تست ریاضی
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر میشه این تست رو با عدد گذاری حل کنید برام
@همیار @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @رتبه-های-انجمن-آلاء. @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @ریاضیا @راهنما-ریاضی
-
سلام بچه ها وقتتون بخیر میشه این تست رو با عدد گذاری حل کنید برام
@همیار @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @رتبه-های-انجمن-آلاء. @بچه-های-کنکور-تجربی-1400 @ریاضیا @راهنما-ریاضی
Arefe Heydari سلام گ۲ میشه؟
-
@kosar-mottaghi بله پاسخنامه با عددگذاری حل کرده وبجای Kصفر داده وگزینه3و4 رو رد کرده ولی من حساب میکنم گزینه 3 هم درست میشه....دوباره بجای K یک گذاشته و گزینه یک رو رد کرده ولی منکه حساب میکنم گزینه یک هم درست درمیاد(یعنی با حل من گزینه 1 و2 و3 درسته
)
حل پاسخنامه:
حل من:
-
@kosar-mottaghi بله پاسخنامه با عددگذاری حل کرده وبجای Kصفر داده وگزینه3و4 رو رد کرده ولی من حساب میکنم گزینه 3 هم درست میشه....دوباره بجای K یک گذاشته و گزینه یک رو رد کرده ولی منکه حساب میکنم گزینه یک هم درست درمیاد(یعنی با حل من گزینه 1 و2 و3 درسته
)
حل پاسخنامه:
حل من:
Arefe Heydari تو اینجور مسایل من از دایره مثلثاتی استفاده میکنم،خیلیم راحت میشه پیداش کرد فقط باید تمرین کنی توهمین سوال
با عدد گذاریم میشه ولی فقط خیلی میگیره
باز هرجور راحتی
اگه خواستی با دایره بفرستم -
Arefe Heydari تو اینجور مسایل من از دایره مثلثاتی استفاده میکنم،خیلیم راحت میشه پیداش کرد فقط باید تمرین کنی توهمین سوال
با عدد گذاریم میشه ولی فقط خیلی میگیره
باز هرجور راحتی
اگه خواستی با دایره بفرستم@kosar-mottaghi
خیلی ممنون میشم اگه بفرستید
با عدد گذاری وقت گیر هست ولی من نمیدونم کجارو اشتباه انجام دادم که اینجوری شده -
@kosar-mottaghi
خیلی ممنون میشم اگه بفرستید
با عدد گذاری وقت گیر هست ولی من نمیدونم کجارو اشتباه انجام دادم که اینجوری شدهفقط این روش برای معادلاتی که چندتا جواب داره معادله یافقط یکیش تو گزینه هس یا مثل این سوال معادله کلی میخواد
همین که1و0 بدی تو دایره مشخص میشه بعد اون ععد 2 بدی باز میفته رو این نقاط
شاید اولش سخت باشه ولی چندتا حل کنی متوجه میشی راحته -
فقط این روش برای معادلاتی که چندتا جواب داره معادله یافقط یکیش تو گزینه هس یا مثل این سوال معادله کلی میخواد
همین که1و0 بدی تو دایره مشخص میشه بعد اون ععد 2 بدی باز میفته رو این نقاط
شاید اولش سخت باشه ولی چندتا حل کنی متوجه میشی راحته@kosar-mottaghi بسیار عالی ممنونم