انتخاب منبع مناسب ازآلا
-
سلام بنظرتون برای امتحان نهایی استفاده از ویدیو های تورق سریع برای کسی که هیچی اززیست نخونده خوبه ؟
-
سلام بنظرتون برای امتحان نهایی استفاده از ویدیو های تورق سریع برای کسی که هیچی اززیست نخونده خوبه ؟
Fatemeh Teymoori 0 سلام روزت بخیر
قبلش خودت حداقل یه دور کتاب رو بخون بفهمی درس راجب چی هست زیر نکات مهم خط بکش بعد تورق ها رو ببین خیلی بهتر میتونه کمکت کنه در نهایت هم سوالای نهایی رو حل کن
اگه هدفت فقط پاس شدن نهایی هست -
Fatemeh Teymoori 0 سلام روزت بخیر
قبلش خودت حداقل یه دور کتاب رو بخون بفهمی درس راجب چی هست زیر نکات مهم خط بکش بعد تورق ها رو ببین خیلی بهتر میتونه کمکت کنه در نهایت هم سوالای نهایی رو حل کن
اگه هدفت فقط پاس شدن نهایی هست@نگین-محمدیان سلام ممنون ازراهنماییت هدفم فقط پاس شدن نیست نمره خوبی میخوام ولی خب زمانم کمه برای دیدن همه ویدیو ها
-
@نگین-محمدیان سلام ممنون ازراهنماییت هدفم فقط پاس شدن نیست نمره خوبی میخوام ولی خب زمانم کمه برای دیدن همه ویدیو ها
Fatemeh Teymoori 0 در انتخاب منبع مناسب ازآلا گفته است:
@نگین-محمدیان سلام ممنون ازراهنماییت هدفم فقط پاس شدن نیست نمره خوبی میخوام ولی خب زمانم کمه برای دیدن همه ویدیو ها
دو فصل اول برا تو که هیچی نخوندی سنگینه هر کدومو تو یه روز تموم کن
بعدیا آسونن دوتا دوتا میتونی پیش بری -
خواهش میکنم
خب پس روی متن کتاب بیشتر باید فوکوس کنی چون طراح امتحان نهایی در همون حد کتاب میده نگران نباش
فصل های آخر یکم آسون تر هست امروز اونا رو بخون زود متوجه میشی
بعد 2 فصل اول با ژنتیک یکم پیچیدگی داره شاید واسه بار اول متوجه نشی
بعد اینکه وقت هم داری استرس نگیر من الان نمونه سوال و جزوه تو تاپیک نهایی آپلود میکنم تگت میکنم از اونا هم استفاده کن -
خواهش میکنم
خب پس روی متن کتاب بیشتر باید فوکوس کنی چون طراح امتحان نهایی در همون حد کتاب میده نگران نباش
فصل های آخر یکم آسون تر هست امروز اونا رو بخون زود متوجه میشی
بعد 2 فصل اول با ژنتیک یکم پیچیدگی داره شاید واسه بار اول متوجه نشی
بعد اینکه وقت هم داری استرس نگیر من الان نمونه سوال و جزوه تو تاپیک نهایی آپلود میکنم تگت میکنم از اونا هم استفاده کن@نگین-محمدیان مرسی ازلطفت
-
دو فصل اول برا تو که هیچی نخوندی سنگینه هر کدومو تو یه روز تموم کن
بعدیا آسونن دوتا دوتا میتونی پیش بریAbolfazl Sattari ممنون ازنظرت