سوال کنکور 94(اصل ارشمیدس)
-
سلام
جدای از توضیح خود سوال بچه ها شما در برخورد با این سوالات و برای حلش و فهمش استدلال و روند کلی تون چیه؟
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام
جدای از توضیح خود سوال بچه ها شما در برخورد با این سوالات و برای حلش و فهمش استدلال و روند کلی تون چیه؟
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0 سلام
موقعی که حجمش و چگالیش تغییری نکرده ، پس ارتفاعش هم تغییر نمیکنه
چون ارتفاع مایع که بالا میاد بستگی به چگالی جسمی که توش میندازیم داره
من همچین برخوردی دارم بقیه رو نمیدونم 🙂 -
reyhane karimi 0 سلام
من همچین برخوردی دارم بقیه رو نمیدونم 🙂Mahdi H فرمولی جلو نمیرین؟
-
Mahdi H فرمولی جلو نمیرین؟
reyhane karimi 0 مفهومی سریعتره
-
reyhane karimi 0 سلام
من همچین برخوردی دارم بقیه رو نمیدونم 🙂Mahdi H به نظرتون با اون فعالیت کتاب که شبیه این سواله تناقض نداره؟
-
سلام
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلااین پست پاک شده! -
سلام
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0
سلام🌸
این سوال گزینه ۳ هست؟ -
reyhane karimi 0
سلام🌸
این سوال گزینه ۳ هست؟@sara-haghighatrad بله بله
-
@sara-haghighatrad بله بله
reyhane karimi 0
خب با اون فعالیته نظرتون راجب تناقضش چیه؟
من تناقضی نمیبینم🤔 -
Mahdi H به نظرتون با اون فعالیت کتاب که شبیه این سواله تناقض نداره؟
reyhane karimi 0 فک کنم ، اگه اشتباه نکنم این دوتا باهم فرق دارن
این فقط یک جسمه ( چون گلوله به جسم متصله فک کنم این دوتا یک جسم حساب میشن و اینکه موقعی که جسم میچرخه حجم جسم هم تغییر نمیکنه ) اما اون یکی سوالتون سه تا جسمه ( نخ ، گلوله فلزی و ظرف ، چون به هم متصل نیستن فک کنم به خاطر همین بیشتر از یک جسم حساب میشه ) -
reyhane karimi 0
خب با اون فعالیته نظرتون راجب تناقضش چیه؟
من تناقضی نمیبینم🤔@sara-haghighatrad آخه تو اون فعالیت میگیم اون شکلی که وزنه بالاشه بیشتر در آب فرو میره یعنی حجم آب جابه جا شدش بیشتره پس ارتفاع آب توش بالاتر میره ولی اینجا ارتفاع ها یکسان شد
-
reyhane karimi 0 فک کنم ، اگه اشتباه نکنم این دوتا باهم فرق دارن
این فقط یک جسمه ( چون گلوله به جسم متصله فک کنم این دوتا یک جسم حساب میشن و اینکه موقعی که جسم میچرخه حجم جسم هم تغییر نمیکنه ) اما اون یکی سوالتون سه تا جسمه ( نخ ، گلوله فلزی و ظرف ، چون به هم متصل نیستن فک کنم به خاطر همین بیشتر از یک جسم حساب میشه )Mahdi H نمیدونم:thinking_face:
-
@sara-haghighatrad آخه تو اون فعالیت میگیم اون شکلی که وزنه بالاشه بیشتر در آب فرو میره یعنی حجم آب جابه جا شدش بیشتره پس ارتفاع آب توش بالاتر میره ولی اینجا ارتفاع ها یکسان شد
reyhane karimi 0 نه ببینید
قبول دارید که نیروی شناوری برابره پس حجم جابه جاشده برابره پس ارتفاع جابه جاشده هم برابره
حالا اون فعالیته رو شکل نشون دادم ببینید اوکیه

توی شکل ۲ حجم چوب کمتری وارد اب میشه چون از اون مقدار حجم مورد نظر مقداریش گلوله هست -
سلام
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0 سلام من اگه باشم میگم سطح مقطع در شکل چپ بین وزنه و چوب تقسیم شده، درنتیجه سهمی از نیروی شناوری که به چوب میرسه کمتر میشه. دلیلشم اینه که وقتی وزنه توی شاره قرار میگیره بهش نیروی شناوری وارد میشه و این لحظه چوب میاد از نیروی شناوریش کم کنه تا نیروی شناوی کل شون درهردو حالت تغییر نکنه(به دلیل تفاوت نکردن mg ها نباید نیروی شناوری کل شون تغییر کنه)
-
سلام
تجربیا ریاضیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0
ببخشید من ادامه تحلیلم رو اینجا میگم:
آره خلاصه داشتم میگفتم که...
