پستاندار کیسه دار
-
سلام دوستان
توی پستانداران کیسه دار قبل از اینکه تولد نارس اتفاق بیفته جنین علاوه بر اینکه از اندوخته تخمک استفاده کنه از رحم هم تغذیه میکنه یا اینکه فقط از همون تخمکه استفاده میکنه؟
تجربیا🤔🤔
-
سلام دوستان
توی پستانداران کیسه دار قبل از اینکه تولد نارس اتفاق بیفته جنین علاوه بر اینکه از اندوخته تخمک استفاده کنه از رحم هم تغذیه میکنه یا اینکه فقط از همون تخمکه استفاده میکنه؟
تجربیا@sara-haghighatrad سلام جوری که من فهمیدم اینطوری هست که توی کیسه دارها لقاح که انجام میشه سلول تخم از اندوخته تخمک استفاده میکنه و چن ماه مونده به تولد به صورت کامل ،میاد نارس متولد میشه و خودش رو میندازه توی کیسه و اندوخته تخمک برای اون زمانه که توی بدن مادر هستش و بعد از تولد نارس از غدد شیری موجود تو کیسه استفاده میکنه
-
@sara-haghighatrad سلام جوری که من فهمیدم اینطوری هست که توی کیسه دارها لقاح که انجام میشه سلول تخم از اندوخته تخمک استفاده میکنه و چن ماه مونده به تولد به صورت کامل ،میاد نارس متولد میشه و خودش رو میندازه توی کیسه و اندوخته تخمک برای اون زمانه که توی بدن مادر هستش و بعد از تولد نارس از غدد شیری موجود تو کیسه استفاده میکنه
سالار باقری ممنونم🌸
-
سلام دوستان
تجربیا@sara-haghighatrad سلام.من این رو مطمئن هستم که در پستانداران کیسه دار در رحم ابتدایی جفت تشکیل نمیشه ولی این رو مطمئن نیستم که اندوخته تخمک درحدی هست که جنین بتونه تا چند هفته و یا حتی چند روز ازش استفاده کنه!:thinking_face:
-
@sara-haghighatrad سلام.من این رو مطمئن هستم که در پستانداران کیسه دار در رحم ابتدایی جفت تشکیل نمیشه ولی این رو مطمئن نیستم که اندوخته تخمک درحدی هست که جنین بتونه تا چند هفته و یا حتی چند روز ازش استفاده کنه!:thinking_face: