بررسی هفتگی گزارش ها
-
سارا M 0
سلام بهتر شده تعداد تست بیشتری حل می کنی افرین
یه روند رو به رشد داری
سعی کردی تو برنامت صفر نداشته باشی
اینکه کنار مطالعه تست حل می کنی از نقاط قوت این هفته بوده
روند تک درسی هم به خاطر امتحانات قابل توجیهه
من حس می کنم کیفیت مطالعت بهتر شدهromisa
سلام
اره سعی کردم که تست بیشتری حل کنم که بهتر مرور بشه برام اون مباحث.
ممنونم -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Saleh Esmaily
سلام روندش صعودیه و داره مثل روزای اوجت میشه البته هنوز نه ولی داره خیلی بهتر میشه
تولدش مبارک باشه
برای بالارفتن برگرد ببین روزایی که 12 بود دقیقا چیکار می کردی و برنامت به چه صورت بود
باید برای پیداکردن راه حل با خودت خلوت کنی چون قبلا خودت تجربش کردی و بهتر از هر ادم دیگه خودت رو می شناسی -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی
سلام افرین روزایی که گزارش دادی خیلی بهتر شده اگه این صعود رو ادامه بدی از عیدت هم بهتر میشی
بقیش رو ننوشتی
اگه بتونی جمعه ها هم برام کلشو بفرستی خوبه -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی
افرین یه روزایی نشون دادی که میتونی خیلی بهترم عمل کنی پیوستگی و ساعت بهتر شده
بهتر شده ولی هنوز خیلی جا داره برای بهتر شدن بازم
تست ننوشتی و من حس می کنم چون کمه نمی نویسی
حواست باشه از این کار ضربه نخوری تو کنکور
هر روزت رو بهتر از دیروزت کن و همینه رمزش -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@kosar-mottaghi
سلام به جز چن روز بقیه روزا خوب بوده
تست ها رو هم که بهم توضیح دادی به چه صورت می زنی
اگه کفت 10 باشه که خیلی بهترم میشه
توجه به اختصاصی و عمومی متناسب بوده -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Maryam Nateqi
سلام حتی روزایی که مطالعت برای کنکور نبوده و مثلا درس هویت خوندی رو هم گزارش بده اشکالی نداره
مریم جان تعداد تست یا سوال هایی که حتی به صورت تشریحی حل می کنی رو یادداشت کن
تنوع درست بهتر شده
کف مطالعت باید بیشتر بشه عزیزم
کم کم بهترش کن عزیزم از هفته های قبل به نظر خودم بهتر شده ولی هنوز راه درازی در پیشه -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shayan jafari
سلام لطفا همه ی روزها رو گزارش بده که بشه یه برایند کلی در نظر گرفت
بعضی روزا نرمال بوده ولی بعضی روزها افت کردی
روندت رو حفظ کن این پیوستگی تو مطالعه از همه چیز مهم تره
باقی روزها ساعت و تست و تنوع معقول و متناسب بوده
به نظرم شما هم کفت رو روی ده بذار و سعی کن از این پایین نیاد برای تست هم مشخص کن
یه سری درسا تعداد تستاش بیشتره یه سریا کمتر که معمولا عمومی ها و زیست خوبه ولی بقیه اختصاصی ها کم
اینو متعادل کن
با ارزوی موفقیتت -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra Akbari 0
سلام زهرا جان
برای مطالعت یه کف مشخص کن مثلا بگو من ساعتم زیر 9 نباید بیاد برای تعداد تست هم همینطور
بعضی روزها خوب بوده و بعضی روزها نه
درکل حس می کنم نیاز به تلاش بیشتریه هم در زمینه تست هم ساعت مطالعه هم تنوع درس -
Maryam Nateqi
سلام حتی روزایی که مطالعت برای کنکور نبوده و مثلا درس هویت خوندی رو هم گزارش بده اشکالی نداره
مریم جان تعداد تست یا سوال هایی که حتی به صورت تشریحی حل می کنی رو یادداشت کن
تنوع درست بهتر شده
کف مطالعت باید بیشتر بشه عزیزم
کم کم بهترش کن عزیزم از هفته های قبل به نظر خودم بهتر شده ولی هنوز راه درازی در پیشهنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط Maryam Nateqi انجام شدهromisa
سلام چشم
الان که داره امتحانات هم به پایان میرسه بهترین استفاده از زمان رو میخوام ببرم از فردا هم نسبت به این هفته خیلی بهتر درس میخونم️
خیلی ممنونم رومیسا جون️
فقط یه چیزی من وقتی تست یا مسئله حل میکنم خیلی زمان میبره مثلا تست که میزنم یه بار خودم حل میکنم درست بود میرم سراغ پاسخنامه وبه تمام روش هایی که اون تست حل شده رو هم میرم و حتی دوباره حل میکنم چون میخوام وقتی تست میزنم واقعا یاد بگیرم حتی سر سوزنی هم جای تردید نباشه که شک کنم هنوز کامل نفهمیدم نمیدونم شاید وسواس باشه بنظر شما کارم درسته یا نه -
Saleh Esmaily
سلام روندش صعودیه و داره مثل روزای اوجت میشه البته هنوز نه ولی داره خیلی بهتر میشه
تولدش مبارک باشه
برای بالارفتن برگرد ببین روزایی که 12 بود دقیقا چیکار می کردی و برنامت به چه صورت بود
باید برای پیداکردن راه حل با خودت خلوت کنی چون قبلا خودت تجربش کردی و بهتر از هر ادم دیگه خودت رو می شناسینوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa سلام مرسی
متاسفانه خیلی فراز و نشیب دارم همش سینوسی شده یه روز میخونم یه روز نه اصن بهم ریخته منو نمیدونم چیکار کنم واقعا هی میگم امروزو خوب میخونم ولی بازم بعدازظهر بد میشه و همه چی به هم میریزه -
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Infinitie-A
سلام
جدای از قوت تو عمومی ها تست حل نمیکنی؟
باید بگم قوت کافی نیس برای عمومی ها و تو برنامه های روزانت هم ازشون تست حل کن حتما
جمعه رو گزارش ندادی
تو برنامت ازمون جامع ندیدم
از دوشنبه تا پنج شنبه شیمی تو برنامت اصلا دیده نشده!
تو هیچ درسی به غرور نرس
همه ی درس ها ارزش خاص خودشونو دارن تو کنکور
زمانایی که تک درس خوندی بازده میاد پایین -
romisa
سلام چشم
الان که داره امتحانات هم به پایان میرسه بهترین استفاده از زمان رو میخوام ببرم از فردا هم نسبت به این هفته خیلی بهتر درس میخونم️
خیلی ممنونم رومیسا جون️
فقط یه چیزی من وقتی تست یا مسئله حل میکنم خیلی زمان میبره مثلا تست که میزنم یه بار خودم حل میکنم درست بود میرم سراغ پاسخنامه وبه تمام روش هایی که اون تست حل شده رو هم میرم و حتی دوباره حل میکنم چون میخوام وقتی تست میزنم واقعا یاد بگیرم حتی سر سوزنی هم جای تردید نباشه که شک کنم هنوز کامل نفهمیدم نمیدونم شاید وسواس باشه بنظر شما کارم درسته یا نهنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi
ان شاءالله که همینطور باشه
افرین کارت درسته که بعد از پاسخنامه دوباره حل می کنی این به یادگیری عمیق ترت کمک می کنه ولی اگه دیدی این کار داره حالت وسواسی پیدا می کنه وبه تست های دیگه و درس های دیگه نمی رسی باید اون وقت یه فکری به حالش کنی
ولی اگه نرماله اشکال نداره -
romisa سلام مرسی
متاسفانه خیلی فراز و نشیب دارم همش سینوسی شده یه روز میخونم یه روز نه اصن بهم ریخته منو نمیدونم چیکار کنم واقعا هی میگم امروزو خوب میخونم ولی بازم بعدازظهر بد میشه و همه چی به هم میریزهنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSaleh Esmaily
روزای اخره ذهنت یکم اشفته به نظر می رسه
به نظرم اولین کار حفظ آرامش و اعتماد به نفسه البته نه طوری که غرور پیش بیاد نه اصلا ولی تا حدی که ارامشت برگرده الزامیه
سعی کن اون حدی که توان داری بذاری وگرنه سعی نکن با اتفاقاتی که میوفته و خارج از کنترلته ذهنت رو بهم بریزی
فقط تمرکزت رو بذار سر چیزهای که میتونی تغییرشون بدی و بهترشون کنی
حتی اگه مثلا هشت شبه بگو هنوز فرصت دارم میتونم بهترش کنم -
Maryam Nateqi
ان شاءالله که همینطور باشه
افرین کارت درسته که بعد از پاسخنامه دوباره حل می کنی این به یادگیری عمیق ترت کمک می کنه ولی اگه دیدی این کار داره حالت وسواسی پیدا می کنه وبه تست های دیگه و درس های دیگه نمی رسی باید اون وقت یه فکری به حالش کنی
ولی اگه نرماله اشکال ندارهنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهromisa
بله چشم متشکرم رومیسا جون️
-
romisa سلام عزیزم . حالم بهتر بشه حتما هر روز میفرسم . برام دعا کنید . ممنون
-
romisa
بله چشم متشکرم رومیسا جون️
نوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMaryam Nateqi خواهش می کنم
-
romisa خیلی ممنون