بررسی هفتگی گزارش ها
-
-
Amir 6 در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa
باشه خیلی ممنون
ساعت مطالعه ام چطور خوبه؟سلام هفته قبل جمع کل مطالعت در کل کم بوده
کف مطالعه نداری یعنی مطالعت باید یه حداقل روزانه ای داشته باشه یعنی به خودت بگی هر اتفاق غیرمنتظره ای هم که افتاد من کمه کم این ساعت رو باید تو روز داشته باشم
کمبود مطالعه عمومی ها خیلی تو برنامت حس میشه
اینکه تست حل نمی کنی چه علتی داره؟
تنوع درس هم کمه -
marziyeh fallah
سلام مرضیه
اصلاا اصلا گزارشات مورد قبول نیست
نمی دونم مشکلت چیه ولی اگه مشکل محیطه محیطتت رو عوض کن
اگه مشکل انگیزس ببین اصلاهدفت چیه تو این زندگی
هر آدمی یه رسالتی به عهده داره ببین چی میخوای از زندگی , چه کاری خوشحالت می کنه؟ تو چه شغلی موفق تری خودت رو دوس داری در چه جایگاهی ببینی؟
ببین همه ی کارهای الانت سرنوشت کل زندگیت رو میتونه درگیر کنه یا نکنه و این همش بستگی به عملکرد خودت داره
تهش رضایت خودت رو به دست بیار -
Maryam Nateqi
سلام مریم جان
اینکه دهم هستی دلیل نمیشه ما تو روزات گزارش ساعت صفر رو ببینیم
یه حداقل مطالعه ای رو در هر شرایطی سعی کن تجربه کنی چون روزای پیش رویی که باید تلاش کنی نامشخصه و توش انتظار هر چیزی رو میتونی داشته باشی پس الان اگه به مطالعه تو شرایط سخت عادت کنی بعدا کار خودت راحتتر میشه
الان وقت اینه که خودت رو به چیزهایی عادت بدی که بقیه ندارن و این میشه تفاوت و تمایزت از بقیه و همین میتونه باعث موفقیتت شه مثل زمانی که تو داری حل تست انجام میدی ولی همکلاسیات یا دوستات اصلا تو این فکر نیست و این میشه تمایزت
تو کنار هر مطالعه ای خودت رو حتماااا عادت بده به حل تست
حتی اگه تست نداره سعی کن چن تا تمرین یا سوال تشریحی حل کنی بازم خیلی بهتره
مریم جان لطفا بعد از هر فیلم سعی کن از مباحث اون فیلم حل تست داشته باشی و فیلما رو پشت سر هم بدون انجام حل تست نبین
تنوع درس کمه
اهمیت به دروس عمومی کمه
یکی از عادت های قشنگی که الان وقتشو داری و میتونی روش کار کنی تمرکزه
برخلاف تصور بقیه, تمرکز میتونه به صورت اکتسابی خیلی بیشتر بشه و نیازه روش کار بشه تا بیشتر شه و اینکه تو هرچی بیشتر برای بالابردنش تلاش کنی بیشتر نتیجه می گیری -
zeinab dehghani
سلام زینب جان
بعضی روزا تنوع درست خیلی بهتر شده
ولی اینو درنظر بگیر میتونی بالا بخونی اما دلیل اینکه کمتر میشه چیه
این همه تلاشی که تا الان برای کنکور کردی هرچقدر خوندی و نخوندی فقط قراره تو همین روزای اخر مشخص شه همین روزای اخره که دانشگاهت رو مشخص می کنه که شریف و امیرکبیر باشه یا جای دیگه
همین مرورهای اخره که ورق رو برمیگردونه
ازت انتظار دارم روزای اخر با تلاش بیشتری ادامه بدی و اهمیت این روزا رو بیشتر درک کنی و قدر هر ثانیش رو بیشتر بدونی
