تست سراسری
-
سلام دوستان وقتتون بخیر باشه
اگه میشه گزینه 3 این سوالو توضیح بدید که دیابت شیرین چه ارتباطی با ترشح اکسی توسین داره؟

همیار دانش-آموزان-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400 -
سلام. من تحلیل این رو فقط برای دیابت شیرین می دونم که غلظت مواد توی خون از حد مشخصی فراتر رفته و بخاطر همین مرکز تشنگی تو هیپوتالاموس تحریک می شه(در نتیجه تحریک گیرنده های اسمزی تو همون هیپوتالاموس) و هورمون ضدادراری از هیپوفیز ترشح می شه. اکسی توسین هم که از هیپوفیز پسین ترشح می شه. ولی برای دیابت بی مزه مطمئن نیستم. گزینه 3 رو درست گرفته؟
-
اگه میشه گزینه 3 این سوالو توضیح بدید که دیابت شیرین چه ارتباطی با ترشح اکسی توسین داره؟

همیار دانش-آموزان-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400Arefe Heydari
سلام
من که ربطی پیدا نمی کنم
ولی گزینه سه میگه توی دیابت فرد تشنه میشه که این احساس تشنگی هم بخاطر بخشی از هیپوتالاموس هست و اکسی توسین هم توی هیپوتالاموس ساخته میشه پس درسته -

همیار دانش-آموزان-آلاء رتبه-های-انجمن-آلاء تجربیا بچه-های-کنکور-تجربی-1400@Niki-Finn. احمد قادری
بله گزینه 3 جواب شده...
منم فکر میکنم اصلا جمله کاری با خود اکسی توسین نداره واکسی توسین ربطی به دیابت نداره در واقع مرکز سازنده ی اکسی توسین کدی هست برای هیپوتالاموس.ولی یه سوال چرا توی دیابت شیرین دفع آب از بدن افزایش پیدا میکنه؟؟
-
@Niki-Finn. احمد قادری
بله گزینه 3 جواب شده...
منم فکر میکنم اصلا جمله کاری با خود اکسی توسین نداره واکسی توسین ربطی به دیابت نداره در واقع مرکز سازنده ی اکسی توسین کدی هست برای هیپوتالاموس.ولی یه سوال چرا توی دیابت شیرین دفع آب از بدن افزایش پیدا میکنه؟؟
Arefe Heydari
اصلا دیابت یعنی دفع زیاد آب
حالا یه جا مثل بی مزه به دلیل ترشح نشدن ADH یه جا توی شیرین به خاطر غلظت زیاد قند در ادرار که باعث افزایش فشار اسمزی و در نتیجه اب بیشتر در ادرار میشه -
Arefe Heydari
اصلا دیابت یعنی دفع زیاد آب
حالا یه جا مثل بی مزه به دلیل ترشح نشدن ADH یه جا توی شیرین به خاطر غلظت زیاد قند در ادرار که باعث افزایش فشار اسمزی و در نتیجه اب بیشتر در ادرار میشهاحمد قادری
درسته متوجه شدم مرسی🌺
Niki Finn
از شما هم ممنونم🌺 -
احمد قادری
درسته متوجه شدم مرسی🌺
Niki Finn
از شما هم ممنونم🌺Arefe Heydari
🌺🌺🌺