چون نیروی شناوری در شکل راست بیشتر شد، نشون میده حتما چوب بیشتر فرورفته که داره به سطحش نیروی شناوری بیشتری وارد میشه. یعنی وزن مایع جابجا شده ناشی از چوب بیشتر بودهاما تحلیل جالب تر که خودم دوستش دارم😂
تحلیل جالب: میدونیم حجم مایع بالا آمده(جابجا شده) برابر حجم جسمی است که در آب فرورفته. حالا باید چوب کاری بکنه که حجم مایع جابجا شده تغییر نکنه(چونmg در دوشکل تغییر نکرده) بنابراین وقتی وزنه وارد آب میشه حجمی از مایع جابجا شده رو به خودش اختصاص میده و برای اینکه حجم مایع جابجا شده درهردوحالت تغییر نکنه، چوب خودشو بالامیکشونه تا حجمی که از مایع رو جابجا کرده کم کنه(چوب میاد بالا)به به عجب تحلیلی شد. اگه جاییش رو نفهمیدی بگو
-
reyhane karimi 0
چون نیروی شناوری در شکل راست بیشتر شد، نشون میده حتما چوب بیشتر فرورفته که داره به سطحش نیروی شناوری بیشتری وارد میشه. یعنی وزن مایع جابجا شده ناشی از چوب بیشتر بودهاما تحلیل جالب تر که خودم دوستش دارم😂
تحلیل جالب: میدونیم حجم مایع بالا آمده(جابجا شده) برابر حجم جسمی است که در آب فرورفته. حالا باید چوب کاری بکنه که حجم مایع جابجا شده تغییر نکنه(چونmg در دوشکل تغییر نکرده) بنابراین وقتی وزنه وارد آب میشه حجمی از مایع جابجا شده رو به خودش اختصاص میده و برای اینکه حجم مایع جابجا شده درهردوحالت تغییر نکنه، چوب خودشو بالامیکشونه تا حجمی که از مایع رو جابجا کرده کم کنه(چوب میاد بالا)به به عجب تحلیلی شد. اگه جاییش رو نفهمیدی بگو
@m-sina تحلیلتون دیدگاه ذهنی من بود
خیلی ممنون
خیلی دوست داشتم -
reyhane karimi 0 نه ببینید
قبول دارید که نیروی شناوری برابره پس حجم جابه جاشده برابره پس ارتفاع جابه جاشده هم برابره
حالا اون فعالیته رو شکل نشون دادم ببینید اوکیه

توی شکل ۲ حجم چوب کمتری وارد اب میشه چون از اون مقدار حجم مورد نظر مقداریش گلوله هست@sara-haghighatrad بعد اینکه آخه fb برابر وزن مایع جابه جاشده نه حجمش تو کتابم هست
-
reyhane karimi 0
@m-sina و در واقع تناقضی هم دیگه ندارن و درسته
-
از همه ممنون
-
@m-sina تحلیلتون دیدگاه ذهنی من بود
خیلی ممنون
خیلی دوست داشتمreyhane karimi 0 خواهش میکنم. یعنی خودت هم به این رسیده بودی؟