الکترون تبادلی
-
قسمت ب
این سوال الکترون تبادلی بین آلومینیوم و اکسیژن رو من 12 دست میارم کجا دارم اشتباه میکنم ؟
باید 6 باشه
اکسیژنم طبیعتا بایدO2 در نظر بگیریم دیگه
تجربی ریاضی فیزیک دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار
ابوالفضل ریسی -
قسمت ب
این سوال الکترون تبادلی بین آلومینیوم و اکسیژن رو من 12 دست میارم کجا دارم اشتباه میکنم ؟
باید 6 باشه
ابوالفضل ریسیreyhane karimi 0 سلام
اینجا گفت الکترون تبادلی با عنصر آلومینیوم که همون ۶ درسته
ولی اگه میگفت الکترون تبادلی عنصر های آلومینیوم اون موقع میشد ۱۲ تا -
reyhane karimi 0 سلام
اینجا گفت الکترون تبادلی با عنصر آلومینیوم که همون ۶ درسته
ولی اگه میگفت الکترون تبادلی عنصر های آلومینیوم اون موقع میشد ۱۲ تاMahdi H

الان میشه بگید اشتباهم کجاست؟ -
Mahdi H

الان میشه بگید اشتباهم کجاست؟reyhane karimi 0 منکه گفتم اشتباه بدست نیاوردی
دوازده درسته اما اگه میگفت برای هردوتا عنصر آلومینیوم ( یعنی مینوشت عنصرها)
اما اینجا فقط گفته عنصر آلومینیوم ( یعنی هر کدوم از عنصر های آلومینیوم چند الکترون تبادل کردن ) یعنی برای یک عنصر آلومینیوم رو باید محاسبه کنی . -
reyhane karimi 0 منکه گفتم اشتباه بدست نیاوردی
دوازده درسته اما اگه میگفت برای هردوتا عنصر آلومینیوم ( یعنی مینوشت عنصرها)
اما اینجا فقط گفته عنصر آلومینیوم ( یعنی هر کدوم از عنصر های آلومینیوم چند الکترون تبادل کردن ) یعنی برای یک عنصر آلومینیوم رو باید محاسبه کنی .Mahdi H آخه توی AL2O3 هم عنصرهای هست که میشه 6
:disappointed_face: -
Mahdi H آخه توی AL2O3 هم عنصرهای هست که میشه 6
:disappointed_face:reyhane karimi 0 نه 2 اتمه:expressionless_face:
-
قسمت ب
باید 6 باشه
ابوالفضل ریسیreyhane karimi 0 سلام
۶ پاسخ درسته یا ۱۲🤔 -
reyhane karimi 0 سلام
۶ پاسخ درسته یا ۱۲🤔ابوالفضل ریسی بچه ها من واسه سوال به این سادگی گیج شدم خدا خیرتون بده یکی منو شیر فهم کنه اگه میشه یه حلی توضیح بیشتری چیزی
-
reyhane karimi 0 سلام
۶ پاسخ درسته یا ۱۲🤔 -
reyhane karimi 0 نه 2 اتمه:expressionless_face:
این سوال اینو میخواد فقط برای یک عنصر 🙃
وگرنه منم میدونم دوتا عنصر داره -
ابوالفضل ریسی بچه ها من واسه سوال به این سادگی گیج شدم خدا خیرتون بده یکی منو شیر فهم کنه اگه میشه یه حلی توضیح بیشتری چیزی
reyhane karimi 0 در الکترون تبادلی گفته است:
ابوالفضل ریسی بچه ها من واسه سوال به این سادگی گیج شدم خدا خیرتون بده یکی منو شیر فهم کنه اگه میشه یه حلی توضیح بیشتری چیزی
من خودمم گیج شدم
ولی این تحلیل درسته🙂👇Mahdi H در الکترون تبادلی گفته است:
وگرنه منم میدونم دوتا عنصر داره -
reyhane karimi 0 در الکترون تبادلی گفته است:
من خودمم گیج شدم
ولی این تحلیل درسته🙂👇Mahdi H در الکترون تبادلی گفته است:
وگرنه منم میدونم دوتا عنصر دارهابوالفضل ریسی الان حلتونو نگا کردم یه چیزایی فهمیدم فردا هم دوباره نگا میکنم فکر کنم دیگه اوکی شم ممنون:folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone:
-
ابوالفضل ریسی الان حلتونو نگا کردم یه چیزایی فهمیدم فردا هم دوباره نگا میکنم فکر کنم دیگه اوکی شم ممنون:folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone: :folded_hands_medium-light_skin_tone:
reyhane karimi 0 خواهش میکنم ولی حل من نبود😅
Mahdi H لطف کردند حل کردن خودمم نگرفتم سوال رو -
reyhane karimi 0 خواهش میکنم ولی حل من نبود😅
Mahdi H لطف کردند حل کردن خودمم نگرفتم سوال روابوالفضل ریسی نه میدنم حل اون یکی دوستمون بود منم منظورم ایشون بود ببخشید دیگه اشتباه شد در هر صورت از هردوی شما عزیزان ممنونم که وقت گذاشتید:folded_hands_medium-light_skin_tone:
-
ابوالفضل ریسی نه میدنم حل اون یکی دوستمون بود منم منظورم ایشون بود ببخشید دیگه اشتباه شد در هر صورت از هردوی شما عزیزان ممنونم که وقت گذاشتید:folded_hands_medium-light_skin_tone:
reyhane karimi 0 😂😂خواهش میکنم
-
reyhane karimi 0 😂😂خواهش میکنم
Mahdi H
از روی کتاب هم به این شکل درسته؟ -
Mahdi H
از روی کتاب هم به این شکل درسته؟reyhane karimi 0 آها تازه فهمیدم این چی میگه من یچیز دیگه گرفته بودم 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ببخشید
این فقط الکترون هایی که آلومینیوم ها به اشتراک میزارن رو میخواست نه کل الکترون های اشتراکی 😶 -
reyhane karimi 0 آها تازه فهمیدم این چی میگه من یچیز دیگه گرفته بودم 🤦🏻♂️🤦🏻♂️ببخشید
این فقط الکترون هایی که آلومینیوم ها به اشتراک میزارن رو میخواست نه کل الکترون های اشتراکی 😶Mahdi H از کجا فهمیدین فقط اینو میخواست
وقتی میگه تبادلی یعنی بده بستون هردوشونو با هم در نظر گرفته دیگه
هردو دخیل اند -
Mahdi H از کجا فهمیدین فقط اینو میخواست
وقتی میگه تبادلی یعنی بده بستون هردوشونو با هم در نظر گرفته دیگه
هردو دخیل اندreyhane karimi 0 از شکل پاسخنامه فهمیدم
جهت پیکان ها فقط از سمت آلومینیومه . -
reyhane karimi 0 از شکل پاسخنامه فهمیدم
جهت پیکان ها فقط از سمت آلومینیومه .Mahdi H نه آخه این شکل کتابه