازی میکنه حس میکنی توی دشت های مغان داری میبریشون چرا بکنن
-
@saghi-mortazavi آره کلاس ما خودش انبوه از بز ها هستش... توی حوزه امتحانی میریم صدای بز ها گوش نوازی میکنه حس میکنی توی دشت های مغان داری میبریشون چرا بکنن
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam
نهایی تاثیرات مخربی گذاشته رو مغزتون -
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان تو پست آخر آلا دچار دعوا شدم بیاین حمایت XD
-
Amirreza Vafaei Moghadam
آخهههههههه بز داره مدرستونالمپیادیانوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۴ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده@saghi-mortazavi
این کلیپ 22 ثانیه ای کوتاه رو ببین (با صدا ببین) دارن دیوار 90 درجه رو بالا میرن ارتفاع 50 متری... اینا دیگه واقن بزن
گوگل هم بسرچی هس میاد بالا یخیلی -
Amirreza Vafaei Moghadam
نهایی تاثیرات مخربی گذاشته رو مغزتونالمپیادیانوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده@saghi-mortazavi
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari در صندلی داغ نهایی
گفته است:
فقط یه سوال پرسیدی بودی که
-
@saghi-mortazavi در صندلی داغ نهایی
گفته است:
خداوکلیلی تموم کردین
من فقط دو سه درس خوندمتنها نیستی
شاید باورت نشه ولی همیشه نصف درسا رو صبح میخونم -
shayan jafari در صندلی داغ نهایی
گفته است:
فقط یه سوال پرسیدی بودی که
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان ن پایین تر بود یکی چرت و پرت میگف راجع ب آلا غیرتی شدم
کامنت آخرمم توپیدم بهش ولی مثل اینکه مناسب نبود پاک شد -
@نگین-محمدیان ن پایین تر بود یکی چرت و پرت میگف راجع ب آلا غیرتی شدم
کامنت آخرمم توپیدم بهش ولی مثل اینکه مناسب نبود پاک شدنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari در صندلی داغ نهایی
گفته است:
کامنت آخرمم توپیدم بهش ولی مثل اینکه مناسب نبود پاک شدآها آره پیداش کردم تو ریپ به کامنت ها بود
-
کامنت آخرمم توپیدم بهش ولی مثل اینکه مناسب نبود پاک شدنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari در صندلی داغ نهایی
گفته است:
کامنت آخرمم توپیدم بهش ولی مثل اینکه مناسب نبود پاک شدچ حوصله ای داشتی این همه براش توضیح دادی این که نمیفهمه
من اومدم نوشتم حوصله نداشتم بخونم از بس زیاد بود -
@saghi-mortazavi
این کلیپ 22 ثانیه ای کوتاه رو ببین (با صدا ببین) دارن دیوار 90 درجه رو بالا میرن ارتفاع 50 متری... اینا دیگه واقن بزن
گوگل هم بسرچی هس میاد بالا یخیلینوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@saghi-mortazavi
گوگل هم بسرچی هس میاد بالا یخیلییا ابلفضل
عجب بزای بزیَن