خلاصه نویسی
️
-
سلام بچهها
بنظر شما برای کدوم یک از دروس عمومی وتخصصی تجربی باید خلاصه نویسی کرد؟ و بنظر تون چه ملاک هایی باید رعایت کرد تا به خلاصه نویسی خیلی عالی داشت؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
به نام خدا
همشون -
به نام خدا
همشون@narjes-hashemi
بسیار مفید بود لذت بردیم -
سلام بچهها
بنظر شما برای کدوم یک از دروس عمومی وتخصصی تجربی باید خلاصه نویسی کرد؟ و بنظر تون چه ملاک هایی باید رعایت کرد تا به خلاصه نویسی خیلی عالی داشت؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاMaryam Nateqi من یه فایل دارم یکی از مشاورا توضیح داده بود راجب خلاصه نویسی هرکاری میکنم آپلود نمیشه
-
Maryam Nateqi من یه فایل دارم یکی از مشاورا توضیح داده بود راجب خلاصه نویسی هرکاری میکنم آپلود نمیشه
@نگین-محمدیان
مرسی که اهمیت دادین -
سلام بچهها
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاMaryam Nateqi
سلام مریم جون
من خودم بیشتر دروس جزوه دارم
ولی خلاصه نویسی واس درس های مهم یا درس هایی که یادم میره
مثلا زیست نمودار های آقا موقاری رو می نویسم یا اگر خودم بنویسم جمع بندی و خلاصه می نویسم و نکات لقمه ای و مهم می نویسم و سعی میکنم از فلش و نمودار درختی اینا استفاده کنم چون زمان کمتری میبری از جمله کامل
در کل فرقی نداره چه درسیه سعی میکنم نکات مهم و لقمه ای باشه و اگر تونستم جمع بندی بنویسم مثل تمامی هورمون ها یا ویژگی حشرات و... -
خلاصه نویسی.mp3
Maryam Nateqi بفرما عزیزم آپلود شد -
خلاصه نویسی.mp3
Maryam Nateqi بفرما عزیزم آپلود شد@نگین-محمدیان در خلاصه نویسی
️ گفته است:
خلاصه نویسی.mp3
Maryam Nateqi بفرما عزیزم آپلود شدسلام مرسیییییییی خیلییییی لطف کردین عزیزم
️
️
️
@sania-andiravan در خلاصه نویسی
️ گفته است:
Maryam Nateqi
سلام مریم جون
مثلا زیست نمودار های آقا موقاری رو می نویسم یا اگر خودم بنویسم جمع بندی و خلاصه می نویسم و نکات لقمه ای و مهم می نویسم و سعی میکنم از فلش و نمودار درختی اینا استفاده کنم چون زمان کمتری میبری از جمله کامل
در کل فرقی نداره چه درسیه سعی میکنم نکات مهم و لقمه ای باشه و اگر تونستم جمع بندی بنویسم مثل تمامی هورمون ها یا ویژگی حشرات و...مرسیییییییی سانیا جونم بخاطر تایمی که گذاشتی
️
️
-
@نگین-محمدیان در خلاصه نویسی
️ گفته است:
خلاصه نویسی.mp3
️
️
️
@sania-andiravan در خلاصه نویسی
️ گفته است:
Maryam Nateqi
سلام مریم جون
در کل فرقی نداره چه درسیه سعی میکنم نکات مهم و لقمه ای باشه و اگر تونستم جمع بندی بنویسم مثل تمامی هورمون ها یا ویژگی حشرات و...مرسیییییییی سانیا جونم بخاطر تایمی که گذاشتی
️
️
Maryam Nateqi در خلاصه نویسی
️ گفته است:
@نگین-محمدیان در خلاصه نویسی
️ گفته است:
خلاصه نویسی.mp3
️
️
️
خواهش میکنم عزیزم