امید به خدا در کنکور 404 با همه اون سختی هایی که تا الان طی کردم و این مسیر سخت رو خودم انتخاب کردم با همه چالش هایی که تا الان داشته ....😲 😕
چه روز هایی که با ناراحتی سپری شدن ولی ادامه دادم 😠
مشکلاتم برطرف نمیدن ولی ادامه دادم🏋🏼
هر مشکلی که فکرش رو بکنید ...☘
باز به خدا توکل میکنم تا تو این مسیر درست قدم بردارم
هر جایی زمین خوردم دوباره بلند میشم و ادامه میدم
زندگی همه مراحلش همینه 💪
بالا و پایین زیاد داره اما همه اینها شیرینی زندگیه⭐
بیشتر کار میکنم و خودم رو میسازم چون هیچ کس جز به اندازه خودم همراه و دلسوزم نبوده تا به الان...🥇
تو این مسیر همه کسانی که بهم کمک میکنن رو فراموش نمیکنم
با آرامش خاطر مسیر رو ادامه میمد و میدونم که خدا حواسش به همه چیز من هست....
ممنونم از خودمون که تصمیم گرفتیم تو این مسیر تلاش میکنیم و تیم خوب آلا💫
✍🏼 18 شهریمور ماه1403🌹
سلام دوستان
من همه روش های حل تستای فیزیک رو با آقای طلوعی یاد گرفتم که همونجور که خودتون می دونید با راه حل های عادی تستا خیلی متفاوته. الان یه مشکلی دارم. مثلا وقتی میرم آزمون میدم و می خوام آزمون رو تحلیل کنم، پاسخنامه ارائه شده برای اون آزمون رو متوجه نمیشم چون کلا از آقای طلوعی یه جور دیگه یاد گرفتم. یا حتی کتاب تستا که مثل ایشون حل نمی کنن. کس دیگه ای هست این مشکل براش پیش اومده باشه، میشه راهنمایی ام کنید که شما چیکار می کنید؟
سلام دوستان، کتابهای آلا رو که به صورت سیاه سفید چاپ کردم که از
ریاضیات ریاضی استاد ثابتی ۸۰ درصد (بیشتر با مداد)
شیمی استاد پویانفر 5 درصد
فیزیک ریاضی استاد طلوعی ۵ درصد
استفاده کردم.
جزوهها تمیزن و در حد نو و میتونید به طور کلی یا فرسنگ به فرسنگ فنر بزنید :)
کتابهای تست گاج که برای سال 98 هستن رو دارم میدم: شیمی جامع- فیزیک جامع- کتاب تست و کتاب جواب ریاضیات
چون اینجا نشد عکسها رو براتون توی لینک گذاشتم، عکس های بیشتر خواستین هم براتون قرار میدم..
https://forum.alaatv.com/topic/61352/جزوه-های-راه-ابریشم-پرو?_=1696058252072
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
سلام دوستان من جزوههای شیمی آقای پویانفر، ریاضیات ریاضی آقای ثابتی و فیزیک ریاضی استاد طلوعی که برای سال گذشته هست رو میفروشم.
IMG_20230927_233804.jpg IMG_20230927_232548.jpg IMG_20230928_163230.jpg IMG_20230927_232539.jpg IMG_20230927_234326.jpg IMG_20230927_234741.jpg
کتابهای گاج هم دیگه، البته اینها برای سال 98-99 هستنIMG_20230928_163201.jpg IMG_20230928_163109.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@ریاضیا ریاضی فیزیک
@راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی
@راه-ابریشم-پرو-شیمی
ابریشم گذرونی کنیم ؟
-
-
alireza hoseyni تشبیه از امکانات و این بستری که داریم آماده میکنیم
-
-
Arshia Yazdian آقای یزدیان
یه پیشنهاد دادم
حالا دوباره میگم
اول پروژه راه ابریشم یا اول هر فرسنگ
یک یا چند فایل مشاوره ای هر درس توسط دبیر همون درس ارائه بشه.
مثلا
نحوه مطالعه اون درس
نحوه تست زنی اون درس
و ...
به نظرم خیلی میتونی خروجی و بازده بهتری داشته باشه برای دانش آموزان.
جدا از این از لحاظ انرژی و انگیزه هم تاثیر گذاری بیشتری داره.
همه جوره خیلی خوبه به نظرم.
خیلی ممنون. -
Arshia Yazdian
عمومی برای زبان نیاز است
عربی و ادبیات و دینی همایش ارش به نظرم کافیه -
-
Reza Estendi در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
-
shayan jafari
میدونی چیه
همین کلمه ای ک هی بگی وقت هست باز بدتره
من 1 ماه امتحانات رو دارم فقط میگذرونم چون خلیی اسونن وطول سال خیلی زیاد خوندم یکمی هم میخونم الان واس ازمون جامع یازدهم
کلا یه چن وقته تو ریلکسینگ مطلقم -
-
Arshia Yazdian سلام
میشه تغییرات رو پی دی اف کنید رو سایت قرار بدین؟
من بعضی از فرسنگ هارو دانلود کردم میخوام بدونم کدوم فیلم ها تغییر کردن
ممنون -
این پست پاک شده!
