سلام
روزتون بخیر
اگه دوره های مدرسه کنکور ایران براتون نمیاد برید تو سایت آلاء
یکی از اون دوره هارو انتخاب کنین
مثلا فیزیک استاد یاری برای رشته ریاضی
بعد وارد سایت بشید با اکانتتون
روی یه قسمت از اون دوره نشانه بذارین
پایین هر قسمت یه علامت داره برای نشان کردن فیلم یا دوره
بعد بیاین تو اکانت آلاء تو اپ و برید قسمت نشان شده ها میتونین فیلم رو مشاهده کنین و دانلودش کنین
اینجوری تا وقتی که باگ اپ حل شه میتونین از دوره ها استفاده کنین
Screenshot_20230605_194303_Samsung Internet.jpg
باسلام خدمت پشتیبان های آلای عزیز
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون
مشکل پخش خودکار درسایت آلا
-
یه مشکل هست که زمانی صفحه دانلود درس را باز میکنی فیلم به صورت خودکار دانلود میشه و حجم باز کننده صفحه را مصرف میکنه لطف کنید در پخش آنلاین فیلم بارگیری را از حالت اتوماتیک بردارید و بستگی به کاربر داشته باشه که اگر بر روی دکمه پلی کلیک کرد آغاز به بارگیری بشه
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنون -
star در مشکل پخش خودکار درسایت آلا گفته است:
دوستان مدیران رو تگ کنید تا برطرف بشه ممنونhttp://forum.alaatv.com/topic/4035/حل-مشکل-جابه-جایی-و-کیفیت-فیلم-ها
-
M.an
من با چندیدن مرورگر امتحان کردم و با dumeterچک کردم در واقعه زمانی که پیج لود میشه فیلم هم شروع به بارگیری میکند بدون هیچ کلیک بر روی پخش کننده فیلم
حتی اتو پلی مرورگر رت غیرفعال کردم جاوا اسکریپت هم غیرفعال کردم چون پلیر به صورت جا وا اسکریپت بود ولی نشد -
alireza_ysf75
چنین مشکلی ندارم ادمین عزیز -
فک میکنم اگه در تگ video این perloadرو در حالت none بزارند بهتره تا حالت auto
-
star کوکی های مرورگرتون رو پاک کنید و مرورگرتون رو از Setting یه بار Reset کنید. بعد نتیجه رو اعلام کنید.
با کروم یه بار امتحان کنین، برای ریست کردن در کروم:
-
mohammadhassan
عزیز مشکل از سمت کلاینت نیست همون تگی رو که گفتم ویرایش کنند درست میشه -
mohammadhassan
عزیز مشکل از سمت کلاینت نیست همون تگی رو که گفتم ویرایش کنند درست میشهمن که این مشکل رو نداشتم و ندارم!
-
mohammadhassan
در حقیقت نمی فهمید ولی دارید کافی نرم افزار dumeter را نصب کنید و یک صفحه دانلود درس را باز کنید میبینید با اینکه لود صفحه تمام شده ولی پهنا باند شما داره استفاده میشه و فیلم دانلود میشود -
mohammadhassan
در حقیقت نمی فهمید ولی دارید کافی نرم افزار dumeter را نصب کنید و یک صفحه دانلود درس را باز کنید میبینید با اینکه لود صفحه تمام شده ولی پهنا باند شما داره استفاده میشه و فیلم دانلود میشودراست میگید اینم هست
البته خودم ROG GameFirst II رو هم دارم. تست میکنم ببینم چطوریه -
mohammadhassan
در حقیقت نمی فهمید ولی دارید کافی نرم افزار dumeter را نصب کنید و یک صفحه دانلود درس را باز کنید میبینید با اینکه لود صفحه تمام شده ولی پهنا باند شما داره استفاده میشه و فیلم دانلود میشودتست کردم لحظه ای نمودار به این صورت شد ولی بعدش دیگه دانلودی نکرد:
-
mohammadhassan
کاردیگه ای که میتونید هم بکنید اینکه صفحه دانلود درس راباز کرده و چند دقیقه در این حالت صبر کنید وبعد از ان اینترنت را قطع کنید و بعد از ان بررویplay پخش انلاین کلیک کنید میبینید که فیلم اجرا شد!!!درصورتی که باید با کلیک بر روی پلی بارگذاری فیلم آغاز بشه که هم حجم کمتری مصرف بشه -
mohammadhassan
کاردیگه ای که میتونید هم بکنید اینکه صفحه دانلود درس راباز کرده و چند دقیقه در این حالت صبر کنید وبعد از ان اینترنت را قطع کنید و بعد از ان بررویplay پخش انلاین کلیک کنید میبینید که فیلم اجرا شد!!!درصورتی که باید با کلیک بر روی پلی بارگذاری فیلم آغاز بشه که هم حجم کمتری مصرف بشهکاملا درسته بله
-
up دوستانی که ادمین سایت و طراحش رو می شناسند اطلاع بهشون بدند ممنون از آلا عزیز
-
سلام چرا آلا با نت داخلی باز نمیشه ؟؟من برای دخترم سیم کارتی گرفتم که به نت خارجی وصل نشه حالا آلا رو باز نمیکنه اینکه یک برنامه داخلیه لطفا رسیدگی کنید