کارو انرژی ، بشتابید!
-
قطاری با تندی x در حال حرکت است . یک تیکه گل (۴۰۰گرم ) را با تندی 20 به سمت آن پرتاب میکنیم که به آن بچسبد ، اتلاف انرژی تیکه گل چقده؟
سوال من: خب اینجا انرژی جنبشی اولیه گل (وقتی میخوره به قطار) همش تبدیل میشه به انرژی درونی و از بین میره ولی اینجا اومده تندی ثانویه گل رو برابر xقطار گرفته یعنی تغییرات انرژی جنبشی
من میگم انرژی جنبشی قطار که ربطی به گل نداره!!!! -
قطاری با تندی x در حال حرکت است . یک تیکه گل (۴۰۰گرم ) را با تندی 20 به سمت آن پرتاب میکنیم که به آن بچسبد ، اتلاف انرژی تیکه گل چقده؟
سوال من: خب اینجا انرژی جنبشی اولیه گل (وقتی میخوره به قطار) همش تبدیل میشه به انرژی درونی و از بین میره ولی اینجا اومده تندی ثانویه گل رو برابر xقطار گرفته یعنی تغییرات انرژی جنبشی
من میگم انرژی جنبشی قطار که ربطی به گل نداره!!!!Hasiba Erfani 1
سلام
این جا جهت حرکت قطار و اون تکه گل مهمه
ولی سوال خودتون الان وقتی گل به قطار بچسبه سرعتش برابر سرعت قطار میشه
الان مثلا شما توی ماشین و ماشین با سرعت ۱۰۰ تا داره حرکت میکنه الان سرعت شما هم ۱۰۰ هست و اگه از ماشین جدا بشید و از خودتون نیرو نداشته باشید سرعت کم کم به صفر میرسه -
Hasiba Erfani 1
سلام
الان مثلا شما توی ماشین و ماشین با سرعت ۱۰۰ تا داره حرکت میکنه الان سرعت شما هم ۱۰۰ هست و اگه از ماشین جدا بشید و از خودتون نیرو نداشته باشید سرعت کم کم به صفر میرسهاحمد قادری
درسته خیلی ممنونم -
Hasiba Erfani 1
سلام
الان مثلا شما توی ماشین و ماشین با سرعت ۱۰۰ تا داره حرکت میکنه الان سرعت شما هم ۱۰۰ هست و اگه از ماشین جدا بشید و از خودتون نیرو نداشته باشید سرعت کم کم به صفر میرسهاحمد قادری
این گفته شما درست ولی من دارم میگم خب وقتی جسم رو پرتاب میکنیم اولش دارای انرژی جنبشیه و این انرژی وقتی جسم میخوره به قطار همش میاد تبدیل میشه به انرژی درونی و انرژی جنبشی اولیه با این انرژی درونی برابره -
احمد قادری
این گفته شما درست ولی من دارم میگم خب وقتی جسم رو پرتاب میکنیم اولش دارای انرژی جنبشیه و این انرژی وقتی جسم میخوره به قطار همش میاد تبدیل میشه به انرژی درونی و انرژی جنبشی اولیه با این انرژی درونی برابرهHasiba Erfani 1
این گفته شما در صورتی درسته که جسم ساکن بشه
ولی اینجا به قطار که میچسبه ساکن نمیشه و یه سرعتی داره که اختلاف این دو تا اتلاف انرژی میشه
مثلا شما یه تیگه گل با سرعت ۱۰ میزنی به دیوار . برای این گفته شما صدق میکنه چون وقتی به دیوار برخورد میکنه دیگه ثابته و حرکت نمی کنه -
Hasiba Erfani 1
این گفته شما در صورتی درسته که جسم ساکن بشه
ولی اینجا به قطار که میچسبه ساکن نمیشه و یه سرعتی داره که اختلاف این دو تا اتلاف انرژی میشه
مثلا شما یه تیگه گل با سرعت ۱۰ میزنی به دیوار . برای این گفته شما صدق میکنه چون وقتی به دیوار برخورد میکنه دیگه ثابته و حرکت نمی کنهاحمد قادری
ممنون -
احمد قادری
ممنونHasiba Erfani 1
🌺🌺🌺