-
-
-
مثل همایش آرش یا تفتان . یه برنامه بدین برای هر فرسنگ
-
سلام درسته یکم از زمان این تاپیک میگذره ولی میخوام منم نظرمو بگم لطفا ی کاری کنین کسایی هم ک میرن قلم چی بتونن خودشونو با برنامه منطبق کنن مثلن من امسال قلم چی بودم مهر خوب بود چون با خودم گفته بودم توی دو هفته اول حتما اموزش تموم میشه و هفته سوم هم ک تست هست ینی وقتی من ازمون قلم چی دارم اموزشم تکمیله اما جلوتر ک رفتیم اینجور ک من فکر میکردم نشد درسته که خیلی برای راه ابریشم تلاش شده واقعا جزو بهترین و با کیفیت ترین و در عین حال قیمت پایین ترین پکیج اموزشی ازش نام برد و ما واقعا اینو درک میکنیم و ب این خاطر قدر دان الا و کادر محترم الا هستیم اما توی این ی سال من هرکاری کردم برنامه قلم چی با راه ابریشم جور در نمیومد و منطبق نمیشد بعضی مواقع مجبور بودم ازمون قلم چی رو ی هفته دیرتر بدم و ب تبع خانواده هم راضی نبودن و ب هرحال دلیل شرکت در ازمون های ازمایشی سنجش خود و اون کارنامه هست و ناملایماتی در خانواده ایجاد میشد و توی این سال من خودم ب شخصه کامل درگیر این بودم ک این دوتا برنامه رو منطبق کنم و نمیشد یک بار از قلم چی عقب میفتادم یک بار از راه ابریشم و ب تبعش نا امیدی و خستگی حالا کاذب یا واقعیشو کاری نداریم ب سراغ ادم میاد و واقعا ی ضربه بزرگ ب خود من زد ک شاید مجبور باشم ی سال دیگه رو بخونم و ی سال دیگه از عمرم رو برای کنکور بگذرونم بازهم تاکید میکنم ما قدردان و متشکر از الا هستیم و این پیشنهاد من بود که برای سال های بعد و بقیه بچه ها وضعیتی مثل من و برخی بچه های امسال پیش نیاد و ی جور با ازمون ها هم منطبق باشه
و درسته که شما اعلام کرده بودین برنامتون با گزینه دو منطبق هست اما خیلیا اونموقع ازمون های ازمایشی دیگه رو ب دلایل متفاوت ثبت نام کرده بودن و امکان تغییر نداشتن و حقیقتا نمیشد از راه ابریشم ک اینقد کیفیتش بالا هست هم چشم بست
بازهم تشکر میکنم از تمام تلاش های بی وقفه و شبانه روزی ای ک برای اجرای عدالت اموزشی به کار میگیرید
sohrab M.an Arshia Yazdian @دانش-آموزان-آلاء -
اگر امکان ارتباط تصویری در آخر هر فرسنگ، بهمراه امکان چت کردن با استاد و ارسال سوالات و دریافت جواب هم به راه ابریشم اضاف بشه، لقب بهترین پکیج آموزشی ایران و جهان، برازنده هست
-
Reza Estendi اگه بشه كه عالى ميشه
-
Dr.Aryan ببین دوست عزیز من یه نصیحت بکنم بخش دوم حرفتونو اگر رشته ای که میخواید برید زیاد داوطلب نداره و متقاضیش انچنانی نیست با رتبه 4 رقمی هم میشه رفا دانشگاه دولتی حتی دانشگاه های دولتی رشته های کم متقاضی گذاشتن تو واحد پولیشون به این معنی بدون کنکور پذیرش دارن اگر رشته مد نظرتون اینجوریه الکی پشت کنکور نمونید وقت تلف نکنید اما اگر پر متقاضیه متاسفانه باید رتبه بسیار خوبی بیارید خواستم بگم تا حد امکان سعی کنید در دام کنکور نیوفتید که ادم افسرده میشه ببینه بقیه رفتن دانشگاه ما هنوز پشت کنکوریم
-
Abolfazl Sattarireplied to erfan javaheri on آخرین ویرایش توسط Abolfazl Sattari انجام شده
erfan javaheri در ابریشم گذرونی کنیم ؟ گفته است:
Dr.Aryan ببین دوست عزیز من یه نصیحت بکنم بخش دوم حرفتونو اگر رشته ای که میخواید برید زیاد داوطلب نداره و متقاضیش انچنانی نیست با رتبه 4 رقمی هم میشه رفا دانشگاه دولتی حتی دانشگاه های دولتی رشته های کم متقاضی گذاشتن تو واحد پولیشون به این معنی بدون کنکور پذیرش دارن اگر رشته مد نظرتون اینجوریه الکی پشت کنکور نمونید وقت تلف نکنید اما اگر پر متقاضیه متاسفانه باید رتبه بسیار خوبی بیارید خواستم بگم تا حد امکان سعی کنید در دام کنکور نیوفتید که ادم افسرده میشه ببینه بقیه رفتن دانشگاه ما هنوز پشت کنکوریم
عزیز دلم وضع همه خونواده ها اینجوری نیس که مثلا یارو به جز کنکور انتخاب دیگه ای داشته باشه!!!
کنکور شاید برا بعضیا یه انتخاب از زندگیشون باشه ولی برا بعضیا (که اکثرشون رشتشون تجربیه) کنکور نون شبشونه بالش زیر سرشونه
یه شخص اگه بدونه که از لحظ اقتصادی تو آینده قرار نیس تو مضیقه باشه مطمئن باش از یه سال دیگه از عمرش نمیگذره برا کنکور
وگرنه برا بعضیا که بعد دیپلمشون قراره تو کارخونه x که برا یکی از بستگان اون بزرگواره با n تومن حقوق کار کنن کنکور و اینا براش مهم نی که
میتونم پیش بینی کنم حداقل 70% تجربیا از روی علاقه نیومدن خب حقم دارن چی بگیم دیگه