صندلی داغ نهایی

- 
Mosa Elahu در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:@mohsen-sari ای نا قلا ها چی کار کردید یا الا رو هک کردید یا کد تخفیف گیر اوردید :////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Abolfazl Sattari خدا می دونه فوش دادید اشکال نداره ولی.............. 
- 
Abolfazl Sattari خدا می دونه فوش دادید اشکال نداره ولی.............. Mosa Elahu در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:Abolfazl Sattari خدا می دونه فوش دادید اشکال نداره ولی.............. :// 
- 
Mosa Elahu در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:Abolfazl Sattari خدا می دونه فوش دادید اشکال نداره ولی.............. :// Abolfazl Sattari باشه باشه ناراحت نشو تمام. 
- 
ابوالفضل ریسی اها ممنون بعد میشه بپرسم چندتا فیلمه؟؟ @masoumeh-shokrollahi خواهش میکنم 
 تا صفحه ۱۲۰ کتاب ۳۴ فیلم
- 
خدایی دینی همچین همایشم نمیخوادا 
 به نظرم تورق سریع ایات و نکات مهم و بعدشم حل تست کافی باشه
- 
@masoumeh-shokrollahi خواهش میکنم 
 تا صفحه ۱۲۰ کتاب ۳۴ فیلمابوالفضل ریسی یا خداااا   
- 
ابوالفضل ریسی 
 امروز و فردا برای هر روز 15، 16 تا ویدئو ببینین حله @saghi-mortazavi میتونم سرعت ٢x برسونم ولی بی فایده میشه  
 تازه آرشم مونده  
 هر محصولی میاد حتما من گرفتمش        
- 
ابوالفضل ریسی یا خداااا   @masoumeh-shokrollahi   
 ولی کل تمارین کتاب حل شده دیگه
 طبیعیه حجیم بشه
- 
@masoumeh-shokrollahi   
 ولی کل تمارین کتاب حل شده دیگه
 طبیعیه حجیم بشهابوالفضل ریسی خب اره ولی وقت تنگه متاسفانه  
- 
@saghi-mortazavi میتونم سرعت ٢x برسونم ولی بی فایده میشه  
 تازه آرشم مونده  
 هر محصولی میاد حتما من گرفتمش        ابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:@saghi-mortazavi میتونم سرعت ٢x برسونم ولی بی فایده میشه  
 تازه آرشم مونده  
 هر محصولی میاد حتما من گرفتمش        میتونم اکانتتو داشته باشم؟        
- 
خدایی دینی همچین همایشم نمیخوادا 
 به نظرم تورق سریع ایات و نکات مهم و بعدشم حل تست کافی باشه@dr-rashidi نمیخواد مثل دروس دیگه 
 ولی استاد رضایی بقا دینی رو از حالت خشک و زننده کامل خارج کردن
 من موقع تفتان که بود بقیه رو بیخیال شده بودم فقط دینی میدیدم
 واقعا حرف نداشت
- 
ابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:@saghi-mortazavi میتونم سرعت ٢x برسونم ولی بی فایده میشه  
 تازه آرشم مونده  
 هر محصولی میاد حتما من گرفتمش        میتونم اکانتتو داشته باشم؟        Abolfazl Sattari متعلق به خودتونه    
- 
Abolfazl Sattari متعلق به خودتونه    ابوالفضل ریسی در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:Abolfazl Sattari متعلق به خودتونه    سر این قفل بازیا از انجمن زده شدم یجورایی حس میکنم دیگه حال نمیده :((( 
- 
shayan jafari Abolfazl Sattari @mohsen-sari Bio 
 اون دوست گلمون که کلاس داشتن 15 دقیقه آخر کلاس رو چی گفتن 
 مدیونید اگه نگید  
- 
دو روز نبودم چیکار کردید اینجا ؟؟ 
- 
 مدیونید اگه نگید  @نگین-محمدیان شرمنده  
- 
@نگین-محمدیان شرمنده  shayan jafari عجب  
- 
 مدیونید اگه نگید  @نگین-محمدیان در صندلی داغ نهایی   گفته است: گفته است:shayan jafari Abolfazl Sattari @mohsen-sari Bio 
 مدیونید اگه نگید  دستم نمیرسه لپتو میکشیدم میگفتم عمو خودت کجا بودی ندیدی            
- 
دو روز نبودم چیکار کردید اینجا ؟؟ 
- 
@نگین-محمدیان شرمنده  

کمک
کمک برنامه راهبردی پارسال
 برنامه راهبردی پارسال