تغییرات زیست
-
سلام ممنون میشم یازدهمی ها جواب بدن
کتاب زیست دهم امسال با پارسال یکسانه ؟ یا فرق میکنه ؟
بهتر بگم زیست دهم ۱۴۰۱ با ۱۴۰۲ فرق میکنه ؟
لطفا اگر مطمئن هستید جواب بدید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام ممنون میشم یازدهمی ها جواب بدن
کتاب زیست دهم امسال با پارسال یکسانه ؟ یا فرق میکنه ؟
بهتر بگم زیست دهم ۱۴۰۱ با ۱۴۰۲ فرق میکنه ؟
لطفا اگر مطمئن هستید جواب بدید
@تجربیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاءYazdan Gonabadi سلام تا اونجایی که من دیدم تغییری وجود نداشته مگر یکی دو اصلاحیه
-
Yazdan Gonabadi سلام تا اونجایی که من دیدم تغییری وجود نداشته مگر یکی دو اصلاحیه
Ilya Mansouri واقعا ؟ چون شنیدم که دهم امسال مطالب حذفی زیادی داره نسبت به پارسال
-
نه اگه الان كتاب دهم رو با كتاب اقاي موقاري مقايسه كنيم خيلي حذف دارن
-
Ilya Mansouri واقعا ؟ چون شنیدم که دهم امسال مطالب حذفی زیادی داره نسبت به پارسال
Yazdan Gonabadi در تغییرات زیست گفته است:
۱۴۰۱ با ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹ خیلی فرق می کنه.ولی بین ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تغییری چندان نیست
-
Yazdan Gonabadi در تغییرات زیست گفته است:
۱۴۰۱ با ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹ خیلی فرق می کنه.ولی بین ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تغییری چندان نیست
Ilya Mansouri پس یعنی تغییر هست ولی کمه ؟؟
میخوام بدونم منابع زیست دهم ۱۴۰۱ رو میشه برای ۱۴۰۲ استفاده گرد یا نه ؟؟ چون فکر کنم دهم ۱۴۰۲ یه سری حذفی داره -
https://forum.alaatv.com/post/1827651
این پست رو ببینید امیدوارم به دردتون بخوره
-
https://forum.alaatv.com/post/1827651
این پست رو ببینید امیدوارم به دردتون بخوره
دریا دریایی ممنونم ولی این برای یازدهمه
من میخوام بدونم زیست دهم امسال با پارسال تغییرات داشته؟ -
-
Ilya Mansouri پس یعنی تغییر هست ولی کمه ؟؟
میخوام بدونم منابع زیست دهم ۱۴۰۱ رو میشه برای ۱۴۰۲ استفاده گرد یا نه ؟؟ چون فکر کنم دهم ۱۴۰۲ یه سری حذفی دارهYazdan Gonabadi تغییر خیلی کمه و می تونید از منابع ۱۴۰۱ برای ۱۴۰۲ هم استفاده کنید .چون همون طور که گفتم مگر دو سه تا اصلاحیه تغییری صورت نگرفته
-
Yazdan Gonabadi تغییر خیلی کمه و می تونید از منابع ۱۴۰۱ برای ۱۴۰۲ هم استفاده کنید .چون همون طور که گفتم مگر دو سه تا اصلاحیه تغییری صورت نگرفته
Ilya Mansouri ممنون
اون چند تا اصلاحيه رو از کجا پیدا کنم ؟ -
Ilya Mansouri ممنون
اون چند تا اصلاحيه رو از کجا پیدا کنم ؟Yazdan Gonabadi اون اصلاحیه ها رو هنوز تو سایت نزاشتن چون اصلاحیه هایی اصلی نیستن مثلا توی یک شکل یک کلمه ای هست که باعث کج فهمی ما می شه تو کتاب تازه اون دو سه تا حل شدن
-
Yazdan Gonabadi اون اصلاحیه ها رو هنوز تو سایت نزاشتن چون اصلاحیه هایی اصلی نیستن مثلا توی یک شکل یک کلمه ای هست که باعث کج فهمی ما می شه تو کتاب تازه اون دو سه تا حل شدن
Ilya Mansouri بسیار سپاس گزارم