تست کنکور94
-
میشه اینو حل کنید

تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-آلاء -
فقط گزاره دوم رو میخوام
-
میشه اینو حل کنید

تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-آلاءreyhane karimi 0 سلام
یه فرمول حفظ کنید تا اینطور گیج نشیدعدد اتمی: عدد جرمی منهای اختلاف الکترون و نوترون به اضافه بار تقسیم بر ۲
اینجا عدد اتمی میشه ۱۳ نوترونها میشه ۱۸ و الکترونها هم میشه ۱۶
پس این گزاره درسته چون به سه پی یک میرسیم
مشکلی بود در خدمتم😊 -
reyhane karimi 0 سلام
یه فرمول حفظ کنید تا اینطور گیج نشیدعدد اتمی: عدد جرمی منهای اختلاف الکترون و نوترون به اضافه بار تقسیم بر ۲
اینجا عدد اتمی میشه ۱۳ نوترونها میشه ۱۸ و الکترونها هم میشه ۱۶
پس این گزاره درسته چون به سه پی یک میرسیم
مشکلی بود در خدمتم😊ابوالفضل ریسی تست گفته گزاره غلط همین 2 هست میگه عدد اتمی 15 هست
-
ابوالفضل ریسی تست گفته گزاره غلط همین 2 هست میگه عدد اتمی 15 هست
reyhane karimi 0 ببینید این یه فرمول پذیرفته شده هست و همیشه جواب داده

حالا چرا اینجا اینطور شده نمیدونم🙄
پاسخنامه رو میفرستید؟ -
میشه اینو حل کنید

تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-آلاءreyhane karimi 0
سلام
معلم ما یه نکته ای رو گفته بود فکر کنم اینطور بود اگه اشتباه نکنم که اگه بار مثبت بود که اختلاف میشه n-e اگه بار منفی بود ولی اتخلاف از اون بیشتر بازم همون میشه
ولی اگه بار منفی و اختلاف از اون کمتر بود اینجا نمیتونیم مطمئن بگیم و احتمال اینکه e-n باشه هم هست
حالا اینجا هم مثل قسمت آخری هست که در اصل e-n میشه که اگه همین رو توی اون فرمول معرف بذاریم p میشه ۱۵ -
reyhane karimi 0
سلام
معلم ما یه نکته ای رو گفته بود فکر کنم اینطور بود اگه اشتباه نکنم که اگه بار مثبت بود که اختلاف میشه n-e اگه بار منفی بود ولی اتخلاف از اون بیشتر بازم همون میشه
ولی اگه بار منفی و اختلاف از اون کمتر بود اینجا نمیتونیم مطمئن بگیم و احتمال اینکه e-n باشه هم هست
حالا اینجا هم مثل قسمت آخری هست که در اصل e-n میشه که اگه همین رو توی اون فرمول معرف بذاریم p میشه ۱۵احمد قادری آره چون میدونین اونجوری AL دست میاد که همه میدونیم 3 بار منفی تشکیل نمیده
-
reyhane karimi 0 ببینید این یه فرمول پذیرفته شده هست و همیشه جواب داده

حالا چرا اینجا اینطور شده نمیدونم🙄
پاسخنامه رو میفرستید؟ -
reyhane karimi 0 سر چه حسابی الکترون رو بیشتر
از نوترون گرفته؟😳
توضیحی هم نداده دربارش😶 -
reyhane karimi 0 سر چه حسابی الکترون رو بیشتر
از نوترون گرفته؟😳
توضیحی هم نداده دربارش😶ابوالفضل ریسی همون نکته ای که معلم یکی از دوستان اشاره کرده بودن بود
-
میشه اینو حل کنید

تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-آلاءسلام
فک کنم همین باشه 🙂