فقط اینجا : پاسخ به سوالات و اشکالات شما در عید نوروز 95 - ریاضی، تجربی، عمومی و اختصاصی
-
سلسلام،خسته نباشید .سوال من در مرد شیمی سال دوم و مبحث قلمروی الکترونیه.برای گلوکوز چجوری میتونیم در مورد قلمروی الکترونی صحبت کنیم؟یا مثلا اون هایی ک وو تا اتم مرکزی دارن؟
niloufarpadekan
قلمرو الکترونی ربطی به اتم مرکزی نداره
واسه هر اتمی ميشه حساب کرد
گلوکزم واسه هر اتمش ميشه قلمرو الکترونی رو مشخص کرد مشکلی نداره. -
سلسلام،خسته نباشید .سوال من در مرد شیمی سال دوم و مبحث قلمروی الکترونیه.برای گلوکوز چجوری میتونیم در مورد قلمروی الکترونی صحبت کنیم؟یا مثلا اون هایی ک وو تا اتم مرکزی دارن؟
niloufarpadekan
به ازای هر اتم مرکزی باید قلمرو الکترونی را جداگانه حساب کنیم، یعنی در مولکول گلوکز به ازای هر اتم کربن قلمروهای الکترونی را جداگانه حساب می کنیم.
مثلا ممکن است یک اتم کربن 3 قلمرو داشته در حالیکه کربن دیگر 4 قلمرو باشد. -
niloufarpadekan
به ازای هر اتم مرکزی باید قلمرو الکترونی را جداگانه حساب کنیم، یعنی در مولکول گلوکز به ازای هر اتم کربن قلمروهای الکترونی را جداگانه حساب می کنیم.
مثلا ممکن است یک اتم کربن 3 قلمرو داشته در حالیکه کربن دیگر 4 قلمرو باشد.sohrab ممنون.اما اگ از ما بپرسند شکل هندسی اون چطوره و زاویه اونوقت چی بگیم؟
-
سلام و یه خسته نباشید بزرگ به شما عزیزان.
یه سوال:
منبع تست های که گذاشتین چیه؟کنکوره؟تالیفیه؟سنجش.قلمچی......؟؟؟؟؟
ممنون -
سلام و یه خسته نباشید بزرگ به شما عزیزان.
یه سوال:
منبع تست های که گذاشتین چیه؟کنکوره؟تالیفیه؟سنجش.قلمچی......؟؟؟؟؟
ممنونحسین دهقانی پور در دفترچه ی اردو به طور کامل همه چی توضیح داده شده، دفترچه نهایی اردو رو همین الان قراردادم، جهت راحتی، لینک زیر:
دانلود دفترچه ی اردو( شامل همه ی برنامه های متناسب با قلمچی،سنجش،گزینه 2، رزمندگان،گاج)، جهت دانلود اینجا کلیک کنید.سوال ها با دقت زیادی انتخاب شدند و توسط دبیران بررسی شدند.
-
سلام .برای دروس عمومی برنامه ای موجود نیست عایا؟
-
پاسخگویی به سوالات از 3عید الی 12 عید
سوالاتی که از ساعت 7 صبح الی 10 پرسیده می شوند، تا ساعت 13 ظهر پاسخ داده می شوند و به سوالاتی که تا 8 شب پرسیده می شوند، تا ساعت 10 شب پاسخ می دیم، سوالاتی که بعد از 8 شب پرسیده می شوند، روز بعد پاسخ داده خواهد شد.برنامه و تست ها هم در انجمن و هم در کانال قرار می گیرند،
لینک جزوات در انجمنجزوات و برنامه های اردوهای علمی دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف و آلاء
-
این پست پاک شده!
-
سلام ببخشید از زیست دوم دبیرستان سوال داشتم.این متن ها توی جزوه بود ولی من فکر میکنم طبق کتاب ما اشتباهن.میشه راهنماییم کنید و علت و شیوه صحیح رو هم بگید بهم؟ممنونم
۱.کرم خاکی واجد سیاهرگ پشتی و سرخرگ شکمی است
۲.سرخرگ شکمی در کرم خاکی خون تیره را از قلب بر سطح زیر پوست می اورد تا مبادله شود و سیاهرگ پشتی خون تیره را ز اندامها به قلب می اورد
۳.قلب خرچنگ دراز واجد سخ جفت منفذ است
۴.در ملخ،هنگام استراحت ،منافذقلب باز شده و خون سیاهرگی وارد قلب می شود. -
سلام اقاسهراب .ببخشید کلاسای جمع بندی چه زمانی برگزارمیشه؟ وچه درسایی جمع بندی دارن؟
-
سلام.جزوات عربیو از کجا بیاریم؟
-
دوستان شکل هندسی اتانول و گلوکوز چطوره؟شکل هندسی اونایی ک دو اتم مرکزی دارن چی؟
-
دوستان شکل هندسی اتانول و گلوکوز چطوره؟شکل هندسی اونایی ک دو اتم مرکزی دارن چی؟
-
سلام.تومتن درس گفته بیشترویروس هاپوشش دارن زیرشکل گفته بعضی .کدوموجواب بگیریم؟
-
سلام.جمع بندی زبان فارسی کی تشکیل میشه؟ لطفا زودتربرگزارکنید.ممنون