ببین نمیگم عملکردت بده و اینا که اصلا اینطور نیست میخوام بگم بیشتر از اینا هم ظرفیتشو داری ولی یه جاهایی واقعا اتلاف وقت احساس میشه تو برنامت مثلا 5 ساعت و 7 ساعت و .....!وقتی ظرفیتش رو داری استفاده کن عزیز من که فردا رفتی دانشگاه نگی این جایگاه من نیست و من باید فلان جا باشم! -
atena abolhasani
سلام آتنا جان
انتظار دارم وقتی امتحانا تموم شد خودت رو یه کنکوری بدونی و اون جدیتی که یه کنکوری باید داشته باشه رو تو خودت به وجود بیاری
یه چیزایی هست که من حس می کنم باید بیشتر راجبش بدونی مثلا نحوه تست زنی و انواع تست هها و بهترین راه ها برای مرور کردن و برنامه ریزی هفتگی ریختن و برنامه کمی کیفی و تعادل تو مطالعه درس ها و خیلی چیزای لازم دیگه
سعی کن تو روزات راجبه این موارد هم مطلب بدونی و واقعا لازمه که هوشمندانه عمل کنی میتونی از وویس های مشاوره ای هم برای یادگرفتنشون استفاده کنی
آفرین که داری سعی می کنی ساعت مطالعت رو بیشتر کنی همزمان سعی کن تست ها رو هم کم کم اضافه کنی و بدون همه چیز از این کم کم ها اتفاق میوفته
زمان رو با کرنومتر بگیر -
دریا دریایی
سلام دریا جان
تست تست تست
هرچقدر راجبه اهمیتش بگم بازم کمه چیزی که من کم می بینم تو روزات
تنوع درس خوبه
اینکه ازمون جامع حل می کنی باز خوبه
من دوس دارم بیشتر از اینا تلاش کنی هنوز ظرفیت زیادی ازت پر نشده یه چشمشو نشون بده اگه الان نه پس کی؟ -
-
atena abolhasani
سلام آتنا جان
انتظار دارم وقتی امتحانا تموم شد خودت رو یه کنکوری بدونی و اون جدیتی که یه کنکوری باید داشته باشه رو تو خودت به وجود بیاری
یه چیزایی هست که من حس می کنم باید بیشتر راجبش بدونی مثلا نحوه تست زنی و انواع تست هها و بهترین راه ها برای مرور کردن و برنامه ریزی هفتگی ریختن و برنامه کمی کیفی و تعادل تو مطالعه درس ها و خیلی چیزای لازم دیگه
سعی کن تو روزات راجبه این موارد هم مطلب بدونی و واقعا لازمه که هوشمندانه عمل کنی میتونی از وویس های مشاوره ای هم برای یادگرفتنشون استفاده کنی
آفرین که داری سعی می کنی ساعت مطالعت رو بیشتر کنی همزمان سعی کن تست ها رو هم کم کم اضافه کنی و بدون همه چیز از این کم کم ها اتفاق میوفته
زمان رو با کرنومتر بگیرromisa سلام رومیصا جان حالتون چطوره؟
مرسی بابت بررسیتون خسته نباشید
چشم بیشتر راجب نحوه ی برنامه ریزی و تست میخونم
راستش من موقع تست زدن ها از کرنومتر استفاده میکنم همیشه غیر از تست های ریاضی چون تو تست ریاضی ضعیفم وقت زیادی روشون میزارم
کلا با این تست های ریاضی خیلی مشکل دارم برعکس اینکه تو حل سوالای تشریحی کتاب یا معلممون مشکلی ندارم دارم روش کار میکنم
بازم مرسی از پیگیریایی که دارین -
Zahra Akbari 0
سلام افرین برای اینکه روی غلتک بیوفتی از چیزایی شروع کردی که دوسشون داشتی انتخاب هوشمندانه ای بود بعد کم کم سعی کردی درسای دیگه رو هم بیاری
ولی سعی نکن اینطوری بذاری که یه روز فقط عمومی یه روز فقط اختصاصی که این کلا اشتباهه
ببین الان که برگشتی به درس خوندن , دیگه اجازه نده که بیای پایین!
