قبل آپدیت و بعدش😅
-
سلام
ببخشید آپدیت راه ابریشم رشته ریاضی برای کنکور 1401 چقدر با قبل از آپدیت تفاوت میکنه؟
و جزوه ها چند درصد تغییر میکنه؟و همچنین تفتان چطور؟ آیا برای کنکور 1401 آپدیت میشه و جزوه ها تغییر میکنه؟
من کنکور 1401 هستم اما راه ابریشم رو پارسال گرفتم و تا حدودی که دیدم جزوه هارو پرینت گرفتم حالا که حرف از آپدیت اومده باید از نو همه اون جزوه ها رو پرینت بگیرم؟ 😕😕
ممنونم❤💎
@M-an
ادمین -
سلام
ببخشید آپدیت راه ابریشم رشته ریاضی برای کنکور 1401 چقدر با قبل از آپدیت تفاوت میکنه؟
و جزوه ها چند درصد تغییر میکنه؟و همچنین تفتان چطور؟ آیا برای کنکور 1401 آپدیت میشه و جزوه ها تغییر میکنه؟
من کنکور 1401 هستم اما راه ابریشم رو پارسال گرفتم و تا حدودی که دیدم جزوه هارو پرینت گرفتم حالا که حرف از آپدیت اومده باید از نو همه اون جزوه ها رو پرینت بگیرم؟ 😕😕
ممنونم❤💎
@M-an
ادمین@fatemeh_baghaee
فیزیک رو ک صد درصد مطعنم فیزیک دهم
بقیه درسا ولی توش اتفاق خاصی نیفتاده -
@fatemeh_baghaee
فیزیک رو ک صد درصد مطعنم فیزیک دهم
بقیه درسا ولی توش اتفاق خاصی نیفتاده -
alireza hoseyni خب یعنی فقط جزوه فیزیک دهم رو مجدد بگیرم اوکیه انشاالله😂😂
مرسی❤
البته فصل ترمودینامیک که برای ما عوض شده و کم شده خیلی جذابه حیف😕@fatemeh_baghaee
اره کتابا ک عوض نشده اونقدر مگ استاد خودش بیاد یه کارایی بکنه ک احتمالا میش ادانه جزوه بازم دقیق نمیدونمکجای ترمودینامیک جذابه!!!!!
مگه همون تستای سختش:dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face: -
@fatemeh_baghaee
اره کتابا ک عوض نشده اونقدر مگ استاد خودش بیاد یه کارایی بکنه ک احتمالا میش ادانه جزوه بازم دقیق نمیدونمکجای ترمودینامیک جذابه!!!!!
مگه همون تستای سختش:dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face: :dizzy_face: -
سلام به همه ی آلایی ها
جزوه های راه ابریشم ۱۴۰۱تا چه اندازه به روز رسانی میشه ؟؟
میتونیم جزوه های که الان روی سایت (پورفایلمون)هست رو پرینت بگیریم تغییرات تا چه اندازه است ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنین -
-
سلام به همه ی آلایی ها
جزوه های راه ابریشم ۱۴۰۱تا چه اندازه به روز رسانی میشه ؟؟
میتونیم جزوه های که الان روی سایت (پورفایلمون)هست رو پرینت بگیریم تغییرات تا چه اندازه است ؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنینreyhane nakhei تبریک میگم به راه ابریشم خوش اومدید:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
خودتو اماده کن برای پرسیدن سوالایی که یهو میبینی 1 ماه هیچکس بهش جواب نمیده:face_with_tears_of_joy: -
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد