پایین اومدن درصد زبان
-
سلام دوستان عزیز
من به یه مشکلی بر خوردم ازتون کمک میخوام من از کلاس زبان رفتنم مدت زیادی گذشته و حتی مدرکمم گرفتم برا کنکور کتاب شهاب اناری رو دارم ولی درصدم خیلی افت داشته تو زبان به طوری که بعضی وقتا در حد 60 درصد میشه
ولی قبلا به راحتی بالای 80 و گاهی 100 میزدم
با توجه به این شرایط و در زمان نسبتا کوتاه به نظرتون چطور میتونم دوباره زبانمو بالا ببرم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان عزیز
من به یه مشکلی بر خوردم ازتون کمک میخوام من از کلاس زبان رفتنم مدت زیادی گذشته و حتی مدرکمم گرفتم برا کنکور کتاب شهاب اناری رو دارم ولی درصدم خیلی افت داشته تو زبان به طوری که بعضی وقتا در حد 60 درصد میشه
ولی قبلا به راحتی بالای 80 و گاهی 100 میزدم
با توجه به این شرایط و در زمان نسبتا کوتاه به نظرتون چطور میتونم دوباره زبانمو بالا ببرم
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاreyhane karimi 0 سلام بر شما
متاسفانه سوالات زبان انگلیسی کنکور از سطح بالایی برخوردار هستن که آزار دهندس
شما سعی کنید بیشتر کلوز تست های آزمون های آزمایشی و کنکور هارو کار کنید و سعی کنید سوالات متنی رو زیاد حل کنید تا روال کار بیاد دستتون و بعد از اون برید سراع سوالات لغت و گرامر .....
امید وارم که براتون مفید باشه -
reyhane karimi 0 سلام بر شما
شما سعی کنید بیشتر کلوز تست های آزمون های آزمایشی و کنکور هارو کار کنید و سعی کنید سوالات متنی رو زیاد حل کنید تا روال کار بیاد دستتون و بعد از اون برید سراع سوالات لغت و گرامر .....
امید وارم که براتون مفید باشهamir hosseinloo یعنی لغت و گرامرو در آخر پاسخ بدم؟
-
reyhane karimi 0 سلام بر شما
امید وارم که براتون مفید باشهamir hosseinloo بله درسته سطح متوسط رو به بالاست
در هر صورت ممنون