ترتیب پرشدن زیرلایه ها
-
سلام دوستان میشه مورد الف این تستو تحلیل کنید. من طبق ترتیب پر کردن زیر لایه ها(که اول s بعد f بعد d بعد p هستش) پیش میرم به جواب متفاوتی میرسم

تجربیا ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلااین پست پاک شده! -
سلام دوستان میشه مورد الف این تستو تحلیل کنید. من طبق ترتیب پر کردن زیر لایه ها(که اول s بعد f بعد d بعد p هستش) پیش میرم به جواب متفاوتی میرسم

تجربیا ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@m-sina سلامگزینه الف غلط میشه؟
-

تجربیا ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@m-sina سلام من 90 بدست میارم.
یه سوال دارم. این تست قدیمیه یا جدیده؟ -
@sara-haghighatrad
کتاب درسی جدید (کنکور 1400) تاکید کرده تا عنصر 36 ساختارش رو فقط باید بدونیم درسته؟ 🤔 -
@sara-haghighatrad
کتاب درسی جدید (کنکور 1400) تاکید کرده تا عنصر 36 ساختارش رو فقط باید بدونیم درسته؟ 🤔@kosar-mortazavi
فک کنم همینطوره -
@sara-haghighatrad
کتاب درسی جدید (کنکور 1400) تاکید کرده تا عنصر 36 ساختارش رو فقط باید بدونیم درسته؟ 🤔@kosar-mortazavi
البته کتاب من ماله کنکور ۹۹ اینو نوشته

۱۴۰۰ رو نمیدونم -

تجربیا ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@m-sina
ببینید من اینجوری رفتم
ارایش ۹۲ رو بدست اوردم دیدم اون نسبت خواسته شده ۱/۴ نمیشه
امیدوارم درست باشه

-
@m-sina
ببینید من اینجوری رفتم
امیدوارم درست باشه

@sara-haghighatrad
اگر 3p
6 الکترون داشته باشه 4 برابرش میشه 24 تا
در لایه 5 باید داشته باشیم
2 تا تو s
6 تا داخل p
10 داخل d
6 تا داخل f
که میشه عدد اتمی 94 من خودم روی f به جای 6، 2 گذاشتم😅
به نظرتون درست میگم؟ -
@sara-haghighatrad
اگر 3p
6 الکترون داشته باشه 4 برابرش میشه 24 تا
در لایه 5 باید داشته باشیم
2 تا تو s
6 تا داخل p
10 داخل d
6 تا داخل f
که میشه عدد اتمی 94 من خودم روی f به جای 6، 2 گذاشتم😅
به نظرتون درست میگم؟@kosar-mortazavi بله درسته🌸🤩
-
@sara-haghighatrad
🌷🌷🌹🌷🤩خواهش میکنم
، منهم اول اشتباه حساب کرده بودم😅
من به اعتبار اون جمله کتاب فکر میکردم از این لایه ها پرسیده نمیشه برای همین میخواستم بدونم این سوال قدیمیه یا جدیدا تالیف شده🤔@m-sina
-
@sara-haghighatrad
🌷🌷🌹🌷🤩خواهش میکنم
من به اعتبار اون جمله کتاب فکر میکردم از این لایه ها پرسیده نمیشه برای همین میخواستم بدونم این سوال قدیمیه یا جدیدا تالیف شده🤔@m-sina
@kosar-mortazavi 🌸فقط یه چیزی
من روی f چهار گذاشتم براساس اینکه خودش گفته ۹۲ که ببینم تو عدد اتمی ۹۲ نسبت خواسته شده یک چهارم میشه یا نه ک دیدم نشد پس عدد اتمی ۹۲ نیست
گفتم بگم ک یهو اشتباه نشه ک یهو عدد f رو ۴ گرفتم نه فقط یه فرض بود ک گزینه یک رو رد کنم وگرنه روی f همون ۶ باید باشه
در واقع شما عدد اتمی صحیح و بدست اوردید من رد گزینه کردم 😁 -
@kosar-mortazavi 🌸فقط یه چیزی
من روی f چهار گذاشتم براساس اینکه خودش گفته ۹۲ که ببینم تو عدد اتمی ۹۲ نسبت خواسته شده یک چهارم میشه یا نه ک دیدم نشد پس عدد اتمی ۹۲ نیست
گفتم بگم ک یهو اشتباه نشه ک یهو عدد f رو ۴ گرفتم نه فقط یه فرض بود ک گزینه یک رو رد کنم وگرنه روی f همون ۶ باید باشه
در واقع شما عدد اتمی صحیح و بدست اوردید من رد گزینه کردم 😁@sara-haghighatrad
بله البته شما راه خوبی انتخاب کردید😎👌 -
@kosar-mortazavi 🌸همچنین😁
-
@m-sina
ببینید من اینجوری رفتم
امیدوارم درست باشه

-
@sara-haghighatrad
🌷🌷🌹🌷🤩خواهش میکنم
-
@m-sina
بعد از ۶p ؛ ۷s پرمیشه

-
@m-sina خواهش میکنم🌸
-
@m-sina
به هر حال سال خوبی بود.:ok_hand_light_skin_tone: