راه ابریشم فیزیک تجربی
-
با عرض سلام و خدا قوت
دوستان من کنکوری ۱۴۰۱ هستم ، فیزیک پایه رو خوب نخوندم ، چند قسمتی از راه ابریشم آقای کازرانیان رو دیدم ولی به نظرم تدریس ایشون واقعا کامل نیست مخصوصا بخش درسنامش و خیلی هم تشریحی محور تدریس میکنن ....
حالا نظرتون چیه؟ و آیا کسی خبر داره که سال بعد راه ابریشم فیزیک دچار چه تغییراتی میشه ؟
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @تجربیا -
با عرض سلام و خدا قوت
دوستان من کنکوری ۱۴۰۱ هستم ، فیزیک پایه رو خوب نخوندم ، چند قسمتی از راه ابریشم آقای کازرانیان رو دیدم ولی به نظرم تدریس ایشون واقعا کامل نیست مخصوصا بخش درسنامش و خیلی هم تشریحی محور تدریس میکنن ....
حالا نظرتون چیه؟ و آیا کسی خبر داره که سال بعد راه ابریشم فیزیک دچار چه تغییراتی میشه ؟
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @تجربیاسید حسین قربانی 0 سلام
خودتون راه ابریشم استاد طلوعی رو ببینید حتما نظرتون عوض میشه
تمام. -
سید حسین قربانی 0 سلام
خودتون راه ابریشم استاد طلوعی رو ببینید حتما نظرتون عوض میشه
تمام.ابوالفضل ریسی مشکل اینه که آلا کوتاه نمیاد و واسه ی ما عوضش کنه
شما داشتید خودتون؟ خوبه از لحاظ درسنامه و تست؟ -
ابوالفضل ریسی مشکل اینه که آلا کوتاه نمیاد و واسه ی ما عوضش کنه
شما داشتید خودتون؟ خوبه از لحاظ درسنامه و تست؟سید حسین قربانی 0 همه چی عالیه
فقط کنکورچه تکمیل بشن (که میشن) عالی تر میشه
خب تک درس بگیرید جای پک کامل
-
ابوالفضل ریسی مشکل اینه که آلا کوتاه نمیاد و واسه ی ما عوضش کنه
شما داشتید خودتون؟ خوبه از لحاظ درسنامه و تست؟سید حسین قربانی 0 جواب آلا به شما اینکه فیلما نمونه داشتن و میتونستین قبل از خرید کردن نمونه ها رو ببینید
استاد کازرانیان چند تا دوره رو سایت داره و اگه دیده باشید میفهمید که تشریحی طور درس میدن
ولی واقعا عالیه اگه کامل نکاتش رو بنویسید و تستاش هم چندین بار حل کنید دیگه مشکلی ندارید
آقای طلوعی هم خیلی عالیه بچه ها خیلی ازش راضی بودن(هرچند در طول سال یه سری مشکلات بود) بازم یه تحقیق دیگه بکنید اگه خواستید استاد طلوعی رو بگیرید به قول بچه ها ضرر نمیکنید -
با عرض سلام و خدا قوت
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @تجربیاسید حسین قربانی 0 در راه ابریشم فیزیک تجربی گفته است:
با عرض سلام و خدا قوت
@راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی @تجربیااینکه میگید درسنامه کامل نیست به خاطر کنکوری بودن دوره ایشونه و دوره جدایی برای هر پایه ندارن تدریس کنکوری همه دبیرا به طور خلاصست
-
M M.an این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
M M.ba78 این موضوع را از Deleted topics جابهجا کرد