رویان
-
سلام.به نظر من صحیح هست.
-
سلام دوستان
این جمله درسته یا غلط؟
در چرخه زندگی گیاه ذرت،تخم اصلی پس از تشکیل ،میتوزی با تقسیم نامساوی سیتو کنیز انجام داده و درنهایت رویان قلبی تشکیل میدهد@kosar-mottaghi
سلام
به نظر من غلطه چون یه مدت طول میکشه برای میتوز دادن و رشد رویان
یعنی یه دوره خفتگی داره که این جا گفته پس از تشکیل که فکر میکنم غلط باشه -
سلام.به نظر من صحیح هست.
گفته اشتباهه
احمد قادری در رویان گفته است:
@kosar-mottaghi
سلام
یعنی یه دوره خفتگی داره که این جا گفته پس از تشکیل که فکر میکنم غلط باشهبله غلطه ولی دلیلشو با شکل کتاب گفته واینکه توده قلبی در نهایت لپه هارو تشکیل میده درحالیکه
ذرت تک لپه ای -
سلام.به نظر من صحیح هست.
گفته اشتباهه
احمد قادری در رویان گفته است:
@kosar-mottaghi
سلام
یعنی یه دوره خفتگی داره که این جا گفته پس از تشکیل که فکر میکنم غلط باشهبله غلطه ولی دلیلشو با شکل کتاب گفته واینکه توده قلبی در نهایت لپه هارو تشکیل میده درحالیکه
ذرت تک لپه ای@kosar-mottaghi
بله اینم هست
به این توجه نکرده بودم مرسی -
در متن کتاب گفته شده که لپه بخشی از رویان است و در کل اون یاختهی کوچکتری که در اثر تقسیم سیتوکینز نابرابر بوجود میاد منشا رویان هست.حالا هر بلایی هم که سرش بیاد بازهم رویان هست!
من که هنوز با استدلالی که ارائه کردید قانع نشدم -
@kosar-mottaghi
بله اینم هست
به این توجه نکرده بودم مرسیاحمد قادری والا سوالم اینجاس که نگفته که در نهایت لپه تشکیل میده
گفته توده قلبی تشکیل میده
واینکه پس در تک لپه ای ها توده قلبی نداریم
پس چی داریم -
در متن کتاب گفته شده که لپه بخشی از رویان است و در کل اون یاختهی کوچکتری که در اثر تقسیم سیتوکینز نابرابر بوجود میاد منشا رویان هست.حالا هر بلایی هم که سرش بیاد بازهم رویان هست!
من که هنوز با استدلالی که ارائه کردید قانع نشدم -
سلام دوستان
این جمله درسته یا غلط؟
در چرخه زندگی گیاه ذرت،تخم اصلی پس از تشکیل ،میتوزی با تقسیم نامساوی سیتو کنیز انجام داده و درنهایت رویان قلبی تشکیل میدهد -
@kosar-mottaghi و باز هم فصل آزمون
نه غلطه
رویان به اون مرحله آخر گفته میشه
همونی که آماده رویشه
این قلبیه رویان نیست -
Bio ولی استدلالش اینکه چون درنهایت میشه لپه ها درس نیس
منظورش شکل کتابه
منم همون رویان گرفتم فقط با پاسخنامه مشکل داشتم -
Bio ولی استدلالش اینکه چون درنهایت میشه لپه ها درس نیس
منظورش شکل کتابه
منم همون رویان گرفتم فقط با پاسخنامه مشکل داشتم@kosar-mottaghi به نظر من چنین سوالاتی رو باید دید و در حد کنکور پذیرفت و ازشون گذر کرد:/
-
@kosar-mottaghi فکر کنم با توجه به ساختارشون رویان در مراحل تشکیل شکل قلبی به خودش نگیره.راستش من در چند کتاب هم من جمله سولومون و کپمبل و دانش زیستشناسی و سیستماتیک گیاهی(
)هم که گشتم تصویر تشکیل رویان تکلپهای رو ندیدم!!
-
@kosar-mottaghi فکر کنم با توجه به ساختارشون رویان در مراحل تشکیل شکل قلبی به خودش نگیره.راستش من در چند کتاب هم من جمله سولومون و کپمبل و دانش زیستشناسی و سیستماتیک گیاهی(
)هم که گشتم تصویر تشکیل رویان تکلپهای رو ندیدم!!
-
@kosar-mottaghi
این تصویرش هست.
Monocot embryo به معنای رویان تک لپه هست که فرایند رشدش رو در این تصویر کاملا نشون داده. -
@kosar-mottaghi
این تصویرش هست.
Monocot embryo به معنای رویان تک لپه هست که فرایند رشدش رو در این تصویر کاملا نشون داده. -
@kosar-mottaghi