چند سوال ناقابل
-
Maryam Nateqi در مورد سوال دوم تون غشای یک سلول نسبت به محدوده لان خیلی بزرگه و برای زنده موندن سلول نیاز داره که تبادلات زیادی داشته باشه پس وجود یک لان کوچیکه اصلا کافی نیست
پاسخ نامه این است رو دارین؟z Gheibi
نه سوال برا خودم پیش اومد
اما اون یکی تست هستش پاسخ نامه شم ندارم -
Maryam Nateqi
سلام
شما سوال داشتيد كه ديواره پسين چوبي داره يعني تيغه مياني و. نخستين نداره ؟
قطعا كسايي كه (گياهاني كه) ديواره پسين دارن قطعا نخستين و تيغه مياني دارند چون اول اونا تشكيل شدن بعد پسين اما اونايي كه پسين چوبي هستن بگم كه اونا هم نخستين و تيغه مياني دارن اما در حد پسين ضخامت ندارند
و اين مطلب اخر كه عناصر اوندي و تراكۓيد ها فقط ديواره پسين چوبي دارن كه پروپلاستشون بع خاطر تشكيل ليگنين مرده
بايArman Khodei
سلام دوست عزیز شما گفتین تیغه میانی و دیواره نخستین دارن خب یه دوست دیگری پایین گفتن ندارن کهالان چی شد دقیقا؟
-
z Gheibi دومین سوال و یه سوال دیگه هم داشتم
اندامکی که در سلول گیاهی دارای نوعی مایع که ترکیبی از آب و مواد دیگر است.......
۱)نمیتواند دارای غشایی با تراوایی نسبی باشد۲)در یاخته قارچ ها به مقدار فراوانی یافت میشود
۳)دربافتی با سلول های با توانایی تقیسم دائمی و فضای بین سلولی اندک وجود ندارد
۴)همواره حجم زیادی از سلول را اشغال میکند
چند گزینه میتواند این عبارت را کامل کند؟Maryam Nateqi در چند سوال ناقابل
گفته است:
۱)نمیتواند دارای غشایی با تراوایی نسبی باشد۲)در یاخته قارچ ها به مقدار فراوانی یافت میشود
چند گزینه میتواند این عبارت را کامل کند؟اینا به ذهنم میرسه
خب هسته شیره داره و میتوکندری و کلروپلاست هم بستره داره
اولی و سومی و چهارمی که غلطه(باتوجه هسته)
دومی رو در مورد قارچ ها خیلی چیزی یادم نیست ببین با قسمت های که قارچ اومده تو کتاب ارتباط دارد ، فکر کنم بیشتر به فتوسنتز دوازدهم مربوط باشه -
Arman Khodei
سلام دوست عزیز شما گفتین تیغه میانی و دیواره نخستین دارن خب یه دوست دیگری پایین گفتن ندارن کهالان چی شد دقیقا؟
Maryam Nateqi
در حد کتاب ، من هم با باقی موندشون بیشتر موافقم ولی شاید طی اتفاقاتی که توی کتاب نیومده از بین برن ، شاید هم مولف کتاب من اشتباه کرده باشه
اگر بخواین میتونم از اون قسمت کتاب عکس بگیرم و بفرستم -
Maryam Nateqi
در حد کتاب ، من هم با باقی موندشون بیشتر موافقم ولی شاید طی اتفاقاتی که توی کتاب نیومده از بین برن ، شاید هم مولف کتاب من اشتباه کرده باشه
اگر بخواین میتونم از اون قسمت کتاب عکس بگیرم و بفرستم@سینا-0
سلام بله لطف میکنین -
Maryam Nateqi در چند سوال ناقابل
گفته است:
چند گزینه میتواند این عبارت را کامل کند؟اینا به ذهنم میرسه
خب هسته شیره داره و میتوکندری و کلروپلاست هم بستره داره
اولی و سومی و چهارمی که غلطه(باتوجه هسته)
دومی رو در مورد قارچ ها خیلی چیزی یادم نیست ببین با قسمت های که قارچ اومده تو کتاب ارتباط دارد ، فکر کنم بیشتر به فتوسنتز دوازدهم مربوط باشهz Gheibi
من فکر میکنم منظور سوال واکویل مرکزی هست
اگه منظورش واکویل مرکزی باشه چند گزینه درست میشه آخه تو کتاب ما از اینکه هسته شیره داره چیزی نگفته -
z Gheibi
من فکر میکنم منظور سوال واکویل مرکزی هست
اگه منظورش واکویل مرکزی باشه چند گزینه درست میشه آخه تو کتاب ما از اینکه هسته شیره داره چیزی نگفتهMaryam Nateqi اگه واکوئل مرکزی رو بخوای ۱) غلط۲) نمی دونم ۳) بهنظر من غلط ۴) همواره نمیشه گفت »»غلط
-
Maryam Nateqi اگه واکوئل مرکزی رو بخوای ۱) غلط۲) نمی دونم ۳) بهنظر من غلط ۴) همواره نمیشه گفت »»غلط
z Gheibi
من فکر میکنم 3 منظورش مریستم هستش که واکویل نداره مطمئن نیستم اگه درست باشه فقط این گزینه اس یعنی...
شما نظری دارین؟ -
z Gheibi
من فکر میکنم 3 منظورش مریستم هستش که واکویل نداره مطمئن نیستم اگه درست باشه فقط این گزینه اس یعنی...
شما نظری دارین؟Maryam Nateqi نظر موافق
-
-
Maryam Nateqi نظر موافق
z Gheibi
️
-
@سینا-0
انگار کتاب شما درست میگه آخه توی کتاب منم نوشته تنها بخش باقی مانده دیواره پسینه منتها توضیح نداده
خیلی ممنون لطف کردین فقط میشه اسم کتاب تون رو بگین؟ -
@سینا-0
انگار کتاب شما درست میگه آخه توی کتاب منم نوشته تنها بخش باقی مانده دیواره پسینه منتها توضیح نداده
خیلی ممنون لطف کردین فقط میشه اسم کتاب تون رو بگین؟Maryam Nateqi
زیست سه بعدی الگو (دهم)