تست تالیفی یا کنکور و سنجش؟
-
پشت کنکوری هستم و میخواستم بدونم از الان به بعد فقط تست کنکور و سنجش بزنم کار درستیه؟تا بحال تست نزدم ولی اکثر درس هارو خوندم ولی هنوز امادگی لازم رو ندارم برای کنکور..تاحالا تست هم نزدم تقریبا.میگن بعد عید فقط سنجش و کنکور باید زد،درسته؟
-
آزمون جامع کار کنید اونم با زمان گیری،هزینه زیادم نمیخواد همین آزمونای جامع موسسات مختلف سال پیش رو و اگرچه نیاز ب گفتن نیست؛ آزمونهای سراسری سالهای قبل.
-
آزمون جامع کار کنید اونم با زمان گیری،هزینه زیادم نمیخواد همین آزمونای جامع موسسات مختلف سال پیش رو و اگرچه نیاز ب گفتن نیست؛ آزمونهای سراسری سالهای قبل.
navid_s91yahoo.com یعنی هم ازمون های امسال رو شرکت کنم و هم تست های سال قبل این ازموم هارو بزنم؟
-
navid_s91yahoo.com یعنی هم ازمون های امسال رو شرکت کنم و هم تست های سال قبل این ازموم هارو بزنم؟
Ro6anak
آزمون یکی از موسسات رو امسال شرکت کنید. آزمونهای جامع پارسال هر موسسه ای هم ک گیرتون اومد بزنید،جوری هم زمان تنظیم کنین ک تستهای کنکورسالهای قبل هم کار کنید. و همه این آزمونهارو هم تو زمان استاندارد بزنید.
این چیزی ک گفتم پیشنهادیه،اگر شما بودجه ریالی و زمانی بیشتری دارین خب امسال آزمونهای جامع بیش از یک موسسه رو هم _ک تداخل زمان برگزاری نداشته باشن- میتونین شرکت کنین. -
Ro6anak
آزمون یکی از موسسات رو امسال شرکت کنید. آزمونهای جامع پارسال هر موسسه ای هم ک گیرتون اومد بزنید،جوری هم زمان تنظیم کنین ک تستهای کنکورسالهای قبل هم کار کنید. و همه این آزمونهارو هم تو زمان استاندارد بزنید.
این چیزی ک گفتم پیشنهادیه،اگر شما بودجه ریالی و زمانی بیشتری دارین خب امسال آزمونهای جامع بیش از یک موسسه رو هم _ک تداخل زمان برگزاری نداشته باشن- میتونین شرکت کنین.@navid_s91yahoo.comخیلی ممنون.ازمون ثبتنام کردم دو تا...و کلاس تست هم میرم همه درس هارو.فقط نگران بودم نتونم ت تالیفی بزنم ک شما نگرانی منو برطرف کردین با اسخگویی خوبتون.خیلی ممنون
-
@navid_s91yahoo.comخیلی ممنون.ازمون ثبتنام کردم دو تا...و کلاس تست هم میرم همه درس هارو.فقط نگران بودم نتونم ت تالیفی بزنم ک شما نگرانی منو برطرف کردین با اسخگویی خوبتون.خیلی ممنون
Ro6anak
خواهش میکنم ،اینا همه پیشنهاده. سنجش تست تالیفی حساب میشه نگرانی تالیفی زدن خودبخود از بین میره. این شرایط 2تا موسسه رفتنتون ک تازه گفتین و فهمیدم، دیگه آزمونهای جامع پارسال موسسات معتبر رو نزدید هم نزدید بیشتر وقت بزارید رو تستای سراسری. اقا مسعود درست میگه -
به نظر من اول کنکورهای گذشته بعد که وقت داشتی جامع های سنجش سال های گذشته