قلب
-
سلام
چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین- چرا افزایش فشارخون در سیاهرگها بازگشت مایعات از بافت به خون رو کاهش میده؟
2.این جمله درسته؟"هر سرخرگ میتواند خون تیره ره به برخی اندام ها وارد کند." - این جمله درسته؟"در انتهای بدن کرم خاکی سیاهرگی به قلب اصلی متصل میشود." اگه درسته میشه این سیاهرگ رو تو عکس نشون بدین؟
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
- چرا افزایش فشارخون در سیاهرگها بازگشت مایعات از بافت به خون رو کاهش میده؟
-
درود
1-خب وقتی فشار خون زیاد بشه یعنی فشار تراوشی هم زیاد میشه و از اونجایی که فشار اسمزی ثابته ، اگه فشار تراوشی زیاد بشه منجر به این میشه که بازگشت مایعات از بافت به خون کم بشه؛میدونیم وقتی مایعات از بافت به خون برمیگردن که فشار اسمزی از تراوشی بیشتر بشه
2-به نظرم هر سرخرگ غلط باشه ، مثلا سرخرگ آئورت که اصلا خون تیره نداره که بخواد به اندامی وارد کنه
3-به نظرم این مورد هم غلطه ، چون در انتهای بدن کرم خاکی (سمت چپ) ، اصلا قلب لوله ای دیده نمیشه که سیاهرگ بخواد بهش وصل بشهاینها نظرات من بود ، امیدوارم که درست باشه
-
سلام
چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین- چرا افزایش فشارخون در سیاهرگها بازگشت مایعات از بافت به خون رو کاهش میده؟
2.این جمله درسته؟"هر سرخرگ میتواند خون تیره ره به برخی اندام ها وارد کند." - این جمله درسته؟"در انتهای بدن کرم خاکی سیاهرگی به قلب اصلی متصل میشود." اگه درسته میشه این سیاهرگ رو تو عکس نشون بدین؟
تجربیا
بچه-های-کنکور-تجربی-1400
@f-noori7979
سلام
منم با نظرات اقا سینا مفواقم
فقط اینکه اگه اشتباه نکنم سمت چپ میشه جلوی بدن و سمت راست میشه عقب که با این توضیحات فکر کنم درست باشه
توی این عکس هم مشخص شده
- چرا افزایش فشارخون در سیاهرگها بازگشت مایعات از بافت به خون رو کاهش میده؟
-
احمد قادری
@سینا-0 1.خب مگه این برای مویرگها نبود؟
2.بنظر منم غلطه طبق استدلال طراحم غلطه ولی باز اینو گزینه درست گرفته
3.
فکر کنم منظورش اینه.نه؟
ممنون از جواباتون -
احمد قادری
3.
فکر کنم منظورش اینه.نه؟
ممنون از جواباتون@f-noori7979
۱ چرا فشار درون سیاهرگ بیشتره ؟ به خاطره اینکه فشار مویرگ و سرخرگ بیشتر شده
چون سیاهرگ که خودش توانایی تنظیم نداره
پس فشار مویرگ هم بیشتر شده و الی آخر
۲ هم به نظر من درسته. توی اون عکسی که فرستادم هم مشخص کردم منظورم کدوم رگه -
@f-noori7979
۱ چرا فشار درون سیاهرگ بیشتره ؟ به خاطره اینکه فشار مویرگ و سرخرگ بیشتر شده
چون سیاهرگ که خودش توانایی تنظیم نداره
پس فشار مویرگ هم بیشتر شده و الی آخر
۲ هم به نظر من درسته. توی اون عکسی که فرستادم هم مشخص کردم منظورم کدوم رگهاحمد قادری
ممنون -
احمد قادری
ممنون@f-noori7979
-
احمد قادری
3.
فکر کنم منظورش اینه.نه؟
ممنون از جواباتون@f-noori7979
بله برای مویرگ هاست ولی وقتی توی سیاهرگ فشار زیاد میشه ، پس میتونیم نتیجه بگیریم توی مویرگی که قبلش قرارداره هم زیاد شده و بازگشت مایعات هم کاهش پیدا کردهو در مورد شکل هم باید بگم که به نظرم این تست نمیتونه بر اساس این شکلی که دوباره فرستادید باشه چون اصلا گردش مواد رو داخل بدنش نشون نداده که بگیم از انتها وصل شده یا نه