-
بله منم 8سال میمونم پشت کنکور چون استاد آقاجانی قول دادن هر وقت وقت داشتن باقیمانده درس ها را تدریس کنن...!!!!
من بهانه ای برای استادطلوعی و استاد ثابتی و آقای ناصح زاده و آقای راوش که فیلماشونا استفاده کردم ندارم چون هر کاستی بوده از جانب حودم بوده.
vahidesf در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بله منم 8سال میمونم پشت کنکور چون استاد آقاجانی قول دادن هر وقت وقت داشتن باقیمانده درس ها را تدریس کنن...!!!!
من بهانه ای برای استادطلوعی و استاد ثابتی و آقای ناصح زاده و آقای راوش که فیلماشونا استفاده کردم ندارم چون هر کاستی بوده از جانب حودم بوده.
نیازی نیست 8 سال بمونی پشت کنکور
خیلی راحت نواقص رو از کلاس کنکور 2 میدید و این همه نفرین و لعنت هم نمیکردی آلا رو دوست گرامی -
ترمودینامیک موجود نیست ؟؟؟؟
-
ترمودینامیک موجود نیست ؟؟؟؟
ali jafari نه میتونین از فیلمای سال های پیش استاد اقاجانی استفاده کنین
-
مباحث دیگه هم همین طوره شیمی دو پیوند کووالانسی و شیمی 3 محلول ها و ..... همه ی اینها رو از کلاس کنکور 2 استفاده کنم
-
مباحث دیگه هم همین طوره شیمی دو پیوند کووالانسی و شیمی 3 محلول ها و ..... همه ی اینها رو از کلاس کنکور 2 استفاده کنم
ali jafari بله
-
نوشته شده در حال برگزاری فیلم دیگه ای اضافه نمیشه ... ؟؟
-
نوشته شده در حال برگزاری فیلم دیگه ای اضافه نمیشه ... ؟؟
ali jafari فیلمای جدید نیمه شهریور میان
-
کلاس کنکور 2 هم در همین سطحه دیگه الان با این مباحثی که در کلاس کنکور امسال مطرح شد من انبوه تست ها رو در زمان معین می زنم کلاس کنکور 2 هم به همین کیفیت هست آیا ؟
-
کلاس کنکور 2 هم در همین سطحه دیگه الان با این مباحثی که در کلاس کنکور امسال مطرح شد من انبوه تست ها رو در زمان معین می زنم کلاس کنکور 2 هم به همین کیفیت هست آیا ؟
ali jafari احتمال زیاد همینطوره ،من کلا یه جلسه از کلاس کنکور پارسال دیدم که خوب بود
-
فقط مشکل اینه مباحث با هم قاطی شده مثلا فصل انحلال بعضی از مفاهیم رو نگفتن ایشو بعضی هار رو هم که با استوکیومتری ترکیب کرده و کلا .....
-
فقط مشکل اینه مباحث با هم قاطی شده مثلا فصل انحلال بعضی از مفاهیم رو نگفتن ایشو بعضی هار رو هم که با استوکیومتری ترکیب کرده و کلا .....
ali jafari در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
خب وقتی سوالات ترکیبی هستن همونجا گفتنه
-
استاد ترمودینامیک رو تدریس نکردن؟
-
اقا یکی کمکم کنه
این کتابی که استاد اقا جانی از روش تو شیمی دوم تدریس میکننو باید از کجا پیداش کنم
تو الا نیس بشع دانلودش کرد؟
همیشه مدیونتم الا -
اقا یکی کمکم کنه
این کتابی که استاد اقا جانی از روش تو شیمی دوم تدریس میکننو باید از کجا پیداش کنم
همیشه مدیونتم الاhessam1167 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اقا یکی کمکم کنه
همیشه مدیونتم الاسلام توی سایت آلا کتاب موجود هست
کتابی که استاد توی سایتشون دارن تستای دوپینک هم داره -
کجاش میشه لینکشو بفرستین
همون کتاب؟ -
کجاش میشه لینکشو بفرستین
همون کتاب؟hessam1167 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
کجاش میشه لینکشو بفرستین
همون کتاب؟ی نگاهی مینداختید توی صفرتاصد میدیدید :|
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Lesson/10/26/ -
همین کتابی که
تو همین همایش آخریه
شرمنده داش اذیتت کردم -
تستای دوپینگو چی
نمیشه گیر آورد؟؟ -
سلام فیلم هایی شیمی ریاضی عربی وفیزیک کی انشالله تموم میشه
ما مثلا بخوایم اتاق رو سامانه در نظر بگیریم و پنجره رو مرز ما بین سامانه و محیط باشه یعنی محیط و سامانه از طریق پنجره در ارتباط باشه تبادل انرژی و ماده صورت میگیره
اگه میشه اینجا ماده و انرژی رو مشخص کنین
و اگه پنجره ما بسته باشه چی اون موقع سامانه بسته میشه فقط تبادل انرزی صورت میگره اینجا انرژیمون چیه؟
@ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
این عبارت:
کاتالیزگر واکنش تولید الکل ضدعفونی از ساده ترین آلکن، متعلق به دسته ای ترکیب ها است که میتوانند از نفت خام تولید شود
گفته درسته، دلیلش هم این بوده که چون اسیده پس هستش داخل نفت خام
میدونم متن کتاب گفته آمینو اسید ها هم یکی از اجزا داخل نفت خام هست
ولی سولفوریک اسید که آمینو اسید نیست
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم