سلام دوستان
امیدوارم حالتون خوب باشه
آقا من ریاضیم در حد متوسطه و پشت کنکوری ام
نمیخوام تایم زیادی بزارم و کلاس آنلاین ثبت نام کنم چون معمولا خیلی طولانی ان و من همچین وقتی ندارم
نظرتون راجع به ویدیو های رایگان آلا چیه ؟
کدوم معلم بهتره ؟
اصلا به درد میخوره یا خیلی کوتاهه ؟
@دوازدهم
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
-
HossEin freedom
سلام
همونطور که سارا گفت تابع از مباحث پایه ای هست پیشنهاد نمیشه حذفش کنین
چون اگه تابع بلد نباشین
تو پیدا کردن دامنه مشکل خواهین داشت
که این تو محاسبه حد و مشتق و... به کار میاد -
Dr.Saraaa
خوب شد گفتید، نمیدونستم انقدر مهمه! پس حتما میخونمش بجاش بنظرم هندسه رو بیخیال بشم بهتره، سوالاتش خیلی درگیر کننده س و فکر کنم با مباحث دیگه ریاضیات هم ارتباط چندانی نداره!
ممنون، همچنین دکتر جان!
شیتدم :دی -
ممنون از جو دوستانه و خوبی که ایجاد کردید و ممنون از راهنمایی های مفید همه ی شما. به لطف شما دوستان خوب به جواب سوالم رسیدم
-
راستی یه سوال دیگه!
تدریس استاد امینی راد که خیلی خوب و قابل فهمه و بعید میدونم که به کتاب آموزشی دیگه ای احتیاج داشته باشم، فقط یه کتاب برا تست زدن میخوام که خیلی هم حجیم نباشه و بیشتر روی تست ها تمرکز کرده باشه نه آموزش و درسنامه و نکات و ... الان بین 2 گزینه موندم، باتوجه به ویژگی هایی که گفتم بنظر شما کدوم بهتره؟- کتاب ریاضی جامع کنکور تجربی سری میکرو بانک گاج
- بانک طلایی پرسش های چهارگزینه ای جامع ریاضی تجربی مبتکران
میدونم که توی ریاضیات مهر و ماه و خیلی سبز حرف اول رو میزنند ولی همونطور که گفتم من درسنامه ی مُفصل نمیخوام و هدفم فقط پیدا کردن یه منبع تست استاندارد و مناسبه!
باز هم ممنون بابت راهنمایی هاتون
-
HossEin freedom در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
اینم اضافه کنم که کتاب 10 سال کنکور تجربی کانون رو دارم ولی یه کتابی میخوام که برخلاف کانون، تست های تألیفی زیادی رو هم شامل بشه -
HossEin freedom در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Dr.Saraaa
خوب شد گفتید، نمیدونستم انقدر مهمه! پس حتما میخونمش بجاش بنظرم هندسه رو بیخیال بشم بهتره، سوالاتش خیلی درگیر کننده س و فکر کنم با مباحث دیگه ریاضیات هم ارتباط چندانی نداره!
ممنون، همچنین دکتر جان!
شیتدم :دیخواهش میکنم
بله هندسه رو میشه حذف کرد
ممنون:) -
HossEin freedom
به نظرم یه نگاه به خیلی سبز و مهروماه هم بندازین بعد تصمیم بگیرید [درسنامه دارن ولی مختصر] -
سلام ببخشید منم نظر میدم اگر ریاضیتون خیلی ضعیفه از پایه قبل دیدن فیلمهای اقای امینی حتما معادله نامعادله و تجزیه و اتحادها رو قوی شین چون من به دوستم معرفی کردم بخاطر ضعفش تو این مباحث و مباحث مثلثات گفتن که جاهایی از تدریسشون رو متوجه نمیشن
-
fatemeh67
سلام، خیلی لطف کردید
والا ریاضیم که اون زمان خوب بود ولی همونطور که خودتون هم میدونید ریاضی از اون درس هاست که اگه یه مدت نخونیش و تمرین کافی نداشته باشی از یادت میره! منم دقیقاً همینطوری ام
توصیه خیلی خوبی بود! درسته که یه چیزاییش رو یادمه ولی بهتره خودم رو توی این مباحثی رو که گفتید قوی کنم چون توی همه جای ریاضی لازم میشه! شاید حتی توی فیزیک
توی همین سایت آلا کسی این مباحث رو تدریس کرده؟ میتونید یه منبع خوب توی این زمینه هایی که گفتید معرفی کنید؟ ( مثلثات آقای امینی رو که خوب متوجه میشم! )
واقعا ممنونم -
HossEin freedom خواهش میکنم نمیدونم والا میتونی سرچ کنید ببینید هست یا بقیه بچه ها اگر خبر داشته باشن جواب میدن
-
سلام.. اقای امینی توی جلسه 5م تابع گفتن مثل قبل ده سال کنکور تابع حل میکنیم ولی انگار این کار عملی نشد.. بعدش یه سوال درسیِ.. اقای امینی کسر های قدر ملطقی که بزرگتر یا کوچکتر از عددی مشخص بودن رو چطور و با چه اساسی طرفین وسطین کرد؟ اخه خب مساوی نیست بینشون و نامعادله هستن و علامت مهمه.. اونجاشو نفهمیدم
-
داوود 49 در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام ببخشید یه سوال داشتم من ریاضیم خیلی تعریف نداره و می خوام یازدهم بخونم می خواستم بگم اگه این فیلما رو کامل مشاهده کنم واسم مفیده و می خوام واسه کنکور امده بشم یعنی مطالب عوض نشده
سلام، کافیه یه نگاهی به کتب جدید و کتب قدیم بندازید فکرنمیکنم سرفصل ها تغییری کرده باشه.
-
من ریاضیم از پایه ضعیفه میتونم با این ویدئو ها جبران کنم بنظرتون ؟
( نمره تشریحیم خیلی خوبه ولی تست نمیتونم بزنم ومشکلی از اونجا هست که ما منطقه 3 هستیییم و
معلم درست و حسابی نداریم )
لطفا راهنمایی کنید چون خیلی تاثیر منی میزاره رو روحیم چون بقیه درسا عالیه و فقط ریاضی اینجوریه -
بچه ها مقاطع مخروطی کامله؟
-
mahanJi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
( نمره تشریحیم خیلی خوبه ولی تست نمیتونم بزنم ومشکلی از اونجا هست که ما منطقه 3 هستیییم و
لطفا راهنمایی کنید چون خیلی تاثیر منی میزاره رو روحیم چون بقیه درسا عالیه و فقط ریاضی اینجوریه@دانش-آموزان-آلاء
بچه ها لطفا کمکشون کنین
@Dr-Bernosi
javad-mahdizadeh
mohammadhassan
Dr.Saraaa
sahba -
ahmad.mola در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
بچه ها مقاطع مخروطی کامله؟
فکرمیکنم کامل باید باشه. ویدیو آخر رو ببینید شاید نوشته باشندجلسه آخره
-
mahanJi در ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
لطفا راهنمایی کنید چون خیلی تاثیر منی میزاره رو روحیم چون بقیه درسا عالیه و فقط ریاضی اینجوریهسلام دوست عزیز. من خودم یه جورایی مشکل شما رو داشتم تجربه خودم رو بهتون میگم. ببینید دبیر مهمه تو درس ریاضی ولی دبیر کلیات یه مبحثی رو میگن بعد از اون تست زدن به عهده خودتونه. ببینید اگه تو تست زدن زمین خوردید که قطعا میخورید. نگران نباشید و اگه حتی ۱۰ تا تست رو هم پشت سر هم نتونستید تا آخر حل کنید نگران نشید و ادامه بدید. یه قضیه دیگه که هست اینه که از الان سعی کنید نسبت به سوالا دید ریاضی پیدا کنید دقیقا مثل یه دانش آموز ریاضی. سعی کنید علاوه بر راه حل دبیر و پاسخنامه اگه راه حلی به ذهنتون میرسه ازش استفاده کنید. قطعا توروحیه خودتونم تاثیر مثبتی میزاره. و اگه این دید رو حتی تو چند مبحث پیدا کنید تو بقیه مباحث اتوماتیک این قضیه هم صدق میکنه. توکل کنید به خدا ان شاالله که موفق میشید.