چند سوال زیست مهم
-
سلام دوستان
یه چند تا سوال داشتم
1-آیا تعرق و تعریق هردو به پیوستگی شیره خام در آوندهای چوبی کمک می کنند؟
2-پوستک جنسش کوتینی هست حالا اگر تویه تستی بگه لایه ی چوب پنبه ای با پوستک داستانش فرق میکنه نه؟ لایه چوب پنبه ای در واقع منظورش اونیه که توسط بن لاد ساخته شده؟
ببینید جملش تو تست این بوده:سلولهای یک گیاه نهاندانه قطعا دارای لایه ای چوب پنبه ای بر سطح خود هستند
خود جمله که مشخصه غلطه میخوام بدونم این لایه ای که میگه کد همونیه که گفتم؟
تجربیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان
یه چند تا سوال داشتم
2-پوستک جنسش کوتینی هست حالا اگر تویه تستی بگه لایه ی چوب پنبه ای با پوستک داستانش فرق میکنه نه؟ لایه چوب پنبه ای در واقع منظورش اونیه که توسط بن لاد ساخته شده؟
ببینید جملش تو تست این بوده:سلولهای یک گیاه نهاندانه قطعا دارای لایه ای چوب پنبه ای بر سطح خود هستند
تجربیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0
سلام
در رابطه با پرسش اولتون اینکه به نظرم فقط تعرق نقش داره . چون تعریق به دلیل فشار ریشه ای هست که فشار ریشه ای باعث میشه یه مقدار آب سرریز بشه و خود تعریق ربطی به پیوستگی نداره
سوال دوم هم به نظرم چوب پنبه که گفته منظورش لایه سلولی باشه چون چوب پنبه سلول های مرده هستند ولی پوستک سلول نیست
اینا نظر من بود مطمئن نیستم شاید غلط در بیاد تا بقیه دوستان هم نظرشون بگن -
reyhane karimi 0
سلام
در رابطه با پرسش اولتون اینکه به نظرم فقط تعرق نقش داره . چون تعریق به دلیل فشار ریشه ای هست که فشار ریشه ای باعث میشه یه مقدار آب سرریز بشه و خود تعریق ربطی به پیوستگی نداره
سوال دوم هم به نظرم چوب پنبه که گفته منظورش لایه سلولی باشه چون چوب پنبه سلول های مرده هستند ولی پوستک سلول نیست
اینا نظر من بود مطمئن نیستم شاید غلط در بیاد تا بقیه دوستان هم نظرشون بگناحمد قادری گزاره اولم برمبنای تست کنکور درسته یعنی هم تعرق و هم تعریق گفته بود نقش دارن
-
احمد قادری گزاره اولم برمبنای تست کنکور درسته یعنی هم تعرق و هم تعریق گفته بود نقش دارن
reyhane karimi 0
والا من از این عکس نمی تونم همچنین چیزی رو بفهمم

کنکور چه سالیه؟
-
سلام دوستان
یه چند تا سوال داشتم
تجربیا همیار دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0 به نظر من نقش دارن و هر دوباعث میشن که شیره خام بالابره و پیوسته باشه
سوال دومتون رو هم درست پاسخ دادن -
reyhane karimi 0 به نظر من نقش دارن و هر دوباعث میشن که شیره خام بالابره و پیوسته باشه
سوال دومتون رو هم درست پاسخ دادنz Gheibi
مگه تعرق و فشار ریشه ای نقش ندارن؟
یعنی فشار ریشه معادله تعریق هست؟ -
z Gheibi
مگه تعرق و فشار ریشه ای نقش ندارن؟
یعنی فشار ریشه معادله تعریق هست؟احمد قادری
به نظر من در پیوستگی هردو نقش دارن
فشار ریشه ای معادل تعریق نیست
مورد دیگه ای هست؟ -
احمد قادری
به نظر من در پیوستگی هردو نقش دارن
فشار ریشه ای معادل تعریق نیست