یون
-
سلام دوستان
چرا مورد ت غلطه؟ مگه A یون 2- تشکیل نمیده؟
تجربیا ریاضیا رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 -
سلام احتمالا به خاطر اینه که هر دو نافلز اند و باید میگفت پیوند کولانسی نه یونی
Fatemeh Maleki توی پاسخنامه همین رو غلط گرفته ولی وقتی یکیشون بارش مثبت 1 هست و دیگری منفی 2،دیگه چرا ترکیب یونی تشکیل ندن؟
-
Fatemeh Maleki توی پاسخنامه همین رو غلط گرفته ولی وقتی یکیشون بارش مثبت 1 هست و دیگری منفی 2،دیگه چرا ترکیب یونی تشکیل ندن؟
@m-sina سلام
به نظرم هیدروژن یک بار منفی چون تمایل داره الکترون بگیره تا به آرایش الکترونی گاز نجیب بعد از خودش (هلیم)برسه البته این یون هیدروژن هست که من رفتم سرچ کردم که هم بار مثبت و هم منفی رو داره ولی به احتمال زیاد این به دلیل اینکه به پیوند کووالانسی بودنش اشاره نکرده غلطه -
@m-sina سلام
به نظرم هیدروژن یک بار منفی چون تمایل داره الکترون بگیره تا به آرایش الکترونی گاز نجیب بعد از خودش (هلیم)برسه البته این یون هیدروژن هست که من رفتم سرچ کردم که هم بار مثبت و هم منفی رو داره ولی به احتمال زیاد این به دلیل اینکه به پیوند کووالانسی بودنش اشاره نکرده غلطه -
@m-sina سلام
به نظرم هیدروژن یک بار منفی چون تمایل داره الکترون بگیره تا به آرایش الکترونی گاز نجیب بعد از خودش (هلیم)برسه البته این یون هیدروژن هست که من رفتم سرچ کردم که هم بار مثبت و هم منفی رو داره ولی به احتمال زیاد این به دلیل اینکه به پیوند کووالانسی بودنش اشاره نکرده غلطهNarin Hashempour اره این درسته H از موقعی که یادم میاد به عنوان استثنا بوده تو کتابای وزارتی چون زیاد بازش نکردن همیشه به عنوان نا فلز میشناسیمش