دیگه تک درس خوندن و کم خوندن رو کمرنگش کن و واقعا ببر بالا
الان وقت جبرانه و غلتکت رو حفظ کردی و الان دیگه اصلا فرصتی برای اتلاف وقت و اهمال کاری نیست -
romisa سلام رومیصا جان حالتون چطوره؟
راستش من موقع تست زدن ها از کرنومتر استفاده میکنم همیشه غیر از تست های ریاضی چون تو تست ریاضی ضعیفم وقت زیادی روشون میزارم
کلا با این تست های ریاضی خیلی مشکل دارم برعکس اینکه تو حل سوالای تشریحی کتاب یا معلممون مشکلی ندارم دارم روش کار میکنم
بازم مرسی از پیگیریایی که دارینatena abolhasani در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa سلام رومیصا جان حالتون چطوره؟
بازم مرسی از پیگیریایی که دارینمرسی خوبم:)
موقع مطالعه هم میتونی از کرنومتر استفاده کنی
پس گاهی وقتا نیازه ریاضی رو از معلمات یا دوستای خوبی که تو این زمینه قوی هستن یا حتی برای هر سوال به صورت جدا تاپیک بزنی و از دوستای آلاییت بپرسی اگه ایرادی بود
خواهش می کنم -
shayan jafari
سلام تنوع درس خوبه تعداد تست خوبه ولی ساعت مطالعه کمه!
حتما ساعت مطالعت رو بهتر کن و رو کمیتت کار کن
مشکل حاد دیگه ای وجود نداره
اینکه اومدی سمت جمع بندی یکی از نقاط ارزشمند کارته قدرشو بدون
کنکورهای سال های اخیر حل شود
تست های شیمی و فیزیک کنکور رشته ریاضی هم حل شود
کنکورهای عمومی همه رشته ها در سالهای اخیر حل شود
کنکورهای خارج از کشور اخیر حل شود
مرور موضوعی تو برنامه هات باشه -
shayan jafari
سلام تنوع درس خوبه تعداد تست خوبه ولی ساعت مطالعه کمه!
حتما ساعت مطالعت رو بهتر کن و رو کمیتت کار کن
مشکل حاد دیگه ای وجود نداره
اینکه اومدی سمت جمع بندی یکی از نقاط ارزشمند کارته قدرشو بدون
کنکورهای سال های اخیر حل شود
تست های شیمی و فیزیک کنکور رشته ریاضی هم حل شود
کنکورهای عمومی همه رشته ها در سالهای اخیر حل شود
کنکورهای خارج از کشور اخیر حل شود
مرور موضوعی تو برنامه هات باشهromisa ممنونم از نظراتتون
بله رو ساعت مطالعه دارم کار میکنم
این هفته گزارش ندادم
از شنبه دوباره شروع میکنم به گزارش دادن -
شهیده sh
سلام شهیده جان
کم کاری تو بعضی روزا به وضوح قابل مشاهدست
یه روزایی رو گزارش ندادی حواسم هست
روزایی که میری بیرون حالا به هردلیلی که پیش میاد سعی کن به معنای واقعی کلمه ازش برای استراحت و رها کردن و ازاد کردن فکرت استفاده کنی که بعد که برگشتی خونه یه انرژی خیلی خوب برای باقی روزات ذخیره کرده باشی
بازم افرین که سعی کردی وقتی برگشتی مطالعه کنی و صفر نشه
به تو هم تست توصیه می کنم تست باید بیاد بالا
باید مرور با تست بیشتر بشه تو برنامت
تست مروری بیشتر بزنی
مرور بدون تست یه جای کار می لنگه
مرتب گزارش بفرست عزیزم -
romisa ممنونم از نظراتتون
بله رو ساعت مطالعه دارم کار میکنم
این هفته گزارش ندادم
از شنبه دوباره شروع میکنم به گزارش دادنshayan jafari گزارش بدی بهتره
-
shayan jafari گزارش بدی بهتره
romisa باشه از فردا
چون مال امروزو ننوشتم -
Maryam Nateqi
سلام مریم جان
اینکه دهم هستی دلیل نمیشه ما تو روزات گزارش ساعت صفر رو ببینیم
یه حداقل مطالعه ای رو در هر شرایطی سعی کن تجربه کنی چون روزای پیش رویی که باید تلاش کنی نامشخصه و توش انتظار هر چیزی رو میتونی داشته باشی پس الان اگه به مطالعه تو شرایط سخت عادت کنی بعدا کار خودت راحتتر میشه
