کمکتون احتیاج دارم
-
سلام دوستان
چند وقتی میشه که دیگه ساعت که ۸و۹ شب میشه دیگه نمیتونم درسامو بخونم خیلی خسته میشم
میشه راهکاراتونو بگید
نمیخوامتو روزای اخر بد پیش برم.
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام دوستان
چند وقتی میشه که دیگه ساعت که ۸و۹ شب میشه دیگه نمیتونم درسامو بخونم خیلی خسته میشم
میشه راهکاراتونو بگید
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازهرا عزیزی 0 سلام دروسی ک بهش علاقه ندارید و شب نزارید اول کار بخونید و دروس خیلی سخت رو هم شب نزارید چون خسته اید !
-
سلام دوستان
میشه راهکاراتونو بگید
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازهرا عزیزی 0
بهترین کار شب زود خوابیدنه -
سلام دوستان
میشه راهکاراتونو بگید
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازهرا عزیزی 0
سلام و عرض ادب بر دوست گرامی و عزیز
خدمت شما عرض کنم که اگر در این مواقع شما خسته و کسل شدین ، اولا لطف کنید یه نسکافه یا قهوه در اون مواقع بخورید و دوما اینکه سعی کنید اتاقتون رو خنک کنید تا کمی از خستگی تون کاسته بشه و سوما اینکه در این مواقع اون دروسی که شما رو خسته میکنه رو نخونید و در عوضش درس هایی که بهشون علاقه بیشتری دارید بخونید با توکل بر خدا و انرژی بگیرید ...
امید وارم که مفید بوده باشه
یا علی -
سلام دوستان
میشه راهکاراتونو بگید
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازهرا عزیزی 0 منم مثل شما ام خیلی شبا خسته ام و دیگ انرژی ندارم ولی خب تو این مواقع زبان یا ادبیات میخونم و کلا درسای عمومی ک راحت ترن
-
ممنون بابت راهنماییاتون
-
سلام دوستان
میشه راهکاراتونو بگید
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلازهرا عزیزی 0 علاوه بر راهنمایی دوستان ، آخر سال به نظرم این حالت طبیعیه چون به علت فشار زیاد در طول سال خسته شدیم و منم این حالت رو دارم اما قبلا کم تر بود یا شاید اصلا نبود