صندلی داغ نهایی

- 
اون ورقه هه به من هنوز نرسیده   
 ان شاءالله واسه ریاضی پرش میکنم 
- 
پاسخ نامه رو از کجا باید پیدا کرد؟ 
- 
برا سیگار جوونا من نوشتم 
 شرایط بد خانوادگی - عاطفی
 و حس مقبولیت و خفن دونستن سیگار
 یکم ادبیاتم تو امتحانا با طراحا راحت شده تا جایی ک بعضی جا ها میخوام ایموجی بکشتم 
- 
پاسخ نامه رو از کجا باید پیدا کرد؟ خانومِ_دوست_داشتنی در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:پاسخ نامه رو از کجا باید پیدا کرد؟ من جرات ندارم پاسخنامه ببینم   
- 
فقط یه سوال رو یادم بود درست اونم اون سوال بوده نمایه توده بدنی واسه چ کسایی کارآمد نیست  اونم صبح دم رفتنی کتاب رو وا کردم اون صفحه اومد اونم صبح دم رفتنی کتاب رو وا کردم اون صفحه اومد  
- 
H_R بابا من تا پاسخنامه رو نبینم اروم نمیگیگیرم  
 حداقل بدونم قبووووووولم 
- 
برا سیگار جوونا من نوشتم 
 یکم ادبیاتم تو امتحانا با طراحا راحت شده تا جایی ک بعضی جا ها میخوام ایموجی بکشتم shayan jafari در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:برا سیگار جوونا من نوشتم 
 یکم ادبیاتم تو امتحانا با طراحا راحت شده تا جایی ک بعضی جا ها میخوام ایموجی بکشتم خفن دونستن سیگار عالی بود   
 ویسایی که دیشب گفتی ضبط کردی رو گوش دادی؟؟ 
- 
خانومِ_دوست_داشتنی در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:پاسخ نامه رو از کجا باید پیدا کرد؟ من جرات ندارم پاسخنامه ببینم   @نگین-محمدیان تا چ حد اخه 
- 
H_R بابا من تا پاسخنامه رو نبینم اروم نمیگیگیرم  
 حداقل بدونم قبووووووولم خانومِ_دوست_داشتنی در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:H_R بابا من تا پاسخنامه رو نبینم اروم نمیگیگیرم  
 حداقل بدونم قبووووووولم میگم سکوت کن     ععععععع میگم هیچی نگرد تو هیچییییی ععععععع میگم هیچی نگرد تو هیچییییی    
- 
برا سیگار جوونا من نوشتم 
 یکم ادبیاتم تو امتحانا با طراحا راحت شده تا جایی ک بعضی جا ها میخوام ایموجی بکشتم shayan jafari فقط اون قلیون با طعم میوه ای؟  
 بهترین سوال سلامت این بود
- 
shayan jafari در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:برا سیگار جوونا من نوشتم 
 یکم ادبیاتم تو امتحانا با طراحا راحت شده تا جایی ک بعضی جا ها میخوام ایموجی بکشتم خفن دونستن سیگار عالی بود   
 ویسایی که دیشب گفتی ضبط کردی رو گوش دادی؟؟ @نگین-محمدیان صبح 5:30 پاشدم 
 ویس حکم لالایی داشت
 3 مین گوش میکردم 5 مین میخوابیدم و دوباره ... 
- 
@نگین-محمدیان تا چ حد اخه 
- 
@نگین-محمدیان صبح 5:30 پاشدم 
 ویس حکم لالایی داشت
 3 مین گوش میکردم 5 مین میخوابیدم و دوباره ... shayan jafari در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:@نگین-محمدیان صبح 5:30 پاشدم 
 ویس حکم لالایی داشت
 3 مین گوش میکردم 5 مین میخوابیدم و دوباره ...    
- 
برا سیگار جوونا من نوشتم 
 یکم ادبیاتم تو امتحانا با طراحا راحت شده تا جایی ک بعضی جا ها میخوام ایموجی بکشتم shayan jafari من شکل کشیدم:/ 
 اونجا ک طرز نشستن رو صندلیو میخواست طراحی کردم براش از بیکاری 
- 
@نگین-محمدیان من همچین پیامی نگذاشتم  

کمک
کمک برنامه راهبردی پارسال
 برنامه راهبردی پارسال