الان وقت اینه که خودت رو به چیزهایی عادت بدی که بقیه ندارن و این میشه تفاوت و تمایزت از بقیه و همین میتونه باعث موفقیتت شه مثل زمانی که تو داری حل تست انجام میدی ولی همکلاسیات یا دوستات اصلا تو این فکر نیست و این میشه تمایزت
تو کنار هر مطالعه ای خودت رو حتماااا عادت بده به حل تست
حتی اگه تست نداره سعی کن چن تا تمرین یا سوال تشریحی حل کنی بازم خیلی بهتره
مریم جان لطفا بعد از هر فیلم سعی کن از مباحث اون فیلم حل تست داشته باشی و فیلما رو پشت سر هم بدون انجام حل تست نبین
تنوع درس کمه
اهمیت به دروس عمومی کمه
یکی از عادت های قشنگی که الان وقتشو داری و میتونی روش کار کنی تمرکزه
برخلاف تصور بقیه, تمرکز میتونه به صورت اکتسابی خیلی بیشتر بشه و نیازه روش کار بشه تا بیشتر شه و اینکه تو هرچی بیشتر برای بالابردنش تلاش کنی بیشتر نتیجه می گیریromisa
سلام رومیسا جون وقتت بخیر و خسته نباشی️
بله چشم حتما
بله میدونم چون دهم هستم دلیل نمیشه
من امروز هم یه درس رو میخونم از فردا بعدازظهر این نکات بسیار مفید تون رو اجرا میکنم
یه حداقل مطالعه هم حتما میزارم
روی تمرکزمم کار میکنم
تست هم حتما میزنم چشم️
خیلی خیلی ممنونم بخاطر بررسی️
-
Amir 6 در بررسی هفتگی گزارش ها گفته است:
romisa
باشه خیلی ممنون
ساعت مطالعه ام چطور خوبه؟سلام هفته قبل جمع کل مطالعت در کل کم بوده
کف مطالعه نداری یعنی مطالعت باید یه حداقل روزانه ای داشته باشه یعنی به خودت بگی هر اتفاق غیرمنتظره ای هم که افتاد من کمه کم این ساعت رو باید تو روز داشته باشم
کمبود مطالعه عمومی ها خیلی تو برنامت حس میشه
اینکه تست حل نمی کنی چه علتی داره؟
تنوع درس هم کمهromisa
سلام آره هفته پیش یه سری مشکلات پیش اومد نتونستم بخونم در واقع سربه هوا بازی درآوردم
آره این هفته سعی کردم حداقل5یا6باشه که تا الان هم موفق بودم خداروشکر
تصمیم گرفتم عمومی ها رو از تابستان شروع کنم چون از اول سال هیچی نخوندم فقط تکالیف مدرسه رو انجام دادم
تست هم بابت این نمیزنم چون تازه شروع کردم دارم سعی میکنم بیشتر بخونم تا تست بزنم نمیدونم کارم درسته یا نه
تنوع درسمم هم ایشالله از تابستون اوکی میشه
میدونم مشکل زیاد دارم تو برنامم ولی حس میکنم چون هفته اولم بوده اینطور شده
سعی میکنم کم کم مشکلات رو حل کنم
ممنون ازتون -
romisa
سلام رومیسا جون وقتت بخیر و خسته نباشی️
بله چشم حتما
بله میدونم چون دهم هستم دلیل نمیشه
من امروز هم یه درس رو میخونم از فردا بعدازظهر این نکات بسیار مفید تون رو اجرا میکنم
یه حداقل مطالعه هم حتما میزارم
روی تمرکزمم کار میکنم
تست هم حتما میزنم چشم️
خیلی خیلی ممنونم بخاطر بررسی️
Maryam Nateqi
عالیه خواهش می کنم -
romisa
سلام آره هفته پیش یه سری مشکلات پیش اومد نتونستم بخونم در واقع سربه هوا بازی درآوردم
آره این هفته سعی کردم حداقل5یا6باشه که تا الان هم موفق بودم خداروشکر
تصمیم گرفتم عمومی ها رو از تابستان شروع کنم چون از اول سال هیچی نخوندم فقط تکالیف مدرسه رو انجام دادم
تست هم بابت این نمیزنم چون تازه شروع کردم دارم سعی میکنم بیشتر بخونم تا تست بزنم نمیدونم کارم درسته یا نه
تنوع درسمم هم ایشالله از تابستون اوکی میشه
میدونم مشکل زیاد دارم تو برنامم ولی حس میکنم چون هفته اولم بوده اینطور شده
سعی میکنم کم کم مشکلات رو حل کنم
ممنون ازتون