صندلی داغ نهایی

- 
ابوالفضل ریسی 
 جدی ؟@سجاد-ذوالفقاری آره قبولی دیگه  
- 
لنت به سوال 17  zeinab dehghani چرا اون صحیح غلط ها اینجوری بود! 
- 
لنت به سوال 17  zeinab dehghani کدوم بود  
- 
بچه ها از حذفیات هم سوال اومده بود؟ 
- 
zeinab dehghani چرا اون صحیح غلط ها اینجوری بود! Amin Rm در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:zeinab dehghani چرا اون صحیح غلط ها اینجوری بود! صحیح غلطاااش ک نابود بود.. 
 من از خودم جواب دادم اینم نصفش اشتباه بود   
- 
zeinab dehghani کدوم بود  ابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:zeinab dehghani کدوم بود  همونی ک ویژگی مواد داخل دخانیات بود..باید میگفتیم کدومشه  
- 
Amin Rm نه 
- 
Amin Rm فکر نکنم 
 ولی چنتا سوال خیلی غریب بودن 
- 
Amin Rm در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:zeinab dehghani چرا اون صحیح غلط ها اینجوری بود! صحیح غلطاااش ک نابود بود.. 
 من از خودم جواب دادم اینم نصفش اشتباه بود   zeinab dehghani   منم یه دوتاشو بر حسب اطلاعاتی عمومی نوشتم. منم یه دوتاشو بر حسب اطلاعاتی عمومی نوشتم.
- 
مثلا قرار بود امسال اسون بگیرن امتحان ها رو .    
- 
ابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:zeinab dehghani کدوم بود  همونی ک ویژگی مواد داخل دخانیات بود..باید میگفتیم کدومشه  zeinab dehghani     
 من از خودم درآوردم
 راهی نبود دیگه 
 فقط میدونستم آمونیاک آرسنیک و نیکوتین داشت 
- 
zeinab dehghani     
 من از خودم درآوردم
 راهی نبود دیگه 
 فقط میدونستم آمونیاک آرسنیک و نیکوتین داشت ابوالفضل ریسی    من نیز من نیز
 نصف سوالا رو از خودم نوشتم..
 بیچاره مصحح ک قراره جوابای چرت منو بخونه   
- 
ابوالفضل ریسی    من نیز من نیز
 بیچاره مصحح ک قراره جوابای چرت منو بخونه   zeinab dehghani در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:ابوالفضل ریسی    من نیز من نیز
 بیچاره مصحح ک قراره جوابای چرت منو بخونه   تقریبا همه اینطورن  
 تقصیر خودشونه خب 
- 
این معدل امسال ک کاملا واضحه خیلی زیبا میشه  چجوری تو کنکور تاثیر داره؟سی درصده چه جوریه چجوری تو کنکور تاثیر داره؟سی درصده چه جوریه
- 
این معدل امسال ک کاملا واضحه خیلی زیبا میشه  چجوری تو کنکور تاثیر داره؟سی درصده چه جوریه چجوری تو کنکور تاثیر داره؟سی درصده چه جوریه
- 
@masoumeh-shokrollahi اگه رتبه بد شه شاید یکی دوهزار رتبه رو جابه جا کنه تازه اگه معدل خوب بود @mohsen-sari جدی یکی دو هزار  
- 
اقا اصلا این درسه غلط علمی زیاد داره 
 تو شیمی هرگرم پروتئین ۳۷کیلو ژول انرژی تولید میکرد
 پاسخنامه نوشته ۴کیلوژول@mohsen-sari البته کیلو کالری میخواست 
- 
@mohsen-sari البته کیلو کالری میخواست faranak ahmadian در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:@mohsen-sari البته کیلو کالری میخواست بازم حساب کنی نمیشه  

کمک
کمک برنامه راهبردی پارسال
 برنامه راهبردی پارسال