غلاف میلین
-
سلام بچه ها میخوام بدونم الان آیا هسته هم جز غلاف میلین هست؟
تجربیا -
تجربیاreyhane karimi 0
سلام
غلاف میلین اون لایه سلولی هست که دور رشته های عصبی رو احاطه میکنه پس هسته اندامک و غیر رو داره میباشد -
تجربیاreyhane karimi 0 سلام غلاف میلین غشای نورگلیای میلین سازه که هسته اون نورگلیا هم توش بله دیده میشه
-
سلام غلاف میلین اصلا سلول نیست که بخواد هسته هم داشته باشه اون هسته ای که تو شکل دیده میشه در واقع برای نوروگلیای میلین سازه غلاف میلین از جنس غشاست
Fatemeh Maleki
به نظر من که کتاب میگه اون سلول میشه غلاف

-
Fatemeh Maleki

احمد قادری تو کتاب سال ما نوشته غشای یاخته ی پشتیبان به دور رشته ی عصبی میپیچد
-
تجربیاreyhane karimi 0 غلاف میلین هسته نداره یاخته های نوروگلیا ک غلاف میلین و میسازن هسته دارن و همون هسته ای ک بیرون از غلاف میلین
-
احمد قادری تو کتاب سال ما نوشته غشای یاخته ی پشتیبان به دور رشته ی عصبی میپیچد
atena abolhasani
نمی دونم والا این کتاب برای کنکور امسال هست
پارسال هم همینطوری بود -
atena abolhasani
نمی دونم والا این کتاب برای کنکور امسال هست
پارسال هم همینطوری بوداحمد قادری پس امسال عوضش کردن
من از دبیر زیستمون هم پرسیدم گفت جنسش غشاست -
وای چقدر اختلاف نظر
به نظر منم میتونیم وجود هسته رو توش در نظر بگیریم -
وای چقدر اختلاف نظر
به نظر منم میتونیم وجود هسته رو توش در نظر بگیریمreyhane karimi 0 هسته که توش نیس در سطحشه و توی شکل هم دیده میشه ولی جزو میلین نیست جزو نوروگلیایی هستش که میلین رو ساخته چون میلین (طبق چیزی که تو کتاب امسال هست من پارسالو نمیدونم) اصلا سلول نیست که بخواد اندامکی (هسته یا هر اندامک دیگه ای)هم داشته باشه
-
Fatemeh Maleki

احمد قادری بله جناب این متن دقیقا توی کتاب ما هم هست ولی طبق تفسیر دبیرها و کتاب های تستی این به این معنی نیست که سلول نوروگلیا همون میلینه درواقع سازنده میلین(از غشا) این نوروگلیاست ک خب صد درصد هسته هم داره ولی میلین صرفا غشاست :slightly_smiling_face:
-
احمد قادری بله جناب این متن دقیقا توی کتاب ما هم هست ولی طبق تفسیر دبیرها و کتاب های تستی این به این معنی نیست که سلول نوروگلیا همون میلینه درواقع سازنده میلین(از غشا) این نوروگلیاست ک خب صد درصد هسته هم داره ولی میلین صرفا غشاست :slightly_smiling_face:
Fatemeh Maleki
نمیدونم
معلم ما که فکر نکنم اینو گفته بودن
توی تستایی هم که زدم یا به این نکته بر نخوردم یا این که همینجوری که زدم درست گرفتن -
reyhane karimi 0 هسته که توش نیس در سطحشه و توی شکل هم دیده میشه ولی جزو میلین نیست جزو نوروگلیایی هستش که میلین رو ساخته چون میلین (طبق چیزی که تو کتاب امسال هست من پارسالو نمیدونم) اصلا سلول نیست که بخواد اندامکی (هسته یا هر اندامک دیگه ای)هم داشته باشه
Fatemeh Maleki بله در جریان همه این موضوعات هستم ولی استاد موقاری تو کلیپشون گفتن به طور کلی شا در نظر می گیریمش ولی هسته هم در سطح بیرونیش هست
چاپ قبلی غلاف رو بدون هستش نشون داده اما چاپ جدید اومده طوری نشون داده که هسته هم جز غلاف بیفته
خب چرا باید این کارو کنن الکی که نیست -
Fatemeh Maleki بله در جریان همه این موضوعات هستم ولی استاد موقاری تو کلیپشون گفتن به طور کلی شا در نظر می گیریمش ولی هسته هم در سطح بیرونیش هست
چاپ قبلی غلاف رو بدون هستش نشون داده اما چاپ جدید اومده طوری نشون داده که هسته هم جز غلاف بیفته
خب چرا باید این کارو کنن الکی که نیستreyhane karimi 0 نمیدونم والا خودمم گیج شدم دیگه
الان تو تستا تکلیف چیه؟چطوری باید در نظر گرفتش؟
هیچ وقت نمیشه سر از کار مولفای زیست درآورد:/ -
reyhane karimi 0 نمیدونم والا خودمم گیج شدم دیگه
الان تو تستا تکلیف چیه؟چطوری باید در نظر گرفتش؟
هیچ وقت نمیشه سر از کار مولفای زیست درآورد:/Fatemeh Maleki نمیدونم به خدا منم گیج ...
-
راهنما-زیست
کمک لطفا