IMG_۲۰۲۴۱۰۳۱_۱۵۵۰۲۰.jpg
سلام وقت بخیر
این قسمت که جلوی پاسخ انتگرالا اضافه کردم درست نیست ؟
بعد مشکلی ندارع که انتگرال اولی مشتق پشت پرانتزش ضریب ۴ رو نداره؟
باتوجه به :
u'×u^n dx
@فارغ-التحصیلان-آلاء
ari_14 Akito و....
@دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی ( البته نمیدونم ریاضی یک شما چطوره ولی تگ میکنم )
من فردا امتحان حسابان دارم از 2 فصل اول ..بلد نیستم چطوری حسابانو بخونم ..نشستم دارم فیلم های استاد صادق ثباتی رو میبینم ولی حس میکنم ناکافیه به نظرتون بعد از اتمام ویدیو ها برم جزوه دبیر خودمون و استاد ثباتی رو بخونم برم تستت های خیلی سبز رو بزنم یا بعد از فیلم ها برم مستقیم سر تستا؟یا روش بهتری دارید بهم بگید وای هرچه سریع تر بهتر 8 صبحح امتحانمه
چـــرا؟
-
به نام خدای توانا
سلام رفقا
میشه یه نگاهی به این دوتا مورد بندازین!!
مورد اول چرا مشتقش میشه صفر؟!
من حل میکنم صفربدست نمیارم چرا!؟
مورد دوم هم ک چرا اون سینوس به توان دو ایکس رو از براکت نیاورده بیرون!!!
@ریاضیا @دوازدهم
@بچه-های-کنکور-ریاضی-1400
@تجربیا (اگه کسی مشتق مثلثاتی بلده!!!) -
zeinab dehghani سلام
درمورد بخش اول در واقع قراره که تو tan(u) رو بدست بیاری که میشه مشتقu ضربدر پرانتز یک بعلاوه تانژانت بتوان دوu.از طرفی این رو هم میدونیم که براکت در هر حالت جوابش یک عدد صحیح خواهد بود بنابراین مشتق یک عبارتی که درون براکت قرار داره صفر خواهد شد و از اونجایی که این صفر در کل پرانتز ضرب میشه پاسخ مشتق بخش اول سوالت رو صفر میکنه.
درمورد بخش دوم،تو باید مشتق ضرب دو عبارت رو محاسبه کنی که براساس فرمول میشه مشتق عبارت اول ضرب در خود عبارت دوم بعلاوه مشتق عبارت دوم در خود عبارت اول.الان برای بخش دوم سوالت با توجه به چیزی که برای بخش اول سوالت گفتم،چون مشتق عبارت براکتی صفر میشه اون بخشی از مشتق که درواقع ضرب سینوس به توان دو ایکس در مشتق براکت سینوس به توان دو ایکس هست رو از بین میبره و فقط همون بخشی که نوشتی باقی میمونه.امیدوارم توضیحاتم خوب بوده باشه:)
اگر که نیاز هست بگو بنویسمش عکسش رو برات بفرستم.
این رو بگم که من رشته ام تجربی هست باتوجه به چیزایی که خودم میدونم برات توضیحاتش رو نوشتم،نمیدونم شما تو حسابان چی میخونید:) -
Negin K سلام دوست عزیز...
خب توی مورد اول شما گفتی توی براکت هست پس میشه صفر
که خب این حرف صرفن و برای همه جا درست نیست ک :|
ماداریم مواردی ک داخل براکت عددهای صحیح دیگه ای هم شده...
وازسمتی مشتق تانژانت وقتی محاسبه میشه به صفرنمیرسه اینجا:/
وبرای مورد دوم من فهمیدم ک چیشده ک همچین شده مشتقش..امامیخوام بدونم ک چرا سینوس به توان دو رو از براکت بیرون نیاورده(درحالی ک داخل براکت صفرنمیشه طبق چیزی ک شما گفتی!!)
بازم ممنونم ک وقت گذاشتین و توضیح دادین -
zeinab dehghani فکر کنم منظور من رو اشتباه متوجه شدید.در مورد بخش اول سوالتون من گفتم از اونجایی که جواب براکت همواره عددی صحیح هست(حالا مثبت منفی یا صفر)بنابراین وقتی یه عبارت به طور کلی درون براکت قراره میگیره حاصلش میشه یه عدد.
حالا مشتق یه عدد صحیح میشه چی؟صفر. -
zeinab dehghani برای دومی هم صدق میکنه.
فقط اینکه براساس فرمول مشتق،قاعدتا مشتق سینوس به توان دو ایکس میشه دوتا کسینوس ایکس(که تو راه حلم نوشتم)که خب نمیدونم چرا در این بخش با جواب شما متفاوت میشه -
zeinab dehghani برای دومی هم صدق میکنه.
فقط اینکه براساس فرمول مشتق،قاعدتا مشتق سینوس به توان دو ایکس میشه دوتا کسینوس ایکس(که تو راه حلم نوشتم)که خب نمیدونم چرا در این بخش با جواب شما متفاوت میشهبرای اون مشتق سینوس دوایکس که براساس مشتق مثلثاتی میشه :
دوتا کسینوس ایکس در سینوس ایکس ک معادل سینوس دوایکس میشه...
خب حالا ازاین بگذریم،برای اون مشتق براکت ک میگیم میشه عدد صحیح و مشتق عدد صحیح میشه صفر....
بینشون ضرب هست و سوال باید مثل مورد اول یه کله بنویسه صفر...پس چراننوشته؟! -
zeinab dehghani چون بین صفر و بقیه عبارت بعلاوه هست.
من جا نشد همه اش رو پشت سر هم بنویسم بخشی از راه حلم رو پایینش نوشتم.اون بخشی که نوشتم کلا صفر بعلاوه اون بخش بالایی(مشتق سینوس به توان دو ایکس در براکت سینوس به توان دو ایکس)میشه و در نهایت چیزی که باقی میمونه همونیه که پایین سمت چپ نوشتم. -