صندلی داغ نهایی![🔥 🔥](https://forum.alaatv.com/assets/plugins/nodebb-plugin-emoji/emoji/emoji-one/1f525.png?v=58be64c4cce)
-
@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@saghi-mortazavi در صندلی داغ نهایی
گفته است:
هر کسیم پشت کنکور بمونه عقب نمیوفته ها
چون هیچکسی جای کسی دیگه!
هر کسی جای خودش پیشرفت و پسرفت داره
شاید پشت کنکور موندن خیلی ارزش بیشتری داشته تا همون سال اول دانشگاه رفتن
من اینو دیدم به عینهپشت کنکور موندن بد نیست خیلی ها بودن سال دوم رتبه بهتری گرفتن
ولی مشکل اینه کمتر کسی پیش میاد تا تهش ادامه بده
یه سال بمونی...همه دوستات دانشگاه باشن....فشار خونواده اطرافیان.....دوباره همون روند نوروز و دوران جمع بندی و باید طی کنی
من یکی که به شخصه جرات ندارمدرسته این به اراده آدم بستگی داره ولی باید یه جایی دیگه قوی بشیم نه!
این از جو غلطیه که همه میسازن باعث میشن آدم ایندشو زیر پا بزاره برا ترسم شده سال بعد نمونه
اینش بدهنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi دقیقا
من خیلیا رو میبینم که با سی سال سن دوباره میان تجربی میخونن برا پزشکی
از شکست نباید ترسید -
@نگین-محمدیان من قبول نشم یه ماه از خونه در نمیام بقیه رو نبینم با اون انتظارات مسخرشون .. میشینم جاست PS4
بعد شروع میکنم میخونمنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@نگین-محمدیان من قبول نشم یه ماه از خونه در نمیام بقیه رو نبینم با اون انتظارات مسخرشون .. میشینم جاست PS4
بعد شروع میکنم میخونمعالی
به این میگن مدیریت بحران
-
@kosar-mottaghi
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@kosar-mottaghi
والا
فهمیدم که نظر مثبتی ندارن
درنتیجه کنسله
چقد شانس دارم من -
گفته است:
گفته است:
گفته است:
چون هیچکسی جای کسی دیگه!
من اینو دیدم به عینهپشت کنکور موندن بد نیست خیلی ها بودن سال دوم رتبه بهتری گرفتن
یه سال بمونی...همه دوستات دانشگاه باشن....فشار خونواده اطرافیان.....دوباره همون روند نوروز و دوران جمع بندی و باید طی کنی
من یکی که به شخصه جرات ندارمدرسته این به اراده آدم بستگی داره ولی باید یه جایی دیگه قوی بشیم نه!
این از جو غلطیه که همه میسازن باعث میشن آدم ایندشو زیر پا بزاره برا ترسم شده سال بعد نمونه
اینش بدهباهات موافقم
حتی اگه خودت هم بخوای با تموم وجود بمونی و سال بعد بیشتر بخونی ولی جو اطرافت خیلی تاثیر میذاره
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی
گفته است:
گفته است:
گفته است:
گفته است:
چون هیچکسی جای کسی دیگه!
اینش بدهباهات موافقم
حتی اگه خودت هم بخوای با تموم وجود بمونی و سال بعد بیشتر بخونی ولی جو اطرافت خیلی تاثیر میذاره
خیلی حرصم میگیره واقعا از این وضع،. بیایم هنجار شکنی کنیم چطوره؟
حداقل ما برای آیندگان اینطوری نباشیم
نسل بعدمون مثل ما نباشن -
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-mottaghi در صندلی داغ نهایی
گفته است:
امروز به خونواده گفتم تایتان هس
میخوام دینیشو بخرم
بحثو عوض کردنوای میخواستم ازت مشورت بگیرم چجوری قراره به خونوادت بگی که هیچی کنسل شد
-
@saghi-mortazavi دقیقا
از شکست نباید ترسیدنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohsen-sari پشت کنکور موندن عار نیس
ولی فشار اطرافیان اذیت میکنه
باز من پدر مادرم خوبن
ولی هر کس و ناکسی از فامیل از اول آدمو دیده :
+شما رشتت چیه ؟
-تجربی
+به به پس انشاالله پزشکی تهران دیگه
-اعععم....
این است -
@saghi-mortazavi دقیقا
از شکست نباید ترسیدنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۲۹ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده@mohsen-sari
این اعتماد به نفسه باید باشه
که به لطف بعضیا نابود میشه
البته نه برای همه
اونی قویه که با وجود این همه جو بازم بتونه برو جلو -
@mohsen-sari پشت کنکور موندن عار نیس
باز من پدر مادرم خوبن
+شما رشتت چیه ؟
-تجربی
-اعععم....
این استنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شدهshayan jafari
هر کیم تجربیه تهش پزشکیه به نظر بقیه -
باز من پدر مادرم خوبن
+شما رشتت چیه ؟
-تجربی
-اعععم....
این استنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط Negin_M انجام شدهshayan jafari بقیه رو نمیدونم
من فامیلامون چند تا کنکوری داشتیم موندن سال دوم و متاسفانه یا چیزی نشدن یا همینجوری یه رشته ای رو رفتن
بخاطر همین ترس پشت کنکور موندن و استرس قبول شدن همیشه وجود داره -
shayan jafari
هر کیم تجربیه تهش پزشکیه به نظر بقیهنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi اره بعد در نیای نمیگن کنکور سخت بود میگن چقد خنگ بود حالا خودش اصن کنکور نداده
-
shayan jafari بقیه رو نمیدونم
من فامیلامون چند تا کنکوری داشتیم موندن سال دوم و متاسفانه یا چیزی نشدن یا همینجوری یه رشته ای رو رفتن
بخاطر همین ترس پشت کنکور موندن و استرس قبول شدن همیشه وجود دارهنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان باز برا شما وقت همیشه هست
ما سال دوم قبول نشیم = سربازی -
@saghi-mortazavi اره بعد در نیای نمیگن کنکور سخت بود میگن چقد خنگ بود حالا خودش اصن کنکور نداده
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@masoumeh-shokrollahi
تفکرات کمر شکنه
-
گفته است:
میخوام دینیشو بخرم
بحثو عوض کردنوای میخواستم ازت مشورت بگیرم چجوری قراره به خونوادت بگی که هیچی کنسل شد
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی
گفته است:
گفته است:
میخوام دینیشو بخرم
هنوز آروم گفتم
از خوبیاش گفتم
یه نگاه اینجوریکردن بحثو عوض کردن
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شده
پشت کنکور موندن همینش بده که مجبوری به خاطر برخی حرفهای مفت خون خودتو کثیف کنی و جواب بعضیا رو بدی و هنجارهای خودت رو بشکنی
پشت کنکور موندن به هیچ وجه بد نیست بدش کردن
خودم تجربه نکردم ولی به عینه دیدم -
باز من پدر مادرم خوبن
+شما رشتت چیه ؟
-تجربی
-اعععم....
این استنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari اینا برا همه هست اتفاقا اونی که گوش نده برنده ست
بالاخره زندگی شکست داره سختی داره
کنکور تجربی رو بزاری جلوشون همونجا میفهمن که قضیه از چه قراره -
پشت کنکور موندن همینش بده که مجبوری به خاطر برخی حرفهای مفت خون خودتو کثیف کنی و جواب بعضیا رو بدی و هنجارهای خودت رو بشکنی
خودم تجربه نکردم ولی به عینه دیدمنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی
گفته است:
پشت کنکور موندن به هیچ وجه بد نیست بذش مردن
خودم تجربه نکردم ولی به عینه دیدمممنون
-
خودم تجربه نکردم ولی به عینه دیدمنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی
گفته است:
خودم تجربه نکردم ولی به عینه دیدمیه دست هورای بلند
شوخی بود ببخشید -
@نگین-محمدیان باز برا شما وقت همیشه هست
ما سال دوم قبول نشیم = سربازینوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshayan jafari در صندلی داغ نهایی
گفته است:
@نگین-محمدیان باز برا شما وقت همیشه هست
ما سال دوم قبول نشیم = سربازیالبت اینم راه فرار داره ها
ی نفرو میشناسم دانشگاه آزاد ثبت نام کرده ولی نمیخونه اصلا نمیره ولی خب سربازی هم نیس
برا کنکور پزشکی میخونه
ولی خب پول دانشگاه میده دیگه -
ابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی
گفته است:
خودم تجربه نکردم ولی به عینه دیدمیه دست هورای بلند
شوخی بود ببخشیدنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نگین-محمدیان اهنگو پلی کنم؟
-
shayan jafari
هر کیم تجربیه تهش پزشکیه به نظر بقیهنوشتهشده در ۴ خرداد ۱۴۰۰، ۱۹:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@saghi-mortazavi در صندلی داغ نهایی
گفته است:
shayan jafari
هر کیم تجربیه تهش پزشکیه به نظر بقیهنوچ اصلا نباید بگی پزشکی میخوای توجمع که اگه قبول نشدی
چیزی نگن ولی جوری تلاش کنی برای رشته های خوب که دهن همه باز بمونه