سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء
-
سورپرایز قشنگی بود واسه تولد
ان شاء الله بچه ها هم مثل هرسال با قبولیاشون آلاء رو سورپرایز کنن -
-
@kosar-mottaghi در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
@kosar-mortazavi بله
آلا اینجا
آلا اونجا
آلا همه جا
آلا کافیه دستش دراز کنه
وای پر از موفقیته -
parisa khanyreplied to sohrab on ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط parisa khany انجام شده
sohrab
خیلی خیلی ممنون
سورپرایز فوقالعاده ای
حداقل کار به عنوان جبران و خبر خوب ما به الا قبولی هست که ان شاء الله امید به خدا بتونیم -
@kosar-mortazavi در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
@kosar-mottaghi یه دونست به همه نمیرسه
نه زیاده
نترس این نمونس -
Mr.hamedreplied to sohrab on ۱۶ خرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط Mr.hamed انجام شده
sohrab در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
حالا هدیه آلاء برای کنکور به آلاییها چیه؟
- به هر کسی که از اول شهریور ماه تا لحظه رو نمایی از تایتان ادبیات آلاء، حداقل یک راه ابریشم یا حداقل یک آرش یا حداقل یک تایتان یا حداقل یک تفتان یا حداقل یک گدار یا یا حداقل یک تتا یا حداقل یک جزوه خریدند ویا حداقل یکبار دونیت (کمک مالی) به آلاء داشتند، در واقع این مدلی بگیم به هر کسی که امسال به زنده ماندن آلاء و ساخت آلایی قوی تر کمک کرده ما تایتان ادبیات کنکور ۱۴۰۰ آلاء رو با ۱۰۰٪ تخفیف میدهیم.
- بقیه آلاییها هم تایتان ادبیات آلاء رو به مدت ۴ روز با ۸۰٪ تخفیف می تونند تهیه کنند در واقع این هدیه ویژه آلاییهایی هست که دلشون برای آلاء تنگ میشه و تو ۴ روز حداقل یک بار به آلاء سر می زنند.
%(#ff0000)[ای جـــــــــــــــان]
تولدت مبارک آلاء جــان
ممنون از %(#34bd15)[هدیه] با ارزشتون آقای ابوذرخوانی -
maryam111 در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
0-0ftm دست دست
تولد تولد تولد آلاء مبارک
ب مناسبت تولد آلاء چای با انواع طعم ها میدم بهتوندست شما درد نکنه خانم ناظم
-
@kosar-mortazavi کاری نکردم
-
کاش میشد یه درس عمومی به انتخاب خودمون از تایتان انتخاب کنیم :((((
الان من تایتان زبان رو خیلی مشتاقم ببینم ولی پول خرید ندارم :(( -
sohrab
سلام
راستش من یکم گیج شدم که چی شدهشما گفتید که از اول شهریور تا لحظه رونمایی تایتان ادبیات هر محصولی رو از آلا بگیریم تایتان ادبیات با تخفیف ۱۰۰% به ما داده خواهد شد(که از این هدیه آلا به ما خیلی ممنونیم)
سوالم اینه که یعنی تایتان ادبیات کلا بعد از کنکور ۱۴۰۰ رونمایی میشه!؟ یا جسارتا منظورتون از اول شهریور ماه، همون اول تیر ماه هست؟ -
تولدت مبارک آلای مهربون
-
sohrab یعنی اقا سهراب ماهایی که الان راه ابریشم و گدار و تفتان و ارش رو داریم برامون رایگان میزارین؟
-
fatemeh asadi 1 دانش آموزان آلاءreplied to sohrab on ۱۷ خرداد ۱۴۰۰، ۳:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
H_R در سورپرایز ویژه در مورد ادبیات کنکور ۱۴۰۰ جشن تولد آلاء گفته است:
sohrab میدونم اسپمه ولی خب سوالهجناب ابوذرخوانی آپدیت راه ابریشم ۱۴۰۱ برای کسایی که راه ابریشم ۱۴۰۰ دارن هم فعال میشه؟
بله مثلا زیست دهم تغییرات زیادی داری و فیزیک دهم یه سری حذفیات داره و پس آزمون ها
کلا بهبود هایی که روش میدیم رو به شما هم میدیماگه الان راه ابریشم رو بخریم ولی کنکور 1402 ای باشیم ،همه ی اپدیت ها اعمال میشه دیگه درسته؟
-
تولد آلا مبارک باشه
-
Ilya Mansouri دانش آموزان آلاءreplied to sohrab on ۱۷ خرداد ۱۴۰۰، ۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط Ilya Mansouri انجام شده
من الان دیدم خیلی خوشحال شدم تولد الا مبارک